Voor het eerst bij superfietsen besteld uitstekende service wordt goed geholpen. Met me vragen. Kwaliteit is perfect. Ga zeker nog paar fietsen hier bestellen voor me kinderen. Erg tevreden

Mooie fiets en super snel ontvangen

De fiets was goed verpakt en het monteren was zo gebeurd. We hebben er nu al veel plezier van.

Goede prijs ! * service :(

Blijkbaar wordt er zakelijk bezorgd, terwijl ik particulier ben, Daardoor was het voor mij niet mogelijk om zelf een bezorgtijd op te geven bij DHL. Hoewel DHL de schuld krijgt van superfietsen, ligt de verantwoordelijkheid bij superfietsen. DHL heeft tweemaal aan de deur gestaan, tweemaal gemist (want ik werk overdag) en superfietsen heeft 0 verantwoordelijkheid genomen en mij ook niet ingelicht over dat het een zakelijke bezorging betreft waar ik zelf een tijd en datum uit moet kiezen. Na veel mailwisseling is mij niet gelukt om tot een oplossing te komen met superfietsen. Nu heb ik zelf de bezorging op moeten halen. Een uur rijden ! Anders moest ik de retourkosten betalen of anders ik moest extra bezorgkosten betalen van €45,- ! Een bagger ervaring rijker

Mooie, stevige fiets

Een hele stevige meiden fiets. Onze dochter is er heel blij mee! :-)

Gewoon fantastisch

2 de maal een fiets besteld bij Superfietsen. Waarom het zijn gewoon fantastische fietsen. Service is op en top, heb je een vraag, direct antwoord. Levering was ook weer heel snel, proper en de montage ging enorm soepel. Een echte aanrader!!

Heerlijke lichte fiets

Toen mijn elektrische fiets het begaf was ik op zoek naar een goed geprijsde zeer lichte fiets en na veel onderzoek kwam ik op deze fiets uit. Ik vond het spannend om een fiets te kopen die ik nooit in het echt had gezien of kunnen testen. Echter heb ik hier helemaal geen spijt van gehad! Ik sluit me totaal aan bij de andere reviews dat deze heerlijk en licht fietst en daarmee ook prima te doen is met kinderzitje achterop. Ik twijfelde overigens heel erg over de groene kleur, maar deze is in het echt heel leuk en niet te fel (soort pastel variant van appel groen). Bij twijfel, zeker doen!

Op tijd en snel geleverd

Geen gedoe gehad , op tijd geleverd De fiets was goed in elkaar te zetten en volgens mijn dochter fietst het heerlijk Aanrader

Alles wordt tot in de puntjes toe verzorgd !

We zijn zeer tevreden Betaalbare fiets, en de nazorg is ook heel goed !

Een blije tiener die weer snel en vertrouwd de weg op kan!

Mijn zoon was toe aan een nieuwe fiets en eenmaal deze gespot te hebben op de website was het niks anders dan "Papa duurt het nog lang?" Gelukkig was de levering vliegensvlug voor zowel mijn gemoedsrust als die van mijn zoon! ;-) Vervolgens de fiets samen eenvoudig in elkaar kunnen zetten zodat deze jongen binnen no-time zijn eerste testrondjes kon maken. Hij gaat nu veilig, vertrouwd en met heel veel plezier weer de weg op!

Super hulp op afstand

Wij hebben voor onze dochter die 6 jaar werd een nieuwe fiets gekocht bij super fietsen. Dit was voor ons de eerste keer online, dat is goed bevallen. het in elkaar zetten met de beschrijving kan iedereen, je hebt wel wat spierballen nodig maar daar hebben we papa voor. toen de fiets in elkaar zat en ik wilde rijden was de kettingkast kapot. met mailen en foto's en video's sturen bleek er een fabrieksfout te zijn en hebben we een nieuwe kettingkast opgestuurd gekregen en deze was binnen 2 dagen al binnen. ook nog mail gehad of alles goed gelukt was daarna. super fijne communicatie.

Superrr!!

Beste Superfietsen, Ik kan niet anders zeggen dat ik hier een super service heb ontvangen! Goed op maat en geduldig! De mensen bij Superfietsen zijn Superrrr!!!

Zeer snelle levering

Ik heb deze fiets gekocht voor mijn klein dochter

Op donderdag avond de fiets besteld en op maandag binnen. Goede kwaliteit en gemakkelijk in elkaar re zetten. Onze zoon is helemaal blij met zijn nieuwe fiets.

Fantastisch!

Eerder deze maand heb ik een fiets voor mijn dochter besteld bij Superfietsen.nl. De prijs was ontzettend scherp ten opzichte van de concurrentie. Levering was supersnel via Extra@Home. Via de mail hadden we de montage handleidingen al ontvangen, dus we konden meteen de fiets monteren! Helaas bleek bij dat beide lampen niet werkten, wat súpersnel opgelost werd door de klantenservice. Wat mij betreft doet Superfietsen.nl hun naam eer aan!

Uitstekende service

Onderdeel kapot gegaan tijdens de montage, service werd direct geboden door een nieuw onderdeel op te sturen! Super!

Snel, goed en duidelijk. Geen fratsen.

Het proces was duidelijk en de informatie goed vindbaar. Geen vraagtekens. Nadat de fiets binnen was nog contact opgenomen en kreeg snel hulp en antwoord. Goede oplossing.

Goede kwaliteit fietsen

Snelle service en een prima fiets!

Ik had een fiets besteld en de voordeelset met krat, slot en telefoonhouder. De fiets kwam gewoon op afgesproken moment maar de voordeelset werd steeds door dhl terug gestuurd. Dit heb ik superfiets gemeld waarna Superfiets mij de set gelijk weer naar mij verstuurd. Ze reageerde snel. Daarnaast is mijn dochter blij met de fiets. In elkaar zetten ging goed. Als ik even iets niet wist kon ik het op de online handleiding bekijken. Dus al en al goed. Goede service en goede fiets

Nette bezorging snelle levering een en al top dus

Goede service en levering

Mooie fiets voor mijn dochter. Netjes geleverd en goed bescherm aangekomen. Makkelijke montage en goede handleiding.

Goede service!

Eerst mijzelf goed laten informeren door de behulpzame mannen van de vestiging Rotterdam, waarna ik nog eens ben teruggekomen voor het kopen van een elektrische fiets. 1,5 dag later was de fiets rijklaar om opgehaald te worden. Ik ben blij dat ik altijd kan terugkomen voor een servicebeurt of reparatie bij de werkplaats. Top!

Supergoed

Levering was super en mijn zoon vindt de fiets fantastisch rijden. Super!

Snelle service , mooie prijs!

Fiets voor mijn zoon gekocht. Snelle service en bezorging , goeie prijs , uitstekende kwaliteit en hele mooie fiets. Mijn zoon is er super blij mee !

Heel slecht

We hebben in april een fiets gekocht voor onze zoon en de voorrem werkt al niet meer, het zadel is niet stabiel. Achter rem werkt niet goed, is niet stevig. Echt zonde van ons geld

Fantastische service, snelle levering, supermooie fiets!

Hele mooie fiets, veel waar voor je geld. Fantastische service bij probleem, snelle oplossing en zeer vriendelijke klantenservice.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.