Snelle levering, goed kwaliteit,

Hebben hem al hangen, staat erg leuk en voldeed aan onze verwachting.

Teleurstellend

De plank was mooi maar over het vastzetten heeft de fabriek niet nagedacht. De ijzeren steun zit zo strak tegen het hout dat er geen schroeven tussen passen. Wel schroeven? Dan geen gaatjes meer om de plank vast te zetten. Toevallige fabriekfout? Ik hoop het voor ieder

Geen klachten. Netjes afgehandeld.

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Snel en goed

Nu alleen nog wachten op de andere lampen die niet op voorraad zijn of dit nog snel komt

Teleurstellend omdat bestelling niet volledig is geleverd

Lamp plus bijbehorende lichtbron besteld en betaald. Lamp is geleverd, maar lichtbron ontbrak. Na melding is beloofd lichtbron alsnog per omgaande te sturen. Dat is niet gebeurd. Weer gemeld en opnieuw belofte om lichtbron te sturen. Ik had die lichtbron beter niet kunnen bestellen, maar gewoon kunnen kopen in een winkel. Dan was het al klaar geweest.

Prima webshop; goede klantenservice

Mooie lamp besteld, was eerst niet voorradig. Stond ook duidelijk aangegeven, na verstreken termijn van verwachte levering contact gehad met de klantenservice, daar ook snel reactie gekregen en geleverd volgens afspraak.

mooie lamp

tevreden

Lamp via de webshop besteld. Bij aankomst bleek de kleur wel anders te zijn dan de foto. De white finish zat er zo goed als helemaal niet op. Jammer, maar uiteindelijk is de lamp wel gehouden. Misstaat verder niet en is van goede kwaliteit. Er staat nu nog een bestelling open voor een latere leveringsdatum. Te hopen is dat deze uitvoering wel beter overeenkomt met het bestelde via de shop. Verzending was keurig en snel. Daar kan ik alleen maar erg tevreden over zijn. Dat laatste is de reden dan de beoordeling van 5 naar een 6 is gegaan.. Prijstechnisch niet de meest goedkope aanbieder,. Als dan ook het artikel niet geheel volgens de afbeelding op de site blijkt te zijn is een hogere waardering niet te geven. Wellicht stel ik die beoordeling bij na de nog openstaande levering.

Alles prima!

Overzichtelijke website, en een snelle levering. Alles naar wens.

Zeer tevreden.

Eerste bestelling, maar erg tevreden over het product en de snelle levering.

Geeldig

Gg

Wij hadden een beschadigde lamp ontvangen. Na gemaild te hebben werd er meteen een nieuwe opgestuurd met een retourbon voor de andere lamp. Zeer tevreden!

Zie hier onder

De lamp wat geleverd is is niet recht

Goed verpakt en netjes optijd geleverd.

Zeer snelle & correcte afhandeling!

Mijn lamp was bezorgd, maar niet op ons eigen adres & we wisten niet waar deze nu was. Ik heb contact met Lampen Shop Online opgenomen & ze zijn het gaan uitzoeken bij DHL, maar hebben ook gelijk een nieuw exemplaar opgestuurd. Top service!

Fijne zaak

Mooie spullen, fijn geholpen en goede service

Fijn bedrijf.

Vooraf in de winkel wezen kijken. Of het daadwerkelijk was wat ik zocht. Daarna via de site de bestelling gedaan. Wat al snel geleverd werd. Al met al dik te vrede!

Snelle verzending, prachtig product!

De houten planken zijn echt heel Mooi en van zeer goede kwaliteit. Het product was de volgende dag al bij ons, heel fijn!

alles prima

allesprima

Snelle levering goed geinformeert

Alles goed op 1 ding na kreeg te vroeg of ik een beoordeling wou plaatsen terwijl nog niet alles afgewerkt was, en dit was super goed afgewerkt. Goed zaak en zeer dichtbij kwamen we achter als ik nog meer licht nodig heb weet ik waar ik zijn moet. Nogmaals toppie

Geweldig en goed bedrijf

Al eerder besteld. Gemakkelijk snel en eerlijk bedrijf. Besteld en bijna de dag erna al in huis. Zo veel keuze.

De bestelling was geplaatst en binnen twee dagen netjes afgeleverd. Prima dus!

Betaling lastig met achteraf betaling

Snelle goede levering. Min punt bestellen gaat lastig. Achteraf betalen kreeg ik steeds annulering ook al volgde ik de stappen. Goed geholpen bij contact maar probleem bleef dus per bank overschrijving betaald.

Site en bestellen geweldig

Bij bestelling van 2 bureaulampen de vraag welke lampen gaan we erbij nemen nu via de chat op deze site binnen 1 minuut het juiste advies gekregen en gelijk mee besteld.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.