Mooie lampen

Eindelijk de lampen voor boven de eettafel gevonden. Snel en netjes geleverd.

Simpel te bestellen met een snelle levering

Mooi product

Goede kwaliteit en snelle levering

Een kapje was niet goed gebeld volgende dag een nieuwe Geleverd

Heel kort, goed spul.

Goed verpakt en dus geen beschadeging. goed voor de toekomst om weer iets te bestellen.

Waardeloze lamp

Sorry, op de afbeelding lijkt hij heel mooi, maar in het echt is hij niet mooi.

Snelle levering uitstekend

Mooie lamp. Erg blij ermee

Voldoet volledig aan mijn wens

Prachtige lamp, snelle service en levering

Webshop werkt prima En snel verzonden En een prachtige lamp

Goede levering en netjes verpakt

Makkelijk te bestellen op de website, en snel bezorgd

Mooie Vloerlamp besteld en snel gekregen, heb nu ook de tafellamp besteld wist ff niet hoe het met de dimmer ging want die stond er niet bij maar een chat met Robert gehad en die heeft het goed uigelegd dus erg tevreden

Snelle goede levering, blij met m'n lamp !!

Top service + mooie wandplanken!

Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. De planken + ophangsysteem zijn van goede kwaliteit. Bij mijn 2e bestelling had ik enkele onvolmaaktheden aangetroffen maar deze werden snel opgelost door een topservice! Ik kreeg de volgende dag al nieuwe planken toegestuurd met een retourlabel voor de andere. Echt top! Bedankt!

prima gelopen

ze doen wat ze zeggen

Donderdagavond besteld en zaterdag in huis

Snelle levering, goed kwaliteit,

Hebben hem al hangen, staat erg leuk en voldeed aan onze verwachting.

Teleurstellend

De plank was mooi maar over het vastzetten heeft de fabriek niet nagedacht. De ijzeren steun zit zo strak tegen het hout dat er geen schroeven tussen passen. Wel schroeven? Dan geen gaatjes meer om de plank vast te zetten. Toevallige fabriekfout? Ik hoop het voor ieder

Geen klachten. Netjes afgehandeld.

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Snel en goed

Nu alleen nog wachten op de andere lampen die niet op voorraad zijn of dit nog snel komt

Teleurstellend omdat bestelling niet volledig is geleverd

Lamp plus bijbehorende lichtbron besteld en betaald. Lamp is geleverd, maar lichtbron ontbrak. Na melding is beloofd lichtbron alsnog per omgaande te sturen. Dat is niet gebeurd. Weer gemeld en opnieuw belofte om lichtbron te sturen. Ik had die lichtbron beter niet kunnen bestellen, maar gewoon kunnen kopen in een winkel. Dan was het al klaar geweest.

Prima webshop; goede klantenservice

Mooie lamp besteld, was eerst niet voorradig. Stond ook duidelijk aangegeven, na verstreken termijn van verwachte levering contact gehad met de klantenservice, daar ook snel reactie gekregen en geleverd volgens afspraak.

mooie lamp

tevreden

Lamp via de webshop besteld. Bij aankomst bleek de kleur wel anders te zijn dan de foto. De white finish zat er zo goed als helemaal niet op. Jammer, maar uiteindelijk is de lamp wel gehouden. Misstaat verder niet en is van goede kwaliteit. Er staat nu nog een bestelling open voor een latere leveringsdatum. Te hopen is dat deze uitvoering wel beter overeenkomt met het bestelde via de shop. Verzending was keurig en snel. Daar kan ik alleen maar erg tevreden over zijn. Dat laatste is de reden dan de beoordeling van 5 naar een 6 is gegaan.. Prijstechnisch niet de meest goedkope aanbieder,. Als dan ook het artikel niet geheel volgens de afbeelding op de site blijkt te zijn is een hogere waardering niet te geven. Wellicht stel ik die beoordeling bij na de nog openstaande levering.

Alles prima!

Overzichtelijke website, en een snelle levering. Alles naar wens.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.