Mooie lampen, snel geleverd

Snel geleverd.

Snelle levering, goede verpakking

Lamp was snel geleverd en degelijk verpakt. Product was daarentegen erg vies en ik moest het eerst schoonmaken. Wel slordig dat daar niet opgelet wordt. Zeker bij nieuwe klanten.. Verder mooi product wat voldoet aan de verwachting.

Correct, snel.

Correct, snel.

Was echt Supper alles netjes verpakt mijn lappen zijn precies zo als ze staan afgebeeld

Geweldig!!

We zijn zeer tevreden een vlotte service.We hebben de hanglampen en de staande schemerlamp al in de kamer. Het is heel mooi en een goede kwaliteit.gr Alfred

Keuze 3x LED lampen liever 4 dan 6 Watt

Goed!!

Mijn levering liet eventjes op zich wachten maar het contact was super snel en netjes!.. Zeer tevreden!

Mooie lamp en ,zeer snel geleverd!

Ben er heel blij mee! Precies wat ik zocht!

duidelijke website, mooie produkten

duidelijk omschrijving, mooi produkt. nette prijzen.

Snelle verzending

Snelle verzending En snelle reactie bij communicatie

Snelle en correcte levering

Klacht prima opgelost

Een van drie lampen die wij besteld hadden, was kapot. De ring waaraan de ketting hoort te hangen was doormidden waardoor de lamp aan het elektriciteitssnoer hing. Direct melding van gemaakt, incl foto. Een nieuwe (zelfde) lamp wordt nu opgestuurd met gratis retourneerlabel voor het opsturen van de kapotte lamp. Top geregeld!

Goed product, goede communicatie

Product is zoals omschreven en verwacht.. Communicatie m.b.t. levertijd was in goed.

Besteld bevestigen en geleverd. Ging prima.

Besteld bevestiging en geleverd.

Snel met terug betalen bij terug zenden

Snelle levering, duidelijke instruktie en goed verplakt

Super goed

We zijn zeker super tevreden goed afgehandeld na een aanvaring met de bezorgdiensy

Snelle levering en behulpzaam

Een onderdeel van de lamp was beschadigd. Na melding werd er direct een nieuw onderdeel gestuurd.

Snelle bezorging

Heel stevig verpakt in goede dozen.

Snelle en correcte levering

Mooie lamp en een vlotte levering

Mooie lamp zoals ook op de site te zien was. Alleen het bevestigingsmateriaal was waardeloos. Vandaar de 9 ipv een 10. Dus dat zou beter kunnen.

Snelle levering, product netjes en goed beschermd verpakt.

Zeer prettig winkelen

Als er wat niet goed gaat , word er alles aan gedaan om het te herstellen.

Goede ervaring

Eerste lampen waren er vrij vlot en de derde duurde wat langer. Maar daar werd ook netjes op tijd een mail over gestuurd.

Mooie lamp

Mooie lamp, helaas levertijd langer dan de gemelde tijd.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.