Correcte afhandeling

Ik had 2 planken besteld met blinde bevestiging. 1 plank bleek incompleet (bevestigingsmateriaal ontbrak), waardoor ik een negatieve beoordeling had gegeven. Kort daarna werd ik benaderd door LampShopOnline en is excuses aangeboden en is een tegemoetkoming aangeboden. Zeer netjes dat ze zo snel hebben gereageerd en dat op deze manier hebben afgehandeld. De planken hangen inmiddels, goede kwaliteit en afwerking.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle correcte levering en prima kwaliteit

Tevreden

Een hele mooie lamp!

Goede en snelle service.

Mijn bestelling was niet compleet verstuurd. Ik vond het in eerste instantie lastig dat ze niet telefonisch bereikbaar waren, echter via de chat kreeg ik direct antwoord en werd het ontbrekende deel direct verstuurd en had ik dit de volgende dag al binnen.

Prima en leuk die bonbons

Snelle levering en een hele mooie lamp

Betrouwbaar,snel en netjes

Lamp snel geleverd netjes verpakt. Product is zoals op de website.

Product was netjes ingepakt en werd geleverd conform de diverse mails.

De lampen die ik heb gekocht waren precies zoals ik ze had verwacht. Super mooi. Drie dagen nadat ik ze had besteld, had ik het in huis. Top!!!

Goeie service. Lamp heel snel bezorgd. Een minpuntje is : echt een andere bezorgservice zoeken. Deze was zeer onprofessioneel. Heel onvriendelijk tegenover ons.

Goede kwaliteit en snelle levering

SUPER !!

3 bestellingen gedaan en alle 3 keurig snel en accuraat geleverd. Top gedaan, ook doorgegeven aan familie en heeft inmiddels ook bestelling gedaan.

Geweldige tafellamp

Snelle levering en hele leuke originele tafellamp besteld. Zeer tevreden!

Echt hele mooie lampen van goede kwaliteit. Ik ben er super blij mee. Alhoewel de lampen veel groter zijn dan ze leken op de foto. Voor de rest zijn ze prachtig. Jammer is wel dat je een hanglamp niet altijd meteen onder het kastje ophangt maar verlengt door een kabelgoot en het het kastje dan met een afdekplaat afwerkt. De kabel die in de lamp zit is veelste klein waardoor je zelf een kabel moet kopen om het te verlengen wat voor veel gedoe kost met het ophangen en aansluiten. Misschien beter het te verlengen zodat de klant zelf kan bepalen hoe veel lengte diegene nodig heeft?

Goede service, had na bestelling lichtbron geanuleerd en is keurig en snel terug gestort. Lampen zien er echt mooi uit. Geen spijt van.

Snelle levering goed verpakt

Mooie lamp die precies aan mijn wens voldeed. Goede service, prima verpakt en snel geleverd.

Snelle levering, eerlijke prijzen.

Mooi product, snelle levering

Volgens afspraak geleverd.

Klantvriendelijk, snel en attent.

De door mij bestelde lampen zouden pas maart geleverd kunnen worden, maar ivm onverwachte backorder werd ik gebeld of ik ze eerder wilde hebben. Heel attent en goed geregeld. Omruilen van een lamp ivm foutje was ook geen probleem.

Snel en goede service

Super service!

We zijn tevreden over de klantenservice

Mooie lamp en toen er 1 lamp stuk ging bij het indraaien, had ik meteen de volgende dag een nieuwe!. Wat een service!!

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.