Mooie fiets alleen voor 4 jarige zijn de trappers erg zwaar jammer genoeg

Prachtige fiets voor weinig geld

In elkaar zetten was even puzzelen Maar het is gelukt . Levering was snel , binnen paar dagen had ik al mn fiets binnen .

Prima en goedkoop

Prima fiets in de aanbieding gekocht. Makkelijk in elkaar te zetten en hij rijdt fijn. Wel vreemd dat de fiets bij levering voor mijn deur op de galerij is gezet, zonder briefje in de bus.

goed en snel geleverd.

na de bestelling was de levering snel , het monteren van de fiets was een half uurtje werk,

Snel en correct, vlotte levering!

Enkel kleine opmerking over de zakelijke Facturatie aan BE bedrijf In dat geval kunnen jullie de BTW niet aanrekenen aan ons en “intra-communautair” factureren. Ik betaalde nu privé, toch even langs jullie kant nakijken voor volgende zakelijke klanten uit BE?

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Snelle en prima levering. Mooie en degelijke fiets (Montage beschrijving had iets specifieker gemogen)

Helemaal top .en prima services

Ik heb inmiddels 2 fietsen gekocht .een dames en heren transport fiets. De dames fiets had een stukje achter wiel .na 1 telefoontje kreeg ik een nieuwe achterwiel en die kon ik laten wisselen bij een fietsen maker .en de onkosten zijn vergoed .prima services. We zijn heel blij met de fietsen .

Eerst boos maar nu blij

Mijn fiets was 4 dagen te laat geleverd. Ik dacht dat dit door superfietsen kwam. Ik belde de klantenservice boos op. Maar vol empathie werd er gereageerd. De fiets was zoek geraakt door dhl, heel vervelend. De fiets was voor de verjaardag van mijn dochter. De medewerker heeft gelijk contact gehad met dhl. Ik heb de volgende dag meteen een nieuwe fiets gekregen met een kaartje. Ik zal zeker meer fietsen kopen hier als ik het nodig heb

Mooie fiets en op tijd geleverd

Goede ervaring

De fiets is goed geleverd. Ik had de fiets rijklaar besteld, heb alleen de pedalen erin hoeven draaien en het stuur recht gezet, mocht wel duidelijk vermeld worden op de site. Binnen 5 dagen een nieuwe fiets thuisgekregen. Tevreden!

duidelijke website en snelle levering

Zeer slecht kwaliteit -Moeilijk te monteren

Ik heb een Crown Crown Berlin 28 inch stadsfiets 53cm voor mijn dochter stellen. We hebben alle stukken van de fiets bij een fietswinkel specialist gebracht. Hij moest 2 uren er op werken om alles te monteren. De slot werkt niet en moest open worden. Bij de voordrager mist zwarte verf. Heel erg jammer .

Goed en stevig

Omdat ik overgewicht heb moest ik een stevige fiets hebben. Omdat ik niet verstand heb van fietsen heb ik contact opgenomen met de klantenservice, de medewerker Thijs heeft me geadviseerd om een bepaalde fiets te nemen. De fiets was wel ver boven mijn budget, echter toch besteld. Ik fiets er nu al een maand op en heb nog nooit zo een heerlijke fiets gehad. Bedankt

Ik ben tevreden met de medewerkers

De meneer aan de telefoon heeft mij netjes te woord gestaan bij mijn vragen en problemen met de fiets. Ik had de versnellingen van mijn fiets niet goed afgesteld en wilde dit eerst niet toegeven, hiervoor nog sorry Superfietsen! Jullie hebben mij uitstekend geholpen. Het is een goedkope fiets, voor weinig geld krijg je een prima fiets.

Ik heb heel lang nagedacht over de bestelling van de fiets. Ik had nog nooit namelijk online een fiets gekocht. Ik kreeg keurig zoals afgesproken e-mails en de fiets de volgende dag in huis. Netjes verpakt. Ik ben niet zo handig online, daarom heb ik liever een handleiding in hardcopy

Spijt van aankoop bij superfietsen

Ik heb na ontvangst van de fiets gemeld dat ik teleurgesteld was in het in elkaar zitten van de fiets. De handleidingen zijn onvoldoende. Ik liet weten dat de zadelstrop was gesprongen en vroeg om een nieuw zadel. Deze heb ik ontvangen, zonder zadelstrop nota bene en voor een ander soort fiets. Niet voor een omafiets, waardoor ik nog steeds zonder zadel zat. Dus heb ik mijn oude zadel maar gebruikt. Die ik om de paar dagen vast moet zetten. Ook heb ik gevraagd om de handleiding voor de voordrager. Niet ontvangen. Ik heb trouwens helemaal geen antwoord op mijn mail ontvangen, wat ik zie als slechte service. Ik vind de kwaliteit van fiets matig, spaken en schroeven roesten al. Ik heb spijt van deze aankoop. I

Fiets al gebruikt, moeilijk in elkaar te zetten

Fiets kwam voor mijn gevoel voor minder dan de aangegeven percentage in elkaar gezet binnen, moest erg veel zelf doen. Fiets leek al eerder gebruikt te zijn.

superfietsen en superservice

De medewerkers van superfietsen verdienen allemaal een 10! Ik had in maart een fiets gekocht. Ik was van mijn fiets gevallen omdat de ketting ineens kapot was gegaan. Ik wilde het alleen melden zodat ze er van op de hoogte zouden zijn. De medewerker, Hazim als ik me niet vergis reageerde attent en vroeg eerst hoe het met me ging. Ik kreeg een nieuwe ketting opgestuurd met een bosje bloemen. Dit is pas service. Ik zal altijd mijn fietsen hier kopen! Dankjewel

Mooie fiets

Ik heb online de altec roma besteld. Deze fiets is netjes geleverd zoals beloofd en zonder schade Ook zat er een handgeschreven kaartje in met een bedankje. Ik voelde me als klant gewaardeerd. Ik schrijf nooit reviews maar ik moest dit toch even kwijt.

Wij hebben een fiets ontvangen met missende onderdelen. Dit was super vervelend omdat het een cadeautje was voor mijn zoon. Na 1 telefoontje was het geregeld en heb ik alles de volgende dag thuis ontvangen. Dankjewel Kazim! Goede service en heel vriendelijk, daar mogen andere bedrijven van leren.

Slecht

Slechte fietsen. Gelijk onkosten moeten maken. 2 kapotte banden. Geen tijd om terug te sturen want hadden met spoed nodig.

Zeer goede klantenservice

Snelle email reactie's van Kazim, problemen worden direct opgelost en de levering is snel (dhl had wel vertragingen) Fiets kwam helaas beschadigd binnen, contact gehad en zeer snel opgelost op de juiste manier. Prettig dat je steeds dezelfde persoon krijgt aan de tel of email die overal vanaf weet! Ik zou zeker hier weer een fiets bestellen!

Top bedrijf

Probleem met fietsslot binnen 1 dag opgelost , hier koop ik vaker een fiets 😀👍

Handleiding ontbrak en bezorging slecht

De handleiding hoe de fiets in elkaar te zetten ontbrak, erg frustrerend. Tevens had de bezorger een briefje achter gelaten met een heel onduidelijk handschrift. Mijn fiets was ergens bij de buren in de straat afgeleverd, maar ik wist niet waar. Ik vond het ook vervelend dat ik geen bezorgmoment kon uitkiezen. Ik werk op vrijdag thuis en had hem liever op vrijdag willen ontvangen.

Fiets van mijn dochter had een beschadiging. Nog diezelfde dag werd er een nieuw onderdeel naar mij verstuurd! Helemaal top! Hier kom ik zeker vaker terug!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.