Snelle levering, prima verpakt, voldoet aan verwachting.

Een ervaring rijker met mijn lampen bij LampenSchopOnline.

Top zaak

Goed geholpen vriendelijk, een aanrader.

Goed geholpen en fijn meedenken!

Goed geregeld.!!

Een telefoontje en uitgelegd welke lamp ik zocht. Savonds betaald, 2 dagen later binnen. Super aardige man aan de telefoon . Fijn dat fit ook kan.!!!

Uitstekende service en bereikbaarheid

Prima service, prachtige lamp ontvangen!

Lamp voldeed volledig aan verwachting en was super goed verpakt. Ben er heel blij mee.

Lamp opgehaald die wij besteld hadden. Toen wij de lamp op gingen hangen was de glazen bol beschadigd bij de slijp rand. Ik heb een mail gestuurd, en kreeg gelijk een reactie terug, dat ze het bij de fabriek aan zouden geven. Twee dagen later kreeg ik al bericht, dat ze nog zo'n bol hadden die maat en dat ik die op kon komen halen. Top service

Goed produkt, snelle levering

Na bestellen 3 dagen later al in huis

Formidabel

Heel tevreden

Zeer snelle, correcte afhandeling.

Uiterst positief.

Jammer dat het verzendkosten zo duur zijn!

Mooie lamp op site gezien en gelijk besteld. Verzendkosten 6,95 nam ik op de koop toe. Helaas deed de lamp niet aan onze verwachting en moest ik de lamp weer op eigen kosten retour zenden nu was ik €7,50 kwijt. Al met al is het voor mij, met deze verzendkosten niet voor herhaling vatbaar om hier nog ietsje bestellen.

Uitstekende service, vlotte levering en kwaliteit prima.

Snelle levering. Gekregen zoals omschreven. Prima kwaliteit. Wordt door ons aanbevolen.

Netjes verpakt en al snel binnen.

klantvriendelijk en service gericht

klantvriendelijke benadering, service oke en behulpzaam bij oplossen/invullen probleem/wens

super

Echt wat ik er van verwacht had

Geweldig!

Wat een mooie lampenzaak en wat een keuze. Goede informatie gekregen over de mogelijkheden van de app. Top!

Er gaat echt een "lichtje" op

Goede klantvriendelijke omgang.Ruime keus in verlichtings mogelijkheden. Afspraken wordt nagekomen. Een verlichting in beperking van lampenwinkels. Online is voor ons gewoon winkels bezoeken.

Prachtige lampen precies zoals verwacht

De website was duidelijk, bestellen ging makkelijk en vlot. De bezorging was ook zeer vlot producten netjes verpakt en goed beschermd.producten waren ook volledig zoals wij hadden gedacht a.d.h.v. de foto's en beschrijving.

super service

Snelle levering, kapotte lamp ontvangen werd meteen de dag erna vervangen !

Vriendelijk en nuttig advies in de winkel.

Vriendelijk geholpen in de winkel, nuttig advies gekregen en blij met de uiteindelijke aankoop.

Goede service, snelle levering en prima materiaal.

Ene dag besteld. De volgende dag in huis.

Prima. Zeer tevreden. Goed geholpen

Prima. Zeer tevreden. Goed geholpen

Geweldige service en een mooie lamp

een goede service en prachtige lampen

komen na wat er is afgesproken, en mooie lampen

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.