Prijs /kwaliteit verhouding niet in verhouding.

Bij de kapstok zat geen beschrijving en geen bevestigingsmateriaal. Voor een kapstok in deze prijsklasse vind ik dat een slechte zaak. Bovendien is het metaal aan de onderkant niet helemaal recht en 1 van de haken zit ook iets scheef. Kortom de prijs / kwaliteit verhouding is niet wat ik er van verwacht had.

Prima kwaliteit

Goede levering en kwaliteits lampen

Goede nazorg

Goede nazorg

Tevreden

Lamp was op tijd en ziet er goed uit zoals op de foto. Ik ben een trouwe klant en blijf jullie trouw

Prettige en goede service

Na een foutje op de site contact opgenomen, goed en snel afgehandeld door de klantenservice en ontzettend blij met m’n prachtige bubble lampen.

Was gewoon goed

Heel goed product en verlichting met 3 standen, aangenaam

Heel goed product en verlichting met 3 standen, aangenaam

Snelle en goede levering van mooie producten.

Prima ervaring.

Mooie winkel met groot assortiment

Meubels en lampen gekocht. Personeel nemen de tijd en denken met je mee. Uitstekende service

Mooie lampen, uitstekende service!

Erg mooie lampen, supersnel antwoorden op vragen en snelle levering, helemaal top!

Gemakkelijke website en duidelijk.

Levering was niet tijdig, een dag te laat. Op de doos was vermeld breekbaar, deze werd volledig ingedeukt en gescheurd geleverd.

Zeer slechte communicatie over datum van levering

Bestelling geplaatst op 3 januari, op 4 januari ontvang ik een track en trace voor levering 5 januari tussen 15 en 18 uur. Echter de levering is niet uitgevoerd op 5 januari. Op 6 januari mail gestuurd naar Lampenshoponline en snelle reactie ontvangen dat vervoerder een ongeluk heeft gehad. Bestelling zou 6 januari maar uiterlijk 7 januari geleverd worden. Dit is echter niet terug te zien in de track en trace, deze blijft op levering 5 januari staan waardoor je als klant in het ongewisse gelaten wordt. Einde werkdag, 7 januari nog een keer gemaild wanneer de bestelling geleverd zal worden, ook hier ontvang ik weer een snelle reactie terug maar dit keer een kastje naar de muur mail. Mijn collega heeft reeds aangegeven dat de bestelling binnen uiterlijk 7 januari gebracht zal worden, wacht dit maar af. De bestelling wordt ook 7 januari niet geleverd waarbij ik nogmaals een mail stuur dat bestelling niet geleverd is en vraag wanneer wij deze kunnen verwachten. Hierop ontvang ik geen reactie. De track en trace hou ik in de gaten maar hierin wijzigt helemaal niets. Zaterdag 8 januari staat de koerier aan een gesloten deur, "wij hebben u gemist" ligt er een briefje in de brievenbus. Na 3 dagen te hebben gewacht zijn we heel even als gezin samen weg en net in dat tijdsbestek staat de koerier aan de deur! De track en trace gaf geen levering aan, deze stond immers nog altijd op 5 januari. Wel staat er nu bij dat de koerier ons gemist heeft. Hij zal maandag 10 januari nog eens langskomen staat op het kaartje welke ik in de brievenbus ontvang, een tijdsbestek staat er niet op en ook in de track en trace is dit helaas niet zichtbaar. Kortom een zeer slechte ervaring met de levering van artikelen van Lampenshoponline.

Prima webshop

Nadat ik de lamp besteld had, kreeg ik hem met 3 dagen binnen. Mooie lamp en prima afhandeling.

Goede service en keurig geleverd

Super service, snelle reactie op een vraag,

Snelle levering product voldoet aan de verwachtingen. Bestel zeker nog eens

Fijne site en goede service

Keurige service door omruilen van verkeerd besteld product

Goede snelle service

Slecht

Lamp besteld en ontvangen. Dat was keurig en prima maar op de mail die ik naar de klantenservice heb gestuurd omdat er een deuk in de lamp zit en ik deze wil retourneren nul reactie.

Incomplete beschadigde levering

We hebben de lamp met lamp besteld. De lamp voor gebruik is niet meegeleverd. Daarnaast was er een beschadiging te zien. De lamp is erg groot en konden wij dan retourneren. Aangegeven dat we in quarantaine zitten en dit ons niet lukt, los van het hanteren ervan. Dat we hem maar in de hoek neerzetten zodat je de beschadiging niet ziet. Bedrijf geïnformeerd, hier niets van gehoord. Dat maakt de slechte beoordeling. De lamp, lichtbron is nagestuurd. We hadden al een andere lichtbron geregeld in tussentijd.

Maakmje keus, bestel , betaal en snelle levering! Prima dus!

Snel en correct alles geregeld

Mooie en overzichtelijke site. Prijs/kwaliteitverhouding is goed. De spullen werden netjes op tijd geleverd. Goede communicatie. Zeer tevreden over alles.

Keurig netjes

Lamp is keurig ingepakt en onbeschadigd afgeleverd. Samen met de heerlijke bonbons. Erg blij met de lamp .

Mooie lamp

Lamp in het echt nog mooier als op de foto goede kwaliteit prima prijs

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.