Ik heb een fiets besteld die op tijd is geleverd. De fiets was helaas in een verkeerde kleur waar Superfietsen niks aan kon doen. Perfect opgelost door de medewerker.

Mooie fiets

Als kerstcadeau een kinderfiets besteld. Tijdig binnen en ziet er mooi uit!

De fiets was er snel. Ik vroeg of ze de handleiding wilde printen dit is gedaan en deze heb ik ontvangen met de post heel klantvriendelijk van ze

Uitstekende ervaring met de klantenservice

Bedankt kazim, jij hebt me super geholpen met het uitzoeken van een fiets voor mijn zoontje. Hij is er nog steeds erg blij mee!

Fabiola Louis

The bike is very pretty, it rides nice, but it came without a manual for mounting the bike, I didnt like that I got a different colour saddle as well as handles. False advertisement because the photo in the actual Add was in cognac colour, different from what I had liked and hoped to get. My saddle and handles are black. Didnt return the bike because too much hassle but I didnt appreciate to get something different..

Helemaal super!

Ik heb alleen maar super goede service ontvangen, snelle duidelijke communicatie, goede en nette levering. Je krijgt wat je koopt. Super kwaliteit voor een top prijs! Er miste iets in de bestelling (Niets ernstigs ) dat is meteen opgelost en was de volgende dag al in huis. Super vriendelijk en klantgericht bedrijf!!!! Veel bedrijven kunnen van deze service en klantgerichtheid nog wat leren, wauw! Ik zal superfietsen dan ook zeker aan vrienden en familie aanbevelen!

Zeker tevreden over de levering en de fiets, goede fiets voor een mooie prijs. Mijn advies is om het rijklaar te bestellen, duurt langer maar geen bouwpakket

Fiets besteld! Super mooie fiets makkelijke montage

Wij waren op zoek naar een leuke 2e hands fiets, via Google hier uit gekomen, Echt een aanrader, mooie fietsen snelle levering, super prijs,

Mooie fietsen voor mooie prijzen!

Absolute top fietsen geleverd gekregen. Snelle levering en alles netjes verpakt en compleet. Een echte aanrader!!👍🏻

Super levering!

Fiets besteld, volgende dag in huis! Netjes verpakt! Door de drukte fiets nog niet in elkaar gezet. Wordt vervolgt... maar alle vertrouwen in!

Vertrouwelijk

Fiets besteld goed aangekomen en snel contact gehad.

Heel tevreden

Tevreden met de aankoop, fiets en slot besteld goed en tijdig geleverd

Geweldige snelle service

Super ervaring. Snelle levering goed verpakt. Gewoon super. Zal zeker terug komen.

TOPSERVICE

De voorremmen van de fiets veerden niet goed. Ondanks dat ik zelf de installatie niet goed had gedaan werd er netjes een nieuwe set remmen opgestuurd. TOP. Het werk nu wel en ben zeer tevreden

3 keer top service

Dit is al mijn 3de fiets die ik heb gekocht in 1 jaar, mijn man ik en onze dochter! Meer dan tevreden, afspraken worden nagekomen en makkelijk contact met de medewerkers die erg begripvol en lief zijn. Ga zo door!

Wederom super service

Wederom super service

Snelle levering, goed product ! Niks mis mee

Doen wat ze zeggen

Prettig bedrijf, doen wat ze zeggen. Gebruiksvriendelijke site en de fiets is makkelijk zelf te monteren

Makkelijk bestellen en super service

Naar mijn mening de beste fietsenwebsite van Nederland. Zoekt makkelijk, filters zijn duidelijk en omschrijving is goed. Wordt snel geleverd en fiets in elkaar zetten is zo gezet. Voorlicht werkte na 2 dagen niet. Gebeld en snel en goed opgelost. Super service!

Zeer goede klantenservice en mooie producten

Bestelde fiets was beschadigd bij transport. Alles werd super goed opgelost. Zeer tevreden over superfietsen.nl

Alles volgens afspraak. Ik twijfelde of ik moest bestellen omdat DHL niet altijd even goed bezorgd alleen dit keer is het goed gegaan, tevreden

Goed verrast!

Ik vroeg of ze de doos konden inpakken omdat het een cadeau is, helaas was dit niet mogelijk wat ik begrijp omdat de dozen te groot zijn. Ik heb een krat gekregen als cadeau voor mijn zoon! Heel tevreden.

Mooie fiets en ze leveren het ook bijna helemaal rijklaar. Aanrader

Blij

Ik ben blij met de fiets en de kleur is ook mooi en uniek. Tip voor jullie is om een upgrade van het slot.

Snelbinders en remklauw

Snelbinders waren te ruim en lubberde op het achterrekje.. plus dat de remkkauw niet goed was. Melding van gemaakt en had binnen 2 dagen nieuwe spullen die wel goed paste en goede remklauw. Verder zeer te vreden met de mooie Transporterfiets 👍🏻

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.