Nog niets gehoord van bestelling, dit was aan mij zelf te wijten, heb betreffende neer bezorg

Niets gehoord nog van bestelling. Dit was aan mij zelf te wijten, want ik had de mail met bezorgtijd gemist maar die was wel naar mij gestuurd.

Top but

Prima ervarijn snelle bezorging goede verpakking.

Zie onder

Snelle levering, goede service!

Goede communicatie, snel geleverd.

Zie in 1 zin. Niets aan toe te voegen

Prachtige lamp en snelle levering!!

Geweldig aanbod aan exclusieve hanglampen. Afhandeling van mijn bestelling was perfect, kon niet beter.

Top product

Levering conform afspraak

Ik had voor mijn broer een lamp als cadeau gekocht, maar mijn broer had deze uitgerekend zelf op dezelfde dag ook binnen gekregen. Dus ongeopend retour. Wel jammer dat ze als een van de weinige webshops niet tegemoetkomen in retourkosten

Snelle levering, mooi product

Product is snel geleverd en ziet er stijlvol uit. Voldoet aan de verwachting.

Genoeg keuze zeer goed verpakt en binnen de afgesproken tijd in huis.

Ruime keuze lampen, helaas beschadigd

Ruime keuze lampen, helaas al ontvangen met wat beschadigingen... misschien al een retour zending geweest?

Prima geregeld

Wij zijn blij met de snelle levering en ook nog eens netjes ingepakt, zodat de kans op beschadigingen zo klein mogelijk gehouden worden.

Netjes en deskundig advies!

Wij hadden online lampen voor boven de eettafel besteld. Deze werden binnen 2 dagen bezorgd. Helaas vonden wij de lampen iets te fel. Na een belletje of ik in de winkel langs mocht komen om deze om te ruilen ben ik zeer netjes en deskundig geholpen. De showroom is letterlijk een bron van inspiratie! Dank voor het advies en de snelle afhandeling. Wij komen terug!

Mooie lamp

Snelle levering Mooi product Is het geld waard

Erg snel en goed verpakt geleverd.

Goede webwinkel en snelle levering.

Snel geleverd, zorgvuldig verpakt

De bestelde lamp was mooier dan verwacht op de foto! Mooie kwaliteit en dat voor die prijs!

snelle levering product zoals omschreven tegen een prima prijs

Snelle levering, product zoals omschreven tegen een prima prijs

Optijd geleverd

Optijd geleverd goed in gepakt en netjes de bon via imail

Prima service. Snelle levering. Mooie lamp.

Super! Mooie producteleveringn en snelle !

Zie boven

Perfect afgeleverd. In 2 dagen had ik mijn bestelling.

Zeer snelle service

Zeer snelle service

TOP.

Geweldig dat ik zo snel geholpen ben met mijn retourzending probleem.

mooie lampen

mooie lampen die gemakkelijk te bestellen waren en snel werden geleverd

Super goed geholpen

Goed geholpen

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.