Uitstekende service, geweldige fiets!

Altijd spannend om voor een lage prijs een fiets via het internet te bestellen, maar niet bij superfietsen.nl. Er ging bij ons iets mis bij het afmonteren. Kazim heeft dat snel en alert opgelost. Bewonderenswaardig, echt waar. Het lijkt wel of ik hier aandelen heb, maar dat is niet zo. Ik ben gewoon een zeer tevreden klant!

Ok, je hebt service en je hebt SERVICE

Je leest er regelmatig over dat online winkels hun beloftes niet nakomen. Voorraden en levertijden niet juist zijn en de after care te triest voor woorden is. Voor onze zoon een fiets zoeken waarmee hij veilige lange afstanden naar en van school kan maken was best spannend. Zou de fiets aan onze verwachtingen voldoen? Zou de prijs het waard zijn? Zou de kwaliteit van de fiets zodanig zijn dat het tegen een stootje kan? Lang verhaal kort te maken. Na een korte zoektocht op Internet bij Superfietsen terechtgekomen. Mooi model voor een goede prijs kunnen scoren. Samen met zoonlief thuis de laatste 20% in elkaar gezet. Bleken enkele schroefjes niet in de verpakking te zitten, maar na een telefoontje werden deze de dag daarna ontvangen. Na enkele dagen op de fiets naar school bleek 1 vd 2 rubbers onder de standaard te zijn losgeschoten en op niet meer teruggevonden. Kort emailtje en, jawel, de volgende dag, twee nieuwe rubbertjes in de brievenbus. Kazim en team, jullie hebben ons verbaasd over de geweldige service en het product zelf. Dank, dank, dank.

Mooie fietsen, snelle afhandeling en keurig contact met medewerkers

Dik tevreden na aankoop van een fiets voor mijn dochter. Fiets had transportschade (zonder invloed Superfietsen.nl). Dit is zeer vlot en netjes afgehandeld door het personeel

Super mooie fiets en Geweldige service !!!

Wij hebben een hele mooie Altec fiets besteld en de volgende dag al binnen gekregen. Supersnelle levering !! Maar helaas bij het in elkaar zetten hebben wij de bagagedrager beschadigd. Mail gestuurd met het hele verhaal en meteen volgende ochtend al een mail terug gekregen van Kazim, dat hij wel een lakstift heeft in dezelfde kleur en dat hij deze wilt opsturen als coulance. Wij zijn hier heel blij mee en wat een fantastische service. Kan het iedereen aanraden om als je een fiets zoekt, het hier te bestellen.

fantastisch

Betrouwbaar

Snelle levering,niet duidelijke handleiding(digitaal) voor de fiets die ik had gekocht maar bij probleem kazim gemaild en na n beter filmpje probleem opgelost...top!

Fiets snel en compleet aangekomen. Alleen jammer dat er geen handleiding bij zat en dat de handleiding op de website niet heel duidelijk is

Boven verwachting snel geleverd in duitsland.

Fiets is overeenkomstig info op site verstuurd en geleverd mooi product wat volledig voldoet aan de verwachting. Ook klantenservice is prima in orde. Snelle en vriendelijke reactie op gestelde vragen. Top..!!

Snelle levering. In elkaar zetten is makkelijk. Fiets is wel licht. Voordeel: je kan hem makkelijk optillen nadeel:valt wel snel om met wind. Fiets heerlijk.

leuke fiets voor een leuke prijs

Ik zocht een fiets voor mijn dochter om op school te gebruiken (van de ene locatie naar de andere). De fiets was zeker niet duur en doet en gewoon lekker. De bezorging was snel en volgens afspraak. Het in elkaar zetten was echt niet moeilijk en heb het zonder verdere gebruiksaanwijzing kunnen doen.

Super geholpen

Het was makkelijk om de fiets inelkaar te zetten Er ontbrak alleen een rubbertje van mijn standaard En het draagrek was beschadigd Gelijk de volgende dag alles netjes nageleverd gekregen Gewoon een nieuwe standaard gekregen ipv een rubbertje Gewoon top Dankje Kazim

Snelle levering en goede kwaliteit

Erg goede ervaring mer superfietsen.nl Ik kreeg mijn producten tot twee keer toe snel geleverd. De prijs kwaliteitverhouding is daarnaast ook erg aantrekkelijk! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!!

