Op tijd, aparte lamp, vriendelijke mensen

Zie de aanhef

Keurig en netjes behandeld ook keurig netjes geleverd

Fantastisch!

Gevonden, besteld, ontvangen en opgehangen. Helemaal super! Makkelijk, snel en precies zoals omschreven!

Snelle verzending en zeer goede aftersales!

De lamp werd snel verstuurd en ontvangen. Binnen twee weken wisten wij dat we niet de juiste lamp hadden uitgezocht en deze konden we keurig en zonder opgaaf van reden retourneren. Binnen 2 werkdagen stond het geld weer keurig op mijn rekening!

Fijne winkel leuke mensen

Wij zijn professioneel geholpen en van advies voorzien. Producten keurig afgeleverd. Afspraken netjes nagekomen. Kortom een fijne ervaring

Vlotte levering en netjes verpakt.

Vlotte levering en netjes verpakt.

Geweldig.

Na de bestelling werden we goed op de hoogte gehouden over het hoe en wanneer van onze lampen We zijn heel erg tevreden met onze lamp. Hij staat super boven onze eethoek. Zeer verrassend was de lieve en lekkere attentie die in de doos zat. Zeer aan te bevelen om hier te bestellen. Mvg Toos de Wolf.

Snelle service alles goed verzorgt.

Ik had mijn lampje bij een andere zaak gezien en besteld. Na zelf herhaaldelijk contact te hebben moeten opnemen kreeg ik te horen niet leverbaar voor eind februari. Ik ben op internet naar eenzelfde lampje gaan zoeken en kwam op jullie site terecht binnen drie dagen in huis en dus helemaal blij en zeer tevreden. Marianne.

Goed geholpen. Goede info. Goed product

Alles goed geregeld

Vlotte nette levering.

Verpakking mag wel iets kleiner, klein lampje in een super grote doos.

Prachtige boomstamplanken

Boomstammen zien er prachtig uit ! Ze hebben een mooie en warme uitstraling

Mooi product, snelle levering

Prachtige lamp, snelle levering. Helaas ontbrak er een ring om iets vast te zetten

Mooi product en snelle levering

Bezorging

De bestelling stond voor de deur in de regen, dusdat vonden wij niet zo fijn.

slecht lampen zitten vol roest stuur maar terug dan krijgt u het geld terug

ha dan nieuwe op gestuurd

top

Snelle service goed en netjes afgeleverd

Super service

Super service, pakket bezorger tot twee keer toe niet geleverd. Lampenshop erachteraan gegaan en alsnog gekregen. Direct antwoord bij vragen. Dik tevreden, hier bestellen we vaker.

Snel en goed !

Snelle levering!

Ze zijn super-klantgericht.

Omruilen is ook geen enkel probleem.

Zeer snelle levering met een lekkere traktatie van bonbons.

Keurig geholpen

Alles werd zonder probleem thuis opgelost

Geweldige stoere lamp met gezellig licht

Zonder problemen snel binnen gekregen

Super en zeer goede service !!

Een artikel was niet mee geleverd geen probleem ze sturen het weer meteen op !!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.