Vlotte nette service
Hoi Lolkje, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Fijn om te vernemen dat je tevreden bent met onze service. Wij helpen onze klanten graag. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Kwaliteit zoals verwacht! Goede communicatie en als er een kink in de kabel zit word het heel netjes opgelost!
Op Superfietsen.nl heb ik voor een aantrekkelijke prijs Altec Classic Transportfiets gezien en direct gekocht. De levering was al volgende dag. Eerst was ik in de war dat op een besteldoos stond de kleur zwart/groen, terwijl ik zwart/blauw had besteld. Maar de echte kleur was meer turquoise. Daarnaast was er in catalogus geen zwart/groen fiets te koop, dus ging ik ervan uit dat het gewoon de juiste is. Op de site heb ik snel een instructie gevonden hoe ik overige onderdelen kan in elkaar zetten en na 2 uur was de fiets al helemaal klaar voor gebruik. Na een week fietsen ben ik nog steeds tevreden met prijs/kwaliteit en hoop nog voor een lange tijd plezier mee hebben.
Goedemiddag Russel, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons te delen. Dit waarderen wij enorm! Ik vind het fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets en dat alles goed is gegaan met in elkaar zetten. Ik hoop ook dat je veel plezier mag hebben met de fiets. Graag wilde ik de verwarring over de kleuren even nakijken, alleen zie ik onder jouw gegevens geen bestelling. Wellicht dat je dit nog even kan doorgeven. Zodat ik indien nodig de informatie kan aanpassen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Gegoogled, fiets gevonden, besteld en binnen een paar dagen binnen. Rijd als een Porsche en een mooi model. Fantastisch.
Beste Ronald, Allereerst bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaringen te delen! Dit is vrijwel de beste vergelijking met onze fietsen hahaha. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Ondanks kleine transport schade is dit door hun prima en super snel opgelost. Dikke 10 voor superfietsen.nl
Beste Robert, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met anderen te delen. Dit wordt enorm gewaardeerd door ons. Ik ben blij om te vernemen dat u tevreden bent met de fiets en onze dienstverlening. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Fast Delivery
Dear Christia, Thank a lot for your review. I have tried to reach you on your phone to ask what the problems were with the assembly, so I could change this. But unfortunatelly you did not pick up the phone. If you would like to contact us about this, is very welcome! Regards, Kazim
Beste Edwin, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent! Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Tevreden met de fiets en snelle service. Fijn contact met de medewerkers.
Goedemiddag Rolf, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen! Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Na mijn negatieve review, werd ik gebeld door superfietsen. Ben vriendelijk te woord gestaan en mijn klacht werd direct en keurig opgelost.
Beste Eveline, Allereerst wil ik u bedanken dat u de tijd en moeite heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Hierdoor zijn wij in staat om het probleem op te lossen en in de toekomst ons voordeel in te doen. Daar wij streven naar perfectie kunnen wij beoordelingen enorm waarderen! Ik heb u een aantal keer telefonisch proberen te bereiken. Helaas kreeg ik geen gehoor en de telefoon ging niet af. Ik had u graag even gesproken om van uw negatieve ervaring een positieve ervaring te maken. Na aanleiding van deze onderstaande e-mail ben ik in contact met u gekomen. In uw beoordeling geeft u aan dat u nooit meer een fiets via ons wilt bestellen. Dit vind ik niet leuk om te vernemen. De reden hiervan heeft u als volgt aangegeven: • Online handleiding • Kapotte zadel • U moet het bij de fietsenmaker laten maken Het klopt dat onze handleidingen enkel online zijn te vinden. Ik kan me voorstellen dat een uitgeprinte handleiding in de doos voor een deel van onze klanten beter werkt. Daar de handleidingen een aantal pagina’s hebben en wij milieubewust omgaan staan deze online. Op verzoek printen wij dit uit en sturen we het met de post. Heeft u hier behoefte aan, dan doe ik het graag! Daarnaast is het natuurlijk niet de bedoeling dat u een nieuwe fiets met schade ontvangt. Hiervoor namens Superfietsen onze excuses. Wat is er exact stuk van het zadel? Graag wil ik u een kwalitatief betere zadel opsturen zodat u deze kunt vervangen. Wij zijn ons ervan bewust dat een fiets in elkaar zetten niet altijd even makkelijk gaat als een kast. Ik kan me dan ook oprecht goed voorstellen dat dit lastig kan zijn. Daar ik twee linkerhanden heb weet ik als geen beter dat het een klusje is. Om dit voor onze klanten een stuk makkelijker te maken bieden wij de mogelijkheid om de fiets rijklaar te bestellen. Deze service kosten €45,- en de levertijd is dan 5-10 werkdagen. Wellicht dat deze informatie u is ontgaan in het bestelproces of is er een andere reden? Graag wil ik samen met u tot een goede oplossing komen. Daarom vraag ik mij af wat ik kan doen om uw cijfer mooier te maken, bijvoorbeeld een 9 of een 10. Een oplossing waarbij beide partijen zich in kunnen vinden. ** Wij hebben u het zadelstrop opgestuurd en een prettig gesprek gehad. U gaf aan dat u de beoordeling zeker zou aanpassen omdat u tevreden bent, echter kreeg ik geen reactie meer terug op mijn vraag of alles goed was aangekomen. Ik hoop dat dit is gelukt en dat het fiets plezier kan beginnen! Groet, Kazim
Originele beoordeling
Mijn ervaring is zeer slecht. In complete handleiding via internet. Kapot rubbertje van zadel. Uiteindelijk met de fiets naar fietsenmaker komende week om hem fatsoenlijk te laten maken.
