Hallo, Bedankt voor deze review. Het kan wel eens voorkomen dat er iets net niet goed is, zoals de bagagedrager die scheef stond. Gelukkig hebben we het snel kunnen vervangen met een andere. Fijn om te vernemen dat je bent geholpen door de klantenservice, we doen het heel graag. Veel fietsplezier toegewenst. Groeten, Halime Superfietsen
Hoi Monica, Bedankt voor deze review en top cijfer! Heel fijn om te horen dat je super tevreden bent met onze service en jouw aankoop. Wij wensen jouw plezierige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Best Oleh Thank you for your extensive review. This matter is of course known to us and we also regret this matter. We believe that we have always done our best to keep you informed within our means and that we have made you a decent offer after the matter has been sorted out. We are very sorry that it turned out this way. Regards, Team Superfietsen
Hi, Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Fijn dat je blij bent met onze service. Daar worden wij dan weer heel blij van :) Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen
Hoi Harm, Bedankt voor het delen van je ervaring. Ik zal je complimenten overdragen aan mijn collega's van de winkel. Heel veel fijne kilometers gewenst op de fietsen! Groeten, Inge Team Superfietsen
Hoi! Bedankt voor je review en mooie 8. Wij wensen je zoontje uiteraard heel veel plezier van de fiets. Groeten, Inge Team Superfietsen
Hoi Ilse, Bedankt voor deze mooie review en net cijfer. Vervelend om te lezen dat niet alles helemaal soepel is verlopen met de levering. Ik zie geen melding hiervan terug? Ik heb je daarom zelf even een mail gestuurd. Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen
Beste Donny, Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review, fijn om te mogen vernemen dat jij de door ons geleverde service als positief ervaart. Mochten wij jou ooit nog ergens mee kunnen helpen horen wij dat uiteraard graag! Wij wensen jouw tweeling veel veilige kilometers toe op hun nieuwe fietsen! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Beste Guydo, Bedankt voor het plaatsen van deze positieve recensie, fijn om te horen dat de problemen naar tevredenheid van jou zijn opgelost. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst op jouw nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Hoi Joske, Bedankt voor het delen van je ervaring. Goed om te lezen dat wij je naar wens hebben kunnen helpen! Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen
Hoi Karlijn, Wat jammer dat er schade is aan de fiets maar wel heel fijn dat wij het naar wens hebben kunnen oplossen. Dank voor het delen van je ervaring. Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen
Goedendag Tina, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Leuk om te horen dat je de door ons geleverde service als positief ervaart. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Beste S, Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review, het doet ons altijd deugd om zulke recensies te mogen ontvangen. Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Beste Mevrouw, Heel hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Ik ben erg blij dat wij u goed hebben kunnen helpen en wens u heel veel plezier met de mooie fiets. Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen
Beste Martijn, Bedankt voor het plaatsen van deze recensie, fijn om te mogen lezen dat je naar tevredenheid door onze klantenservice geholpen bent. Wij wensen jou veel veilige kilometers toe op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Goedendag Hakan, Bedankt voor het schrijven van deze positieve recensie, mocht je ooit weer langs willen komen ben je altijd van harte welkom in onze winkel. Wij wensen jouw zoontje veel veilige kilometers toe op zijn nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Goedemorgen David, Allereerst willen wij je bedanken voor het delen van je ervaring. Naar aanleiding van je review hebben wij nagekeken of je melding hebt gemaakt van deze klacht. Wij hebben hier niks van terug kunnen vinden. Daarom hebben wij contact met je gezocht per telefoon, helaas kregen wij je niet aan de lijn. Wij hebben je een e-mail gestuurd en komen graag met je in contact om je klacht in behandeling te nemen. Wij horen graag van je, Hartelijke groeten Inge Team Superfietsen
Beste Janneke, Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review, het doet ons deugt om te mogen lezen dat jouw zoontje blij is met zijn nieuwe fiets. Via deze weg willen we jouw zoontje veel veilige kilometers toewensen! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Beste Bibian, Bedankt voor het plaatsen van deze positieve recensie. Wij wensen jouw dochter veel plezier en veilige kilometers toe op haar nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Hallo Rob, Bedankt voor het schrijven van deze recensie, fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Wij wensen jou veel plezier en veilige kilometers toe op je nieuwe fiets. Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Goedendag Mark, Bedankt voor het delen van jouw ervaring omtrent je bestelling bij ons, fijn dat je onze instructies als duidelijk hebt ervaren. Wij wensen jou veel veilige kilometers toe op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Beste Keimpe, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Helaas is het in eerste instantie niet allemaal vlekkeloos verlopen met jouw bestelling bij ons. Gelukkig zijn we samen tot een passende oplossing gekomen, waarmee ik blij ben dat jij hier met tevredenheid naar terug kijkt. Heel veel veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets Keimpe! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.