Super goed geholpen

Goede informatie gehad via mail. En ook snel een reactie terug

Binnen de afgesproken leveringstijd de producten geleverd

Mooi en goed verpakt

Goede en snelle levering

Goede keuze en service

ik had verkeerde lichtbronnen besteld, na 1 mailtje werd dit prima opgelost. Binnen 2 dagen de juiste lichtbronnen gekregen

Snelle reactie na vraag, snelle oplossing.

Prima en de bestelling was op tijd

Leuke Lamp en hij past goed in mijn huis

Genoeg keuze

Genoeg keuze, snelle bestelling en aflevering.

Goed advies en snelle levering!

Wegens Corona zijn alle winkels gesloten. Deze winkel is per mail goed bereikbaar. Goed advies gekregen en snelle levering. Vriendelijk en met verstand van zaken. Aanrader!

Goede service. Verkeerde lamp was geleverd maar dit werd meteen geregeld.

Geweldig zondag besteld dinsdag in huis. Goed verpakt niks op aan te merken

Grandioos perfect verpakt.Binnen 2dagen in huis

Vlot geleverd

Op tijd geleverd. Mooie lamp.

Zijn heel tevreden

Lamp voldoet aan de verwachting.

Snelle levering, goed product!

3 staps dimbare ledlamp

Tegenvaller

Op de foto’s leek het dat wij mooie lampen hadden gekocht. De aflevering was te volgen via track &trace. Niet dus. De dozen stonden plotseling in de regen in de tuin toen we thuiskwamen. De tafellampen zijn naar verwachting. Echter: de staande lamp is scheef en niet recht te krijgen. Op berichten hierover komt geen reactie. Voor de prijs verwacht je toch meer kwaliteit. En daar zit je dan!

Prima product aanbod. Correcte melding van lichte vertraging met opgaaf van reden. Goede onbeschadigde verpakking.

Mooie lamp besteld en de volgende dag stond hij al op de kast te pronken. Erg goede service en erg snelle levering op top producten.

Goed en snelle levering

Snelle levering mooi product

was blij met de levering alleen na het uitpakken en dat is niet jullie schuld was het product beschadigd hoop dat het ruilen net zo snel gaat als de levering

Super snel

Makkelijk besteld en super snel in huis.

schroeven

Heelaas,de bijgeleverde, schroeven waren niet goed vielen door de strip doe aan het plafond moest komen. Kop van de schroeven waren te klein ,ZELF GROTERE AAN GEBRACHT. Verders was alles oke.Groetjes

Mooi product

Uitstekend contact met medewerkers

Mijn bestelling kwam, ondanks kerst en oud en nieuw binnen een dag. Het was niet volledig, een lampje/lichtbron ontbrak. Toen ik hierover mailde kreeg ik binnen uur reactie en de lampjes kwamen de dag erna. Snel. Correct en vriendelijk.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.