Echt een top fiets, kan er goed mee om. Fiets erg lekker. Super fiets en prijs is ook goed,snel levering en beschrijving was goed duidelijk echt een top webwinkel.
Goedemorgen Melanie, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen voor het delen van jouw ervaringen. De week is goed begonnen voor mij na het lezen hiervan :). Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
De fiets werd, ondanks black friday, supersnel geleverd. Mooie fiets en goed in elkaar te zetten. Wij ontvingen helaas de verkeerde maat jasbeschermers, maar 1 telefoontje en dit werd vriendelijk en correct opgelost. Al een dag later ontvingen wij de nieuwe en inmiddels staat de fiets rijklaar te pronken! Bedankt superfietsen!
Hallo Evert, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen met ons en anderen! Nogmaals mijn excuses voor de jasbeschermers die u onjuist heeft ontvangen. Goed dat u dit ook meteen had gemeld. Ik ben blij dat u tevreden bent en de fiets klaar voor gebruik is. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Fiets besteld kwam netjes op tijd binnen. Helaas was de fiets door DHL beschadigd, niet optijd gezien bezorger was al weer weg, toch weer terug moeten sturen afgesproken dat ze m donderdags op kwamen halen, heel de dag thuis zitten w88 maar geen DHL. Schijnt dat ze t niet meer gingen redden ivm de backfriday drukte (op de donderdag ervoor) toen maar weer een afspraak gemaakt voor de dinsdag erop en geregeld met Kazim van de klanten service dat ze tussen 8.00 en 11.00 de fiets kwamen halen dit keer door een ander vervoerbedrijf want op DHL kan je dus niet vertrouwen. Om 11.30 nog niemand gezien dus gelijk weer gemaild om te melden dat er weer niemand was langs geweest. Kreeg gelijk mail terug dat ie had gebelt en dat er voor 13.00 iemand zou zijn. Om 12.00 was fiets opgehaald. Gelijk afgesproken om de donderdag een nieuwe fiets te laten leveren...zit toch ziek thuis dus geen probleem. Eindelijk de fiets geleverd en met daar achteraan een super leuke/lekkere FRUITMAND!!! Van Kazim! Super leuk voel me gelijk een beetje beter!!! Gtjs Chantal
Goedemiddag Chantal, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw positieve ervaringen met ons en anderen te delen. Allereerst nogmaals onze excuses voor de levering. Het was natuurlijk niet netjes dat je de fiets met schade hebt ontvangen en dat DHL zijn afspraken niet is nagekomen. Ik ben in ieder geval wel blij dat u ondanks alles tevreden bent, hier doen wij het voor. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Paar weken geleden een mountainbike gekocht voor onze dochter. Goede service en snelle levering. Vandaag gebeld met superfietsen , in verband met een kapot achterspatbord. Goede service, want krijg een nieuw spatbord. Ontzettend blij mee.
Goedemiddag Jolanda, Allereerst wil ik je bedanken voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Het is natuurlijk niet fijn als het spatbord kapot is, dit zorgt ervoor dat u nog meer wasjes moet draaien met het natte weer in Nederland. Daarom geef ik het vandaag graag mee aan DHL. Zodat het morgen bezorgd wordt bij u. De track en trace link ontvangt u van DHL. Check ook uw spambox hiervoor. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Heel tevreden over de fiets en snelle levering! er was alleen een probleempje met de standaard maar door de goede klantenservice was het al snel opgelost! Zeker een aanrader!
Beste Janka, Allereerst wil ik je bedanken dat je ons de kans hebt gegeven om het probleem op te lossen. Uiteraard ook de tijd en moeite die je hebt genomen om je ervaringen met ons en anderen te delen. De standaard wordt vandaag meegegeven aan DHL en morgen bij je bezorgd. Alvast veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Ik ben tevreden met de levering en assortiment. Ik heb een mooie fiets voor mij zelf gevonden hier. De levering ging goed en de montage ook. De handleidingen zijn oke, kan verbeterd worden zeker het stukje over de versnellingen. Het kan ook zijn dat ik er moeite mee had. Omdat ik een beoordeling op de website had achtergelaten kreeg ik een kaartje thuis gestuurd als bedankje, helemaal niet verwacht! Hiervoor bedankt. Het bedrijf heeft mij het gevoel gegeven dat ik serieus wordt genomen. Zeker een aanrader.
