Veel keus

Accurate afhandeling,lange levertijd, maar goed meegedacht over oplossing

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Snel en prettig

Rustig mensen

De winkel is erg leuk ingericht, en de mensen die zijn erg aardig. Je kan op je gemakje alles bekiken en ze hebben alles voor je over.

Goede klantenservice

Vanwege slechte weersomstandigheden was de bezorging van ons pakket mislukt, echter gaf de bezorgservice geen updates. Met 1 e-mail, waarop binnen enkele minuten werd gereageerd, was alles opgelost en stond de bezorger dezelfde dag voor onze deur.

Beste service

Er moest nog een snoertje verlengd worden. Is gratis en zeer snel uitgevoerd.

Zeer goede service

uitstekend

goed en snel geleverd

Levering netjes

We hadden een probleem met de lamp en snelle reactie van jullie gekregen ,super

Geen problemen onder vonden

Mooie artikelen en goede service!

Mooie artikelen online, in een overzichtelijke en duidelijke website. 2x een bestelling gedaan waarbij ook even tel. contact nodig was, dit verliep zeer voorspoedig en vriendelijk. Goede service!

Mooie lamp, zoals op foto, prima verpakt, snelle levering, met als cadeautje een doosje bonbons, erg leuk!

Zeer goede en snelle service, echt een topbedrijf!!!

Zeer goede en snelle service !!! Heel snel antwoord op de mail en als er lichte vertraging zou zijn, wordt er zelfs telefonisch contact gelegd om dit uit te leggen! Topbedrijf!!!

Heb eerder besteld is me toen goed bevallen vandaar dat ik weer bij LampenShopOnline heb gekocht. Verzending is snel en website duudelijk.

Er was een verkeerde gloeilampen bezorgd. Na een mail van mijn kant kreeg ik gelijk reactie terug en er was voor een oplossing gezorgd. Te veel betaalde geld werd heel snel terug gestort

Snelle behandeling en levering,niks mis mee

Goede wijn behoeft geen krans.

Goede snelle levering

Lampen zijn mooi zoals gehoopt. Snel bezorgd Prijs ook goed. Super

Erg leuke lamp

Hele leuke lamp besteld en snel geleverd gekregen. De geadviseerde LEDlamp is echter wat te zwak.

Prima op tijd geleverd , goede kwaliteit

Mooie lamp

Snelle levering en de lamp is als verwacht

Order stond netjes klaar en product is conform verwachting

Gave lampen fijne communicatie

Had al eerder lampen voor buiten besteld bij LampenShopOnline. Van deze lampen wilden wij er bij bestellen en ook een ander model dat niet op voorraad bleek te zijn. Via de chat functie contact gezocht en prima verder geholpen. Heb de lampen kunnen bestellen die wij wilden en binnen 1 week had ik ze al in huis!! Super ervaring

Netjes verzorgd geleverd

Mooie lamp zeer naar ons zin.

Meerdere keren besteld service en kwaliteit uitstekend!

Meerdere keren in de showroom geweest en online besteld. Goede service en kwaliteit van de producten ook uitstekend!

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.