Vlotte nette service

Vlotte nette service

Menselijk en no nonsens

Kwaliteit zoals verwacht! Goede communicatie en als er een kink in de kabel zit word het heel netjes opgelost!

Altec Classic Transportfiets

Op Superfietsen.nl heb ik voor een aantrekkelijke prijs Altec Classic Transportfiets gezien en direct gekocht. De levering was al volgende dag. Eerst was ik in de war dat op een besteldoos stond de kleur zwart/groen, terwijl ik zwart/blauw had besteld. Maar de echte kleur was meer turquoise. Daarnaast was er in catalogus geen zwart/groen fiets te koop, dus ging ik ervan uit dat het gewoon de juiste is. Op de site heb ik snel een instructie gevonden hoe ik overige onderdelen kan in elkaar zetten en na 2 uur was de fiets al helemaal klaar voor gebruik. Na een week fietsen ben ik nog steeds tevreden met prijs/kwaliteit en hoop nog voor een lange tijd plezier mee hebben.

Fantastisch.

Gegoogled, fiets gevonden, besteld en binnen een paar dagen binnen. Rijd als een Porsche en een mooi model. Fantastisch.

Prima geholpen

Ondanks kleine transport schade is dit door hun prima en super snel opgelost. Dikke 10 voor superfietsen.nl

Assembly was annoying

Fast Delivery

Snelle en goede service

Tevreden met de fiets en snelle service. Fijn contact met de medewerkers.

Slechte ervaring, maar klacht prima opgelost!

Na mijn negatieve review, werd ik gebeld door superfietsen. Ben vriendelijk te woord gestaan en mijn klacht werd direct en keurig opgelost.

Super fiets

Echt een top fiets, kan er goed mee om. Fiets erg lekker. Super fiets en prijs is ook goed,snel levering en beschrijving was goed duidelijk echt een top webwinkel.

Goede service!

De fiets werd, ondanks black friday, supersnel geleverd. Mooie fiets en goed in elkaar te zetten. Wij ontvingen helaas de verkeerde maat jasbeschermers, maar 1 telefoontje en dit werd vriendelijk en correct opgelost. Al een dag later ontvingen wij de nieuwe en inmiddels staat de fiets rijklaar te pronken! Bedankt superfietsen!

Een nieuwe fiets en een fruitmand!😊

Fiets besteld kwam netjes op tijd binnen. Helaas was de fiets door DHL beschadigd, niet optijd gezien bezorger was al weer weg, toch weer terug moeten sturen afgesproken dat ze m donderdags op kwamen halen, heel de dag thuis zitten w88 maar geen DHL. Schijnt dat ze t niet meer gingen redden ivm de backfriday drukte (op de donderdag ervoor) toen maar weer een afspraak gemaakt voor de dinsdag erop en geregeld met Kazim van de klanten service dat ze tussen 8.00 en 11.00 de fiets kwamen halen dit keer door een ander vervoerbedrijf want op DHL kan je dus niet vertrouwen. Om 11.30 nog niemand gezien dus gelijk weer gemaild om te melden dat er weer niemand was langs geweest. Kreeg gelijk mail terug dat ie had gebelt en dat er voor 13.00 iemand zou zijn. Om 12.00 was fiets opgehaald. Gelijk afgesproken om de donderdag een nieuwe fiets te laten leveren...zit toch ziek thuis dus geen probleem. Eindelijk de fiets geleverd en met daar achteraan een super leuke/lekkere FRUITMAND!!! Van Kazim! Super leuk voel me gelijk een beetje beter!!! Gtjs Chantal

Geweldige service

Paar weken geleden een mountainbike gekocht voor onze dochter. Goede service en snelle levering. Vandaag gebeld met superfietsen , in verband met een kapot achterspatbord. Goede service, want krijg een nieuw spatbord. Ontzettend blij mee.

Goede winkel

Heel tevreden over de fiets en snelle levering! er was alleen een probleempje met de standaard maar door de goede klantenservice was het al snel opgelost! Zeker een aanrader!

Goede winkel voor fietsen

Ik ben tevreden met de levering en assortiment. Ik heb een mooie fiets voor mij zelf gevonden hier. De levering ging goed en de montage ook. De handleidingen zijn oke, kan verbeterd worden zeker het stukje over de versnellingen. Het kan ook zijn dat ik er moeite mee had. Omdat ik een beoordeling op de website had achtergelaten kreeg ik een kaartje thuis gestuurd als bedankje, helemaal niet verwacht! Hiervoor bedankt. Het bedrijf heeft mij het gevoel gegeven dat ik serieus wordt genomen. Zeker een aanrader.

Ik heb fiets op 14 Nov besteld, Na lang wachten en regelmatig contact en dagen thuis zijn,is de fiets net op tijd geleverd. Het is netjes afgehandeld. Helmaal top

Goed product, slechte levering DHL

Bestellen is erg gemakkelijk een goede informatie op de website. Helaas was de levering heel slecht. DHL heeft niet laten weten wanneer ze kwamen afleveren. Hierdoor was mijn dochter van 14 alleen thuis en wordt de grote doos met fiets op de stoep afgegeven. Op verzoek van mij dochter was men niet bereid om de doos binnen te zetten. Vervolgens heeft mijn 14 jarige dochter de zware doos bij de trap omhoog en over de galerij moeten tillen, omdat anders de fiets mogelijk gestolen zou worden. Zeer, zeer, slecht!! Advies is om een andere bezorg dienst te nemen. Verder was de fiets goed in elkaar te zetten en fiets deze uitstekend! Aanvulling: N.a.v. Bovenstaande heeft Superfietsen contact gezocht met DHL en het probleem van de levering aangekaart. Ter compensatie is een Axa slot aangeboden door Superfietsen. Goede opvolging en een net excuus!

Snelle en goede service.

Er was een misverstand over de levering van de fiets door de koerier. Door de adequate en vriendelijke manier van doen, van de klantenservicemedewerker is het allemaal goed opgelost. Super service! En een prima fiets. Mijn dochter is er heel blij mee!

Mooie fiets

Erg fijne fiets. Heel blij mee Mooie fiets, die prima rijdt. Goede prijs

Goede service!

Klasse bedrijf!

Sneller levering

Heel snel geleverd en netjes verpakt.

Snel geleverd. Mooie prijs voor wen super fiets. Een heel blij meisje!

Mooie fiets, snelle levering, tevreden,aanrader

Heel tevreden fiets was zoals op de website. Snelle levering ben geheel tevreden.

perfect

Ik ben zeer tevreden over de fiets en de levering!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.