Duidelijk en heel snel geleverd

Alles goed, website duidelijk, mooie prijs en heel snel geleverd!

teleurstellend

levering prima aftershave slecht

Goede en snelle levering en afhandeling

Zie boven

Goede service en communicatie

De bestelde lamp bleek net niet meer op voorraad. Direct werd ik daarover geïnformeerd en kreeg een nieuwe verzenddatum door. Heldere communicatie stel ik zeer op prijs en dat de lamp een week later kwam was dan ook geen probleem. Een week valt ook reuze mee. Ondertussen hangt de lamp en zijn wij zeer blij met de mooie lamp.

Mooie lampen

Mooie lampen goede kwaliteit mooie prijs

Snelle levering, goed product

Goede ervaringen met dit bedrijf, ook goede service. Snelle levering. Super goed verpakt.

Zeker aan te raden.

Goed en vlugge levering.

Snelle en correcte levering en een groot assortiment!

Lekker veel keuze op de goedewebside

super

snelle leverring en goed verpakt

Mooi artikel

Snelle en correcte levering Goede prijs kwaliteit De wandplanken die ik kocht zijn zeer mooi en degelijk.

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Ruime keus,vlotte levering.

Na bestelling vlot en kompleet geleverd. Netjes een vloerschakelaar ertussen gemaakt en de benodigde lampen erbij. Helemaal compleet. Zeer fijn!

Super bedrijf

Heel goede service, binnen 3 minuten een retourmail, geen probleem om nog iets bij te bestellen, zodat dit in dezelfde levering mee kan en je geen bezorgkosten hoeft te betalen en een zeer snelle levering, super!!

Mijn lamp kwam goed verpakt en netjes op tijd aan. Erg blij mee!

Klantvriendelijk en goede service

Wij hadden een lamp met beschadiging en dit werd snel en goed opgelost. We zijn erg blij met de nieuwe lamp en zeer tevreden over de service.

Tevreden

Snelle levering en een prima product en service.

Op tijd binnen en netjes afgeleverd

Snelle levering en goede producten

Twee halve maan lampen gekocht, zo mooi. Super snelle levering. Ben er heel blij mee.

Ik had de verkeerde ledlamp besteld. Werd er keurig over gebeld en attent op gemaakt. Kreeg keurig het resterende bedrag terug gestort. Zelf de bij bestelde dimmer is op mijn verzoek tussen het snoer gezet. Hele fijne sevice.

Zeer tevreden!

Snelle levering van een schitterend product. Bovendien ben ik zeer tevreden van de perfecte opvolging van een vraag. Een absolute aanrader dus.

alles was compleet en netjes verpakt

Levertijd kan misschien iets sneller als je naar de concurrentie kijkt maar voor de rest prima levering

Levering op tijd

Makkelijk en overzichtelijke website en snel en goed geleverd.

De lamp die ik besteld had, werd snel geleverd. Toen deze defect bleek te zijn, was 1 mailtje genoeg om een dag later een nieuwe in huis te hebben. Top!

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.