Goedemorgen Nabila, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Je mag er zeker van zijn dat elke opmerking en contact richting ons erg gewaardeerd is daar wij streven naar perfectie. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Ik heb fiets op 14 Nov besteld, Na lang wachten en regelmatig contact en dagen thuis zijn,is de fiets net op tijd geleverd. Het is netjes afgehandeld. Helmaal top
Beste mevrouw Govers, Allereerst wil ik u ontzettend bedanken voor uw begrip voor de situatie en uw geduld en ten sloot voor uw eerlijkheid. Gelukkig is de fiets nu geleverd na veel pijn en moeite. Het fietsen kan eindelijk beginnen! Bedankt voor uw beoordeling en de tijd en moeite die u hiervoor heeft genomen. U weet ons altijd te vinden. Groet, Kazim
Originele beoordeling
Ik heb fiets op 14 Nov besteld, ik ben vorige week donderdag en afgelopen vrijdag de hele dag thuisgebleven omdat de fiets geleverd zou worden. Afgelopen vrijdag stond om 10.41 geleverd maar ik heb geen bezorger en geen fiets gezien ook niet bij de buren. Via DHL werd verteld dat hij op afgeleverd stond maar dat klopte niet hij zou er voor 6 uur zijn. Maar dat is ook niet gebeurd. We hebben nog steeds niets. Aangezien dit voor sinterklaas is vraag ik me af hoe dit opgelost word.
Bestellen is erg gemakkelijk een goede informatie op de website. Helaas was de levering heel slecht. DHL heeft niet laten weten wanneer ze kwamen afleveren. Hierdoor was mijn dochter van 14 alleen thuis en wordt de grote doos met fiets op de stoep afgegeven. Op verzoek van mij dochter was men niet bereid om de doos binnen te zetten. Vervolgens heeft mijn 14 jarige dochter de zware doos bij de trap omhoog en over de galerij moeten tillen, omdat anders de fiets mogelijk gestolen zou worden. Zeer, zeer, slecht!! Advies is om een andere bezorg dienst te nemen. Verder was de fiets goed in elkaar te zetten en fiets deze uitstekend! Aanvulling: N.a.v. Bovenstaande heeft Superfietsen contact gezocht met DHL en het probleem van de levering aangekaart. Ter compensatie is een Axa slot aangeboden door Superfietsen. Goede opvolging en een net excuus!
Goedemiddag Iwan, Allereerst wil ik je bedanken voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Hierdoor was ik in staat om uw ongenoegen over de bezorging weg te kunnen nemen. Wij geven het slot vandaag mee aan DHL zodat dit morgen bij je bezorgd kan worden. Je ontvangt later op de dag de track en trace link hiervan. Check ook je spam hiervoor. Tevens wil ik je bedanken voor ons prettige telefoongesprek! Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Originele beoordeling
Er was een misverstand over de levering van de fiets door de koerier. Door de adequate en vriendelijke manier van doen, van de klantenservicemedewerker is het allemaal goed opgelost. Super service! En een prima fiets. Mijn dochter is er heel blij mee!
Goedemorgen Inge, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Uiteraard mag je er zeker van zijn dat wij dit intern zullen bespreken met de leverancier zodat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden. Bedankt voor uw feedback hierin. Veel fiets plezier toegewenst aan uw dochter! Groet, Kazim
Hallo Rianne, Ik vind het fijn om te vernemen dat je tevreden bent over de levering. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Erg fijne fiets. Heel blij mee Mooie fiets, die prima rijdt. Goede prijs
Beste Feisal, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om een mooie beoordeling achter te laten. Ik vind het fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je fiets. Dit doet ons goed om te lezen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Klasse bedrijf!
Beste Stefan, Allereerst wil ik je bedanken voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Heel snel geleverd en netjes verpakt.
Goedemorgen Nadine, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om je ervaringen te delen. ik vind het fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je aankoop. Jij blij wij blij :). Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Snel geleverd. Mooie prijs voor wen super fiets. Een heel blij meisje!
Hallo Sharon, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen! Het is niet leuker om te vernemen dat je tevreden bent en daarmee ook een meisje. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Heel tevreden fiets was zoals op de website. Snelle levering ben geheel tevreden.
Goedemorgen Maryam, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij dat alles vlekkeloos is verlopen. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Ik ben zeer tevreden over de fiets en de levering!
Beste Helen, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen voor het delen van jouw ervaringen. Fijn dat alles goed is verlopen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.