Snelle levering en goede service m.b.t. omruilen gloelamp.

N.v.t.

Snel besteld en snel geleverd. Werd de dag na bestelling bog achteraan gebeld omdat ik bij 2 lampen verschillende bollen had besteld . Of dat wel klopte. Verder waren de lampen binnen 1 dag binnen, en helemaal top!

Binnen 1dag geleverd. En heel vriendelijk aan de telefoon.

Betrouwbaar

Terug sturen en nieuwe producten proberen is geen probleem.

Heel slechte bezorging.

Mijn pakketjes van €550,00 zijn buiten In de regen gezet, zonder verder enig bericht. VOOR aan de straat zodat iedereen het mee kon nemen. Schandalig.!

Duidelijke online webshop..snelle levering...gekocht artikel is kwaliteit

Snelle levering, alles prima

Goede service en advies!

Snelle levering Duidelijke artikel omschrijving. Vriendelijk aan de telefoon. Behulpzaam. Alleen 1 dingetje is jammer, de portokosten bij de laatste nalevering... uit coulance was het tóp geweest om die niet te berekenen.

zeer tevreden

Zeer tevreden van de lamp in jullie toonzaal ,zeer snelle levering door jullie koerierdienst. En de aangekochte lamp was zeer goed ingepakt om schade tegen te gaan 'TOP' en tevreden klant :-)

Goed product voor een redelijke prijs. Wel hebben ze vaak net iets anders dan de andere zaken in dit segment. Snelle duidelijke levering dus zeker de moeite waard.

Adequate levering volgens afspraak en uitstekende service bij calamiteiten

Een webshop met duidelijke navigatie en mooie producten voor een eerlijke prijs. Persoonlijk zeer tevreden.

Goede klachtenafhandeling.

Goed geholpen na klacht over kapot produkt.

geweldig

super snelle levering de lampen zijn super mooi hangen mooi goede service

Uitstekend!!

Prima netjes verpakt, snelle reactie

Bijzonder snel geleverd en product is zoals het afgebeeld staat

Netjes

Mooie lampen

Goede keuze

super geholpen

Heel snel geleverd

De lampen heel snel in huis en super mooi

Uitstekend!!

Prima tevreden, Mooie lamp besteld en snel geleverd ;)

Duidelijk en goede communicatie

Ben blij met de lampen .Goed verzorgd

De lampen werden snel geleverd.

Snelle levering en goed verpakt, bezorger de was netjes met de spullen omgegaan.de sfeer van de lamp die je krijg is zoals ik me hem had voorgesteld

Snel en netjes

De levering was snel en het product was netjes.

Goede service, snel geholpen

Hangplanken besteld, kwam er achter dat er iets mankeerde aan de bestelling. Contact gehad met klantenservice die t op zeer professionele manier opgelost heeft

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.