Onveilig

We hebben een City Bike New York gekocht. De voorband ging na oppompen direct een stukje van de velg los. De remmen geven geen veilig gevoel, alles hangt met wat vage draadjes aan elkaar. Mijn advies aan iedereen is koop een goed merk gebruikte via marktplaats. Deze fiets is goedkoop en dat merk je aan alle kanten. Na deze slechte beoordeling ben ik gebeld door Kazim van superfietsen.nl. Hij was heel vriendelijk en behulpzaam en heeft alles heel netjes geregeld. Bij hem staat klantvriendelijkheid voorop en dat merk je. Nu mag ik de fiets terug sturen en gaat hij de rest regelen. Nu geef ik graag 5 sterren aan dit bedrijf. Ik kan toegeven dat ik me vergist heb en dat was hier het geval. Een goede raad als er toch iets niet is als verwacht, bel Kazim dan kun je bijna alles oplossen.

ik heb een ding niet gekregen de zadelpen*

en 2 dingen waren niet goed de stuur past niet er in en de voordrager dop is kapot ik had nog een mail gestuurd maar jullie hebben er niet op gereageerd.

Top klantenservice

Ik had een fiets besteld voor m.n zoontje die hij hard nodig had voor school. Bleek er een technisch probleem met de terugtrap rem te zijn. Fiets werd opgehaald en er werd snel een nieuwe bezorgd. Netjes opgelost.

Topservice, ook na te koop!

Fiets gekocht online, snel geleverd zoals afgesproken en alles naar wens. Service na de koop helemaal top! Had de pech een onderdeeltje binnen een dag kapot te krijgen door een eigen domme fout. Maar na 1 mailtje onderdelen na te bestellen kreeg ik direct bericht dat het gratis nagezonden zal worden. Dat vindt ik een beoordeling waard, ga zo door.

Gedaan wat afgesproken is

Snelle levering. Aanpassing laten doen via chat wat toegepast is. Er zat alleen geen beschrijving bij voor het in elkaar zetten.

Een goede stevige fiets voor weinig geld

De fiets was redelijk makkelijk in elkaar te zetten. De fiets rijdt heel goed. Mijn dochter is erg tevreden met de fiets. Ze fietst elke dag 1 uur heen en 1 uur terug van huis naar school.

Het gesprek op de chat ging wat stroef en leverde mij niet echt veel op. Na een zoektocht op verschillende fietsen sites kwam ik bij een fiets uit die ik wou hebben. Overal was de prijs van de fiets hetzelfde dus maakte het eigenlijk niet uit waar ik hem kocht. Maar ondanks het chatten wat stroef verliep waren jullie de enige die mij direct te woord konden staan en dus kocht ik de fiets bij jullie.

Snelle en correcte levering

Mijn dochter is superblij met de fiets, is mooier dan op de foto :)

Super mooie fiets

Netjes afgeleverd en zelf makkelijk te monteren !!

Mooie fiets, 3 dagen levering

Mooie fiets die makkelijk in elkaar gezet kon worden. Zoonlief is er helemaal blij mee

Tevreden

Wij hebben online na lang zoeken een fiets gekocht bij Superfietsen, zij waren de voordeligste. De beoordelingen waren goed en wij hebben de knoop doorgehakt. De volgende dag was de fiets bij ons thuis. Zeer tevreden!!

Applaus

Een gekocht product leveren kan elke webshop. Superfietsen belde mij na een aantal dagen om te vragen hoe het ging met het monteren! Ik was verbaasd dat de medewerker oprecht interesse had getoond. Ik raad het aan.

Goed alles kan altijd beter

De fiets was netjes verpakt, ik miste alleen een handleiding. Na telefonisch contact werd het mij duidelijk dat deze online stonden. Vriendelijk personeel.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.