Er waren eerst wat problemen met de levering. De staanlamp is mooi en voldoet aan onze wensen.

Hele snelle levering en ontzettende mooie lampen.

Alles is goed.

Snelle levering. Product zoals op foto. In 1 woord geweldig.

3 x is scheepsrecht nu is de zending eindelijk compleet

Na de eerste levering een beugel verkeerd in zending. Helaas een zending gehad met wederom de verkeerde beugel. Nu in de derde zending gelukkig wel de juiste geleverd gekregen. Ik ga ervan uit dat als iets verkeerd er vaker nog iets niet goed gaat. Het is gelukkig wel correct op gelost.

Gewoon goed

Voldoet volledig aan verwachtte kwaliteit

Fijne webshop

Fijne webshop maar kende de winkel in Harderwijk ook al. Vriendelijk personeel en je wordt goed op de hoogte gehouden als er een langer levertijd op de artikelen zitten

TOP

Super snelle levering en prachtige lamp. Wel ff wennen is een echte eye catcher........

Super bedrijf

Fijn bedrijf om te bestellen. Mooie lamp ontvangen. Beetje jammer dat ik 10 weken moest wachten voordat hij kwam. Maar ja ....levertijden ... daar kunnen zij ook niets aan doen. Tijdens contact met het bedrijf, super aardige en kundige mensen, gaven zij exact aan wanneer ik de lamp zou ontvangen. En inderdaad keurig op tijd geleverd. Top!!!!

Hele mooie lamp!

Hele mooie sfeervolle lamp, precies zoals op de website afgebeeld. Wel behoorlijk fel licht. Levertijd liep beetje uit, anders waren het 5 sterren (dus n 10!) geweest

Mooie lamp

Mooie lamp, alles prima geregeld

De lamp die ik besteld had kon niet op de voet vastgezet worden. Na het doorgeven hiervan werd er snel actie ondernomen en werd er meteen een nieuwe lamp gestuurd met een retourbon voor de andere. De nieuw opgestuurde lamp staat nu heel mooi in me woonkamer.

Helemaal top, kunnen veel bedrijven wat van leren!!

Snel nadat ik online bestelling had gedaan van staande lamp werd deze bezorgd. Na opening bleek de voet van de lamp zodanig beschadigd te zijn dat er een deuk inzat en de verf aan het afbladderen was. Dit direct per mail gemeld en foto's hiervan aangeleverd. Diezelfde dag kreeg ik bericht met excuses maar een nieuwe lamp was besteld en zou paar dagen later bezorgd worden. Mijn beschadigde lamp hoefde niet retour! Na 4 dagen werd inderdaad een nieuwe lamp bezorgd en deze was NIET beschadigd! Ontzettend blij met deze perfecte service en het snel afhandelen!! Voor mij zeker een reden om lampenShopOnline bij iedereen aan te raden.

Mooi product

Duidelijke website, redelijke prijs, snelle levering, goede kwaliteit.

Goed product snelle levering

Makkelijk online te bestellen. Site is duidelijk en ruim assortiment

Prima.

Goede webshop wordt goed op de hoogte gehouden over de levering van een besteld product en welke pakketdienst de lampen komen bezorgen.

Zeer snelle levering

Donderdag besteld vrijdag in huis fijn

Goede ervaring, nette service!

Mooi product. Goede service!

Voldoet aan de beschrijving

Prachtige lamp

Prachtige lamp. Snelle levering met goede track en trace. Kwaliteit prijs verhouding echt top. Zochten al 3 Jr een lamp boven ons ronde eettafel. Deze is echt super door doorsnede 80cm Duurt nog even voordat alles hangt en staat dan zou ik foto toesturen

Geweldig!

Snelle levering van de lampen. Hangen prachtig.

Goede kwaliteit snelle levering

Mooie robuuste kapstok gekocht, snelle levering!

Prima!!!!

Goed geïnformeerd en prettig geholpen

Super qualité et service

vous devriez faire le site en français et anglais.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.