Klasse fiets voor een lage prijs

Erg mooie fiets. Kostte mij wel een week om hem te monteren maar ik had veel steun aan de videos op: https://www.youtube.com/playlist?list=PLX8_k53_gO-bqJhypXEpAkYgwI2Y2IeZS

waardeloos

slechte en vooral chaotische service . Facturen die niet worden verstuurd . beschadigingen aan het frame etc etc

Goede fiets hele unieke kleur en blije dochter

Snel rectie op mijn email en een mooie fiets

Ik had een vraag over een fiets en werd snel geholpen. Daarna de fiets gekocht en ben dik tevreden.

Prijs-kwaliteit is prima

Levering op tijd. Leuke fietsen.makkelijk montage. Jammer dat er geen gebruiksaanwijzingen zijn mee geleverd.

Probleem opgelost.

Trapper was niet te monteren. Na het toesturen van nieuwe onderdelen en bereidwillige service uiteindelijk met een lokale fietsen maker opgelost.

Super service

Mijn fiets van nog geen jaar oud ging kapot, fabrieksfout. Geen gezeur, binnen een dag had ik een nieuwe fiets van betere kwaliteit. Super snelle en goede service. Ook duidelijke en snelle communicatie, ik ben een zeer tevreden klant en zal superfietsen.nl bij al mijn vrienden, familie aanbevelen.

Erg goed geholpen

Zeer tevreden met de snelle en adequate oplossing die mij geboden is na een probleem met de aankoop. Klantenservice staat hier duidelijk hoog in het vaandel. Top!

Zeer goede afhandeling van bestelling

Fiets besteld en zeer snel geleverd! Goede degelijke fiets, zeker voor zo weinig geld. Bedrijf denkt mee aan een passende oplossing als er iets niet helemaal goed is aan de fiets. Perfect afgehandeld

Prima fiets voor een prima prijs

Een fiets voor mijn zoontje hier besteld. Een mooie fiets voor een goede prijs. De fiets werd snel geleverd! Daardoor kan dit wel lastig zijn als je niet veel thuis bent en er niet makkelijk binnen een dag even voor thuis kan blijven.

Mooie fiets voor dit geld

Helaas een lekke band direct na het afmonteren ventiel losgelaten op de aanhechting van de band, ziet er verder goed uit alle onderdelen aanwezig en eenvoudig te monteren.

Snelle levering, duidelijke communicatie en goede afterservice!

Bestellen was makkelijk en inclusief duidelijke en uitgebreide communicatie. De daarop volgende de levering was snel en netjes. Wegens een montage fout vanuit de fabriek heb ik nog wel contact op moeten nemen met de klantenservice. Er is zeer adequaat op mijn vraag/klacht gereageerd en het probleem is zeer netjes opgelost.

Zeer klantvriendelijk en erg netjes geholpen

Erg positief. De fiets is geleverd volgens afspraak, bij levering bleek er een klein slag in het wiel te zitten en dit is heel snel en klantvriendelijk opgelost, top!

Fiets volgende dag in huis en rijdt perfect! Gebruiksaanwijzing bij het in elkaar zetten zou wel handig zijn.

Snelle levering en service

De fiets werd snel geleverd en aanvullende vragen werden direct opgelost. Wij zijn super tevreden.

En hele stevige fiets

Mijn zoon Reed eerst op een btwin mtb. Dus het was even wennen. Maar hij is er super blij mee. Hij rijd ook heel erg lekker. De fiets ziet er ook nog eens heel stevig uit.

snelle levering en fiets makkelijk te monteren

De Altec herenfiets werd binnen twee dagen geleverd. De fiets was gemakkelijk in elkaar te zetten. Op het eerste gezicht ziet de fiets er goed uit. Ik heb 'm nog maar een paar dagen en er nog weinig op gefietst maar de eerste indruk is zeer goed. Omdat ik in andere reviews las dat de fiets snel roest, heb ik de fiets goed beschermd met een anti roest middeltje. Hopelijk voldoet dit.

Un Très bon vélo, et a un prix abordable.

C'est très facile monté, même pour un nul comme moi🤫. Donc je vous conseille ce vélo. Juste un peu trop grand mais ça c'est de ma faute. #litleman.

Mooie degelijke fiets

Boven verwachting! Snelle levering, zo uit de fabriek. Zelf in elkaar gezet, prima te doen. Kwalitatief goed. Mooie fiets! Extra voordrager erbij, zeker de moeite waard. Slot zit er ook gewoon op. Prima aankoop. 👍 zeker een aanrader.

Leuke fiets, kleinzoon is er blij mee.

Hij was zelf makkelijk in elkaar te zetten.

Super fijne fiets

Ik ben erg blij met de aankoop. Snelle levering en een erg stevige en mooie fiets. Het is elkaar zetten was voor mij nog wel een dingentje. Iemand die vaker met fietsen sleutelt zal het zo klaar hebben. Ik ben er vrij lang mee bezig geweest. Maar al met al erg tevreden.

Mooie fiets voor een leuke prijs

Fiets kwam keurig in de doos aan. Het was even werken maar makkelijk zelf in elkaar te zetten als je de juiste gereedschap en geduld hebt. De fiets fietst lekker en ziet er mooi uit. Een ideale stads fiets.

Super!!

Tevreden met de fiets en de levering. In elkaar zetten was leuk om te doen maar doe het niet nog een keer volgende keer bestel ik het rijklaar

Goede en snelle service

Onlangs een nieuwe fiets besteld. De volgende dag kon ik deze al in ontvangst nemen! Helaas bleek na slechts 2 ritten mijn ketting defect te zijn. Direct via e-mail contact opgenomen, diezelfde dag nog een reactie terug ontvangen. Ik kreeg een nieuwe ketting opgestuurd, en mocht deze bij een fietsenzaak laten monteren. Kosten zijn volledig vergoed. Overigens ben ik op dit mankementje na heel tevreden met de fiets. Hier kunnen menig webshops een voorbeeld aan nemen!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.