Veel keus en goed advies

Grote sfeervolle winkel met gevarieerde keuze in lampen. Goed advies om een lamp aan te schaffen! Wat ik jammer vond bij het ophalen van de lamp was,dat de eigenaar van de winkel die mij uitgebreid had geholpen,niet even opkeek aan tafel toen ik de lamp kwam ophalen,hij zat aan tafel de praten. Ik was de enige klant in de winkel... Het was leuk geweest als hij me had opgemerkt en plezier had gewenst met de aankoop van de mooie lamp,zijn zoon rekende met mij af.

Na mijn bestelling is het ondanks de feestdagen snel geleverd en ben er erg blij mee.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goede kwaliteit, let wel op dat je ook dimbare lampen besteld

Snelle levering, prachtige producten

Wandplanken besteld. Prachtig hout, mooi product. Stevig verpakt.

Mooi product!

Mooie producten, helemaal volgends de verwachting. De spullen waren snel in huis goed ingepakt tegen beschadigen. Daar kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren. Top!

Snel en verzorgd

Dure bestelling

Ik heb wandplanken besteld met chromen zijkanten ter waarde van €309,-. Op de foto zie je ze heel mooi glimmen. Op een andere foto zag je dat de ijzer geschuurd is. Daarom heb ik duidelijk bij de omschrijving tijdens bestellen erbij vermeld dat ik de chromen kastjes wil ontvangen. Omdat ik dacht dat er twee varianten zijn. Helaas is hier niet naar gekeken. Als ze dat gelezen hadden dan hadden ze mij €29,- retourkosten bespaard. Ik deed de 4 dozen open en zag tot mijn grote verbazing dat ze juist de verkeerde hebben gestuurd. En na dat ik ben gaan mailen. Geven ze aan dat er geen chromen wandplanken/kastjes bestaan, maar alleen de geschuurde. Ik vond dat ik ben misleid. Ze hadden mij eerst kunnen mailen nadat ze mijn opmerking hadden gelezen en had de bestelling geannuleerd kunnen worden. Dus tot mijn grote spijt moest ik zelf de retourkosten betalen. Voor 4 dozen €29,- dure grap. Daar had ik iets moois voor kunnen kopen.

Prettige winkelervaring

Net voor de lockdown een mooie lamp aangekocht. Namen de tijd om helpen en te adviseren. Goede en duidelijke afspraken t.a.v. het afhalen van de mooie lamp. Een hele prettige winkel ervaring!! Bedankt.

Erg goed geholpen in de winkel en snelle levering

Goed advies gekregen over het systeem Calex. Onze nieuwe lamp van Ztahl hangt prachtig boven de eetkamer. Al veel complimenten hierover gekregen!

netjes geleverd en snel

product is als omschreven en de levering was snel. alleen was de mail van de bezorgdienst in de spamfolder gekomen, dus het was een verrassing dat het pakket er zo snel was.

Snel geleverd. Mooie lamp.

Goede site, goede prijs, super snelle levering.

Prima product; informatievoorziening rond bezorging minder

Product prima. Duidelijke handleiding. Informatievoorziening rondom bezorging minder: onduidelijke track and trace. Een dag na bezorging kwam een mail met bericht dat het product was verzonden...

Fijne zaak, lamp is netjes bezorgt!

Na mail contact is de lamp enkele dagen later bezorgt dan verwacht, naar wens

Nette afhandeling en snelle levering

Leuke aanbiedingen prima prijs, en de levering was snel. Wij zIjn zee tevreden.

Goede service en snelle levering

Op mijn mail over levertijd van de lamp die ik wilde zeer snel antwoord gekregen. Helaas niet op voorraad. Nog geen twee uur later kreeg ik een nieuwe mail dat ze in het magazijn de lamp toch nog gevonden hadden. Lamp stond twee dagen later al in mijn huis.

Snel geleverd en van goede kwaliteit!

Na het kopen van twee lampen nog gebeld met de vraag of beide dimmers vooraf gemonteerd mochten worden! Erg fijne en goede dienstverlening en snel geleverd. Al met al een goede ervaring.

Snelle reactie en mooi product

Tijdens de lockdown had ik een aantal dimbare LED lampen nodig. Aangezien lampenshoponline om de hoek is van waar ik woon, de webshop bezocht. Vond de verzendkosten wel een beetje hoog voor een bedrijf wat praktisch om de hoek zit. Via mail contact gehad en de bestelde producten waren af te halen bij het magazijn! En dat al de volgende dag. Snelle en vriendelijke service, zou het zeker aanraden.

Super geregeld

En zeer snel

kreeg snel antwoord op mijn vraag. Met duidelijkheid via mail hoe ik kon bestellen (via link die er bij zat).

Mooie lampen, supersnelle levering!

Prima kwaliteit en snel in huis

wandplanken gekocht en uitstekende kwaliteit

Vriendelijke mensen en zeer behulpzaam.

Prijs/kwaliteit goed.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.