snelle service

na een kleine misverstand, dat ik de verkeerde lamp had gekregen. contact gehad en alles netjes en snel opgelost, en binnen een dag had ik de goede lamp.

Er waren problemen met de levering buiten hun schuld om. Hier werd snel en correct op gereageerd!!

Correcte service

Duidelijk en correcte informatie.

De manier van communiceren is fantastisch!!! Snel en efficiënt

Tot nu toe ervaar ik LampenShopOnline als zeer positief bedrijf. De manier van leveren is snel net als de wijze waarop zij omgaan met vragen! Wij hebben lampen, tafeltjes en een kast besteld. Erg mooi allemaal. Blij mee

Snelle levering, goed product

Goede communicatie, snelle levering, alles in orde.

Goede levering kleur valt tegen

De levering van onze bijzettafels is goed verlopen en was goed verpakt. Wel viel de kleur tegen. Op de foto (internet) was de kleur van de tafel veel lichter. Begrijp best dat hout een natuurproduct is en er enige kleur afwijking kan zijn maar dit verschil was erg groot. Op de foto waren de bijzettafels veel lichter.

Alles keurig ontvangen, en ziet er prachtig uit

Top, ziet er perfect uit. Snelle levering

Super mooie lampen

Lampen besteld en ze waren precies hoe ik ze had gezien op internet snelle service binnen 3 dagen alles binnen. Zelf afgelopen zondag nog een lamp besteld en dinsdag had ik hem al binnen

mooie lampen, goede prijs

enkel jammer dat levering 2 dagen na elkaar werd uitgesteld waardoor nutteloos thuisgebleven. liever latere maar zekere levering

Snelle en correcte levering!

Snelle & correcte levering! Zeer tevreden met onze staanlamp.

Snelle levering!

Voor het eerst besteld en supersnel bezorgd.

Snelle levering maar verkeerde suggestie led-lampen om bij te bestellen.

Mooie lamp kunnen bestellen voor in de woonkamer. Helaas suggestie welke led-lamp erbij besteld kan worden is niet de juiste: dus nu twee led-lampen thuis die niet in de lamp passen… Misschien kan hier extra aandacht naar uitgaan? Verder snelle levering van de bestelde artikelen.

Zaterdag de lamp besteld en dinsdag is de lamp gebracht. Super!

Geweldig!

Heel vriendelijk personeel. Alle tijd voor je. De levering heel snel!

Snel, correct en grote keuze uit mooie producten.

Geweldige service snelle levering

Snelle antwoorden op mijn mailtjes

Deze was goed

Een vloerlamp gekocht wauw wat is het een mooie lamp en snelle levering.

Snelle correcte levering. Goede afhandeling retour.

Aankoop paste helaas niet op de plek die we ervoor in gedachte hadden. Afhandeling van retour verliep duidelijk, snel en soepel. Zullen zeker verder kijken bij LampenshopOnline.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Snel geleverd, mooie lamp

Super snelle levering en de lamp is echt prachtig!

Levering, communicatie en service helemaal top!

Probleem met bezorging in de drukke decembermaand werd snel opgepakt en er werd goed over gecommuniceerd. Alsnog snel geleverd. Vooral de wijze van communiceren werd erg gewaardeerd.

redelijk

Terug sturen was erg ingewikkeld Pakket moest exact hetzelfde eruit blijven zien. Vraag naar andere lamp wat er zou kunnen wat nog meer opties zijn, is niet beantwoord. Wel dat de lamp die ik had besteld er niet groter was. Geen ander opties of even meedenken wat er nog meer zou kunnen. Wel snel mijn geld terug gekregen

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.