Makkelijk en snel

Prima geregeld

Fijne winkel, groot assortiment, goede service, aardige medewerkers

Mooie winkel in Harderwijk met veel mooie lampen voor vriendelijke prijzen. Aardige medewerkers die met je meedenken. Ook leuke meubels in het assortiment. Echt een aanrader.

Mooi en goed product met snelle levering

Ruime collectie, mooi kwalitatief goed product en snelle levering

Zeer snelle verzending,zal er zeer zeker terug komen,en aan andere mensen vertellen.

Voortreffelijk

Door pech ging onze nieuwe lamp stuk. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij een nieuwe lamp gekregen hebben. Meer dan correcte service, snelle levering en komen de afspraken uitstekjend na. Niks dan lof voor dit bedrijf,hoe ze met de klanten omgaan. 10 is dik verdiend

Geweldige service

Wij hebben onlangs twee lampen besteld bij Lampenshoponline. De eerste keer deed een lamp het niet omdat deze door Post.nl beschadigd in de doos was afgeleverd. Meteen een telefoontje naar het bedrijf gepleegd en ik kon de lamp met een retourbon weer bij Postnl afgeven en kreeg meteen weer een nieuwe toegestuurd. Super bedrijf dat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Ik had 2 tafeltjes besteld en bij binnenkomst bleek er 1 tafeltje beschadigd te zijn. Ze hebben het super netjes en snel opgelost! Snel geleverd en super service!

Goeie service

Wij hadden 2 salontafeltjes besteld,helaas was een tafel beschadigd aangekomen! Maar perfect opgelost door lampenshop! Tafels konden (kosteloos) terug gestuurd worden,en kregen nieuwe tafels! Heel blij mee. Dank je wel voor de uitstekende service!!

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Kennis van zaken.

Vriendelijke mensen en ze weten waar ze over praten. Wij zijn tevreden.

Ze zijn behulpzaam, deskundig, meedenkend en hebben ook nog lekker koffie ;-)

We waren op zoek naar een bepaalde lamp. Kwamen met een heel ander lamp thuis. Zouden er zo voor bij gelopen zijn. Ze laten je op een andere manier kijken. Aanschaf is een prima keus geweest

Mooie spullen en heel fijn geholpen

We hadden andere winkels al gehad en bij 1 eindelijk gevonden wat we zochten maar zo beroerd geholpen dat we daar uiteindelijk de lamp niet hebben gekocht. Op internet deze leuke zaak gevonden en gaan kijken. Leuke spullen, goede prijzen en fijne service!! We gingen voor n lamp en zijn uiteindelijk met twee lampen en veel ideeën weg gegaan. Komen zeker terug!!

Top zaak

Mooie winkel met showroom Een top zaak met goede service Wilden wat ruilen geen probleem Echt aardige eigenaren

Vriendelijk, persoonlijk advies, goede service

Heel vriendelijke ontvangst, ze nemen alle tijd voor je en denken met je mee.

Top service!

Een mooi assortiment en je wordt goed geholpen. Een foto van mijn woonkamer gestuurd en ik kreeg een goed advies. Uiteindelijk een erg mooi resultaat met goed verdeeld licht in de woonkamer. Top!

Goed geholpen

Prettig geholpen

Geweldige service

Er wordt zeer snel gereageerd als je een vraag stelt per email. Er was een lamp niet leverbaar en toen ik vroeg wanneer het weer leverbaar was, kreeg ik meteen reactie. En toen het daadwerkelijk weer leverbaar was, kreeg ik nogmaals een email, top!

Snel,netjes en mooi

Lamp werd snel geleverd. Ging fout door een verkeerde lamp te leveren maar dit is zo snel en goed en netjes opgepakt. Zeer tevreden over. Lamp die besteld was, heel mooi.

perfecte service.

bij levering was produkt beschadigt door de besteldienst post nl.na kontakt genomen te hebben met lampenshoponline,was er binnen 2 dagen een nieuw produkt bij ons thuis.lampenshoponline heeft zich persoonlijk bezig gehouden met onze zaak. zeker aan te raden en perfecte service.

Duidelijke site! Snelle levering!

Duidelijke site, snelle levering & goede prijs kwaliteit verhouding!

Buitengewoon klantvriendelijk bedrijf met een mooi assortiment.

Vader en zoon hebben beiden kennis van zaken en zijn beiden bijzonder vriendelijk. We kregen een heerlijk kopje koffie. Het assortiment is echt van deze tijd en de prijzen vielen mee. Meeste lampen zijn op voorraad,

Snelle en correcte service!

Goede service!

Wij zijn hartelijk ontvangen en zijn uitstekend geadviseerd. Tevens zijn wij onder de indruk van de collectie die jullie hebben, onze nieuwe lampen zijn prachtig en zelfs onze gasten waren onder de indruk.

Assortiment en klantenservice zijn beiden 5 sterren waard

In deze webshop vond ik dan eindelijk de lampen die niet in de categorie 13-in-een-dozijn vallen. En daarbij hebben ze ook heel veel naar mijn smaak. Dus meteen maar een aantal artikelen besteld. Ik deed ook meteen ervaring op met de klantenservice, doordat: - er een lamp niet op voorraad was, wat netjes op de website was aangegeven - de verzending in delen moest, waarbij er (buiten de schuld van LampenShopOnline) e.e.a. mis ging In een aantal maal per mail en telefonisch contact met een medewerker bleek dat de klantenservice buitengewoon goed is. Er is altijd direct meegedacht en meegeholpen, en oplossingen werden razendsnel uitgevoerd. Over de website: - goed en snel navigeerbaar - goede informatie en foto's - als een product tijdelijk niet op voorraad is wordt dat vermeld Wat ik nog miste op de website: - de mogelijkheid om te kiezen voor aflevering bij een afhaalpunt - de link van lamp naar bijbehorende lichtbron. De medewerker vertelde dat hier nog aan gewerkt wordt. Positief punt is dat er een showroom is. In de meeste gevallen zou ik de lampen eerst fysiek willen zien voordat ik besluit te kopen, hoewel ik dat deze keer niet heb gedaan. Kortom, de 5 sterren zijn van harte gegund!

Snel en zeer informatief over uitlevering

Na bestelling op zeer overzichtelijk website werd ik dagelijks geïnformeerd over de status van de aflevering en op de dag van levering zelfs 2x over tijdstip. Zeer plezierig.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.