Goede service en levering zoals afgesproken.

Top service!

Snel geleverd, mooie lamp

Mooie lamp, zeer voordelig geprijsd. Snel geleverd

Snelle, vriendelijke en correcte levering.

Zie titel

Zeer snelle levering.

Snelle en goede levering.Als verbeterpunt: graag datum en tijd van levering.Via bestelcode zou onze bestelling niet bekend zijn bij het pakket bedrijf.

Snelle levering, mooie lamp

Ik zocht een specifieke lamp die beschikbaar was op LampenShopOnline. De lamp was ook nog beschikbaar op een paar andere onbekende websites voor precies dezelfde prijs, waardoor ik niet zeker wist of dit legit zou zijn. Ook de reviews van LampenShopOnline waren wisselend van de afgelopen paar maanden. Dus ik heb een gokje gewaagd (en met AfterPay betaald) en jawel hoor: Binnen 3 dagen had ik mijn mooie lamp in huis! Snelle levering, lamp ziet er prachtig uit en was gemakkelijk op te hangen. Enige wat ik een beetje mis is de "dim" functie die aan het snoer zou zitten? Die heb ik nog niet gevonden in ieder geval. Dat terzijde, top product en snelle service!

Het kan beter

Op 2 januari bestelde ik een wandplanken set van €308 euro. Twee dagen later ontving ik een persoonlijk bericht dat de bestelling door de december drukte nog niet op voorraad was en dat ik deze zou ontvangen als het binnen was. Op 17 januari heb ik zelf contact opgenomen en daar werd snel op gereageerd. 19 januari had ik het pakket binnen. Helaas was een van de planken in een compleet verkeerde kleur en ik heb gelijk gemaild. Ik kreeg heel snel een reactie en zonder problemen kreeg ik gelijk de juiste opgestuurd met daarbij ook de retourbon van de verkeerde. De planken zijn mooi en geven een gaaf effect op de muur, maar helaas zijn de bevestigingen bij sommige planken scheef geboord waardoor ze niet recht hangen. Schroefdraden van aantal spacers zijn niet ver genoeg gemaakt. Bij een van de planken is het zelfs onbruikbaar. Dat is wel jammer voor deze prijs. De verzending bestond uit meerdere delen. Een deel van de planken kwamen los en een deel in een grote doos. De veel te grote doos was onvoldoende opgevuld en ook met plastic afval. Op dit afval zaten zelfs nog stickers met adressen. Ook zat er hout afval en touw in de doos.

Alles was goed

Alles was goed en snelle levering

Top. Wat een service geven ze

Ik had mijn bestelling met achteraf betalen gedaan( klarna). Alles goed gedaan. Werd de bestelling geannuleerd toen even gebeld. Kreeg een goede duidelijke uitleg. Gelijk opnieuw besteld volgende dag al in huis

Per mail een vraag gesteld over het product wat ik wilde bestellen en daar zeer snel een antwoord op gekregen. Nadat ik de bestelling had geplaatst werd mijn bestelling zeer snel geleverd.

Top Service

Komen na wat ze beloven

Ga op deze wijze door, snelle levering Goede kwaliteit

Prima.

Hele goede service, snel geleverd.

Gewoon super

Heb twee prachtige lampen op de schoorsteenmantel staan Bestelling was goed verpakt Op vermelden dag en tijd geleverd Echt super

Uitmuntend

Gezien mijn cijfer lijkt het mij duidelijk gewoon mooi en leuk. Ga zo door.

Online besteld en na een paar dagen al in huis. Goede kwaliteit en netjes verpakt. De dimmer is even wennen. Het duurt even voordat de lamp aan gaat. Track en tracé niet ontvangen. Ze stonden ineens voor de deur.

Mooie lampen

Wij zijn erg blij met de mooie eetkamerlamp . Daar wij hem willen dimmen ,een mail gestuurd over wat voor dimmer ..kreeg diezelfde ochtend nog antwoord.top !

snelle en goede levering mooi produkt

zeer tevreden

Prima. Een vd lampen had witte aanslag. Na contact met de klantenservice werd er direct een nieuwe gestuurd die ik de volgende dag al binnen had.

Duidelijke site en snelle levering

Lamp stuk aangekomen

Lamp was stuk aangekomen dat was erg jammer want op de verjaardag zelf kon ik hem niet geven daarnaast was t wel erg fijn toen ik de goede email adres gevonden had er direct gehandeld werd en nu heb ik een mooie nieuwe lamp opgestuurd gekregen waar ik super blij mee ben, beoordeling 7.5

Leuke lamp. Heel betaalbaar

Veel keus. Leuke stijlen. Besteld en de volgende dag al in huis

goede site en super snelle levering

Prima !

Keurig op tijd ,en we zijn heel blij met de lamp hoewel hij in het echt veeeel groter lijkt dus moeten we even kijken of hij niet gewoon domweg te gróót is. Maar mooi is hij wel

Juiste artikel snel geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit, marktconforme prijs

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.