Prefect

Ik ben zeer te vrede, netjes gebeld dat het later zou komen ivm de feestdagen.

top service

Ik had verschillende vragen per email Iedere keer snel en correct antwoord Ook denken ze echt met je mee

De levering was snel en mijn vraag via de mail werd direct de volgende dag beantwoord. Top!

De levering was snel en mijn vraag via de mail werd gelijk de volgende dag beantwoord

GEWELDIG

Snelle levering. Artikel komt overeen met afbeelding. Zelfs extra chocolaatjes gekregen!!

Uitstekende klantenservice

Klantenservice erg goed bereikbaar en reageert snel en adequaat.

Lamp was mooi, maar duidelijk te groot, dus geretourneerd. Wel jammer dat de hoge retourkosten voor eigen rekening zijn.

Perfect en snel!

Supersnel bezorgd in perfecte staat. Wij zijn er blij mee!

Goede en snelle levering goede kwaliteit en prijs verhouding en super mooi product

perfect

snel

Dikke prima.

Snelle levering Planken goed en netjes verpakt. Producten zien er goed uit en zijn er zeer blij. Enige minpuntje is dat de gaten voor het ophang systeem scheef geplaatst waren Dit zie je gelukkig niet, maar kost meer tijd om het netjes op te kunnen hangen.

Snel en mooi product

Positieve ervaring, snelle service

perfect

heel snelle correcte levering

Grote keuze, snelle levering

Mooie lampen en levertijd is levertijd.

Binnen 24 uur nadat de bestelling geplaatst was, hadden wij de lamp al in huis. En dat in de kerst periode en covid periode. Top gedaan!!!

uitstekende & zeer snelle service

ik heb hier 30-12-2020 s,avond de BelaLuz Vloerlamp Ozon 3lichts Charcoal besteld en deze was er de andere morgen dit hadden we nog nooit mee gemaakt zo snel besteld in harderwijk en de volgende morgen afgeleverd in zeeland op de afgesproken tijd en alles zoals afgesproken hier komen wij zeker terug als wij lampen nodig hebben

Hartstikke goed en snel

Hartstikke goed en snel

Goede keus, goede service, snelle responsie en snelle verzending, wat wil je nog meer?

Wij hebben 2 bedlampjes van It's about RoMi besteld. De technische informatie was goed en de fotografie duidelijk. Ondanks dat er melding was gemaakt van 3 tot 4 dagen levertijden, kwamen de lampen de volgende dag al binnen.

Snelle levering en mooi product

Op tel. contact zeer netjes en vriendelijk advies gekregen.

Mooie lamp en snel geleverd

Overzichtelijke site. Mooie tafellamp besteld die past bij een lamp die we in de winkel in Harderwijk hebben gekocht. Hele snelle levering want de lamp werd de volgende dag al geleverd. Goed verpakt. Extra leuk is altijd een doosje chocolaatjes!

top

Mooie producten top levering

Correcte afhandeling

Lamp besteld die niet voorradig was Na contact via mail snel antwoord hoe nu verder Snelle reacties op onze mail Lamp inmiddels na 1 week ontvangen Zijn zeer tevreden

Prachtige lamp top service aanrader

Prachtige lampen mooier als op de afbeelding.en een snelle levering.

Perfect geregeld.

Snelle reactie op mijn vraag per mail. Keurig ingesprongen op mijn wens.

Uitstekende service en snelle respons.

Uitstekende service en snelle reactie op mails. Helaas kan ik dat niet zeggen van de bezorging. Waren heel de dag thuis maar er stond dat we er niet waren. Nummer gebeld en kreeg vage redenen waarom dat er stond.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.