Slecht

De lamp die geleverd werd was slecht van kwaliteit. Deed niet aan de verwachtingen voldoen.

Snelle levering en zeer goede service.

Lamp naar wens

Lamp is zoals besteld. Klein minpuntje hij staat een beetje scheef, maar niet storend.

Top,snel geleverd en een prachtig product

Schitterende lamp

Geweldig.

Bestelling heel snel bezorgd.

Zeer tevreden.

Mijn ervaring was goed mooi op tijd afgeleverd en prachtige lamp

Heel vriendelijk

Het is zeker geen opdringerige mensen. De sfeer is heel prettig. Ik zou deze winkel zeker aanraden.

Goed en snel

Goede kwaliteit en snelle levering

Geweldige service de lamp was er heel snel en supermooi.

Prima website en ook telefonische service

Prima website en ook telefonische service

Voor herhaling vatbaar

Goede service kwaliteit voor je centen

Goede snelle service en kwaliteit

Makkelijk bestellen en snelle levering

Mooie lampen snelle levering

Mooie lamp, jammer van de service

Jammer dat als je 1 ding besteld, het in 2 pakketten verstuurd wordt, en daardoor 2x retourkosten moet betalen

vlotte bestelling. Lampen zijn precies als op de website. Prachtig

Snelle levering , goede service

Goede service en supersnel geleverd.

Niets op aan te merken

Op tijd en netjes geleverd

Lekker snel en goed geleverd

Was goed verpakt en precies wat ik verwacht had.

Mooi product, kwalitatief top en snelle levering.

Snelle levering en kwaliteit is top!

Snelle en nette levering

Lamp besteld en deze werd heel snel en netjes afgeleverd. Lamp was heel netjes verpakt.

Fantastische service

Super snelle levering en de wandplanken waren erg zorgvuldig ingepakt.

Mooi!

De lampen zien er in het echt (gemêleerd zwart) iets anders uit dan op de foto (glad zwart), maar ze supermooi, echte blikvangers. Ben ook blij met de dimmer die er op zit want het licht is vrij fel.

Perfecte service

De service vanuit de webshop is perfect.. allemaal vriendelijke!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.