Goede l nette evering.

Anders dan op foto

Op de foto leek het een degelijke en gave lamp. Bijpassende lamp erbij besteld. Een iel lampje foe we moesten vast zetten. En de bijpassende lamp is net een bouwlamp... Vreselijk. Dus doe moeten we vervangen, terwijl die erg duur was. Dus totaal erg tegen valler

Super info en verzending helemaal top

Geweldig geinformeerd via telefoon en chat. Afspraak goed nagekomen

Uitstekende service na verkoop

Mijn lamp kwam beschadigd aan, slechts 1 mail aan hen en direct geholpen en vervanging gekregen.

heel goed

bestelling snel geleverd

PERFECT!!!!

Voor de eerste keer een lamp besteld via deze site. Dezelfde dag nog werd de lamp verzonden. Alles werd netjes afgehandeld via de mail. Lamp was goed ingepakt, pakketje was netjes verzorgd. Ben heel tevreden met de lamp. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kan iedereen aanraden via deze site te bestellen. LOF!!!!!

Wat jullie beloven komen jullie na! Had mijn lamp snel in huis. Helemaal naar mijn zin! Dankjewel voor de goede service!

Mooie lamp en een echte eyecatcher

De lamp geeft een sfeervolle uitstraling. Het is mooi afgewerkt. Het werd snel geleverd en kwam in een solide verpakking thuis.

goed en snel geleverd

snel het goede product geleverd

Mooie kwaliteit en fijne service

Je kunt heel handig chatten en meteen advies vragen op maat wat erg handig is. Super fijn geholpen en lamp is snel geleverd.

Mooie lampen

Eindelijk de lampen voor boven de eettafel gevonden. Snel en netjes geleverd.

Simpel te bestellen met een snelle levering

Mooi product

Goede kwaliteit en snelle levering

Een kapje was niet goed gebeld volgende dag een nieuwe Geleverd

Heel kort, goed spul.

Goed verpakt en dus geen beschadeging. goed voor de toekomst om weer iets te bestellen.

Waardeloze lamp

Sorry, op de afbeelding lijkt hij heel mooi, maar in het echt is hij niet mooi.

Snelle levering uitstekend

Mooie lamp. Erg blij ermee

Voldoet volledig aan mijn wens

Prachtige lamp, snelle service en levering

Webshop werkt prima En snel verzonden En een prachtige lamp

Goede levering en netjes verpakt

Makkelijk te bestellen op de website, en snel bezorgd

Mooie Vloerlamp besteld en snel gekregen, heb nu ook de tafellamp besteld wist ff niet hoe het met de dimmer ging want die stond er niet bij maar een chat met Robert gehad en die heeft het goed uigelegd dus erg tevreden

Snelle goede levering, blij met m'n lamp !!

Top service + mooie wandplanken!

Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. De planken + ophangsysteem zijn van goede kwaliteit. Bij mijn 2e bestelling had ik enkele onvolmaaktheden aangetroffen maar deze werden snel opgelost door een topservice! Ik kreeg de volgende dag al nieuwe planken toegestuurd met een retourlabel voor de andere. Echt top! Bedankt!

prima gelopen

ze doen wat ze zeggen

Donderdagavond besteld en zaterdag in huis

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.