Altijd goed en alles altijd prima in orde en snel geleverd

Snelle levering, goed product en tevreden

Na bestelling te hebben geplaatst met daarbij de aanbevolen lampen mee genomen te hebben, snel geleverd en goed verpakt product. Makkelijk te installeren dmv gebruiksaanwijzing en dus top

Doen wat ze beloven

We zijn heel goed geholpen

Goede uitleg gekregen , mooie winkel

Super top service

De medewerker is super vriendelijk en behulpzaam.

Super snelle levering

Een belletje gepleegd naar lampenshop en zeer vriendelijk geholpen. Zeer fijn bedrijf.

Alles netjes en op tijd geleverd

Makkelijk producten zoeken en bestellen. Op tijd en goed geleverd. En fijn het afterpay systeem.

Mooie lamp

Mooie lamp, zeer goed verpakt

zeer goed

gewoon goede en snelle levering

Zeer goede service

Goede service, snelle levering, klantvriendelijk

Perfecte service!

Perfecte service en snelle levering.

uitstekend

Bestelling en bezorging prima verzorgt

Tevreden met mijn aankoop

Tevreden met mijn aankoop, mooi lamp.

Geweldige service prima levering

Afspraak om de bestelling op te halen ging mis echter binnen 2 dgn. in huis

Heb helaas na 2 maanden nieuwe lampen moeten bestellen omdat de spiraal in de led-lamp niet goed was.

super

Ik kon een pre order doen en pas betalen zodra de lampen verstuurd werden. Super geregeld. Ik werd zelfs van te voren netjes gebeld hoe of wat. De dag na de betaling zijn de lampen netjes bezorgt! Ze zijn super mooi en we zijn er erg blij mee! Bedankt LampenShopOnline voor deze goede service. Dat zie je niet vaak meer dat alles zo netjes en in 1x goed geregeld word.

Mooie collectie lampen en een goed advies

Goede prijs kwaliteit verhouding. Lekkere koffie en een gezellig ontvangst.

In één woord: top!

Goed geholpen in de winkel in Harderwijk!

Snelle levering , product niet helemaal compleet ziet er wel mooi uit

Pakket niet compleet , er ontbraken schroefjes , slechte afwerking van het product

Uitstekend advies, veel keus uit prachtige collectie, prettig contact, Prima service!

Zie boven

Mooi product, snelle levering, goed advies

Een tafel lamp online uitgezocht met de mogelijkheid v het monteren v een dimmer. Per e-mail contact gezocht wat de mogelijkheden waren, goed geïnformeerd. De lamp was de volgende dag in huis. Erg blij mee

Prachtige lampen voor onze nieuwe woning

Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen in de winkel waar een ruim assortiment aanwezig is. Bestelling van de lampen is soepel verlopen en we werden hiervan goed op de hoogte gehouden. Mooi zo'n familiebedrijf.

Prettige winkel fijn geholpen

Zeker aan te bevelen mooie lampen en deskundige hulp

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.