Mooie lamp voldoet geheel aan verwachting en keurige levering

Mooie kwaliteit

Heel erg blij mee

Goede service snel binnen

Gemend gevoel

Op mail werd niet gereageerd, achteraan moeten bellen, terug sturen? Ja zelf verzendkosten betalen! Dus om deze reden raadt ik het niet aan! De verdere afhandeling was super snel, top! Snel geld retour ontvangen

Levertijd beloofd zoals op website

Levertijd zoals omschreven op website

Hele goede service en snelle levering

De bestelde lamp werd snel geleverd. Helaas waren de kapjes er niet bij. Na een begripvol telefoontje werden de kapjes snel nageleverd

Snelle levering, goede klantenservice

1 van de lampen was beschadigd aangekomen. Goede en snelle afhandeling van de klantenservice. Heb vervolgens nog een lamp besteld. Was de volgende dag in huis.

Netjes afgeleverd.,en snel.

Prachtig!

Hele mooie lamp gekocht en net als op de foto! Snelle levering, goed verpakt.

Netjes verzonden snelle levering

Netjes verzonden en snelle levering

Vriendelijke ontvangst onder het genot van een kopje koffie

Een mooie en zeer uitgebreide zaak in het centrum van Harderwijk. Sfeervol ingericht met ideeën voor de thuissfeer. Zeer voorkomende mensen met waardevolle adviezen.

Geweldige service en prachtige lampen!

Tijdens mijn verhuizing was ik online aan het zoeken naar lampen en voordat ik het wist kwam ik bij LampenShopOnline terecht. Na wat vergelijken met andere aanbieders was de keuze snel gemaakt want bij jullie vond ik exact de lampen die perfect passen in mijn industriële interieur. Ze staan prachtig en ik ben er heel blij mee. Als ik weer op zoek ga naar een lamp weet ik het adres te vinden!

Prettige winkel

Prettige winkel, aardige mensen en een hele goede service.

Uitstekende service

Nette afhandeling van mijn retour

heel goed, vakkundig en snel, ze nemen echt de tijd voor je.

Ze denken echt moet je mee en zoeken naar oplossingen. Heel vrindelijke vakmensen.

Heel vervelend, lamp zat alleen in een plasticzak, zonder extra beschermend materiaal er omheen, dus

Zie hierboven

Top service top snelheid top kwaliteit

Mijn product was zo snel geleverd. Savonds besteld volgende ochtend al in huis. Product is ook erg mooi en van goede kwaliteit. Zijn er heel erg blij mee

Snelle levering en ziet eruit als op de foto.

3 wandplanken besteld. Snelle levering keurig verpakt en hele mooie kwaliteit van de planken echr vol hout.

Prettige website en fysieke winkel

Mooie ruime sortering Goed uitgestald Vriendelijke verkopers met goed inlevingsvermogen

Goed en snel geleverd

Mooie lampen

Toppie !

Eerst telefonisch kontakt gehad, of het op voorraad was Een hele vriendelijke man , die vertelde dat hij echt op voorraad was, en als ik de lamp direct bestelde, was hij voor mij! En idd.... bezorgd door Packs.nl , alleen jammer dat ze niet een korter tijdvak kunnen plannen, want tussen 8 en 18u is wel heel ruim! Ze kwamen om 10.45 !

Erg fijn

Goede kwaliteit van de lamp , ziet er uit zoals beschreven.

Goede service, mooie producten en goede adviezen.

Prettige hulp, goede adviezen over mooie producten.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.