Goede fietsen voor de prijs. Dit is mijn derde fiets die ik heb besteld omdat de andere twee zijn gestolen (amsterdam). Nu gratis kettingslot gekregen, heel attent van de medewerker.
Beste Joost, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Hoop dat je fiets niet nog een keer wordt gestolen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Heb een fiets besteld voor de verjaardag voor mijn dochter, dit heb ik in de opmerkingen vermeld. Ik kreeg er een handgeschreven kaartje bij. Heel lief en attent. -1 omdat de handleiding enkel online is en niet in de doos
Beste Karel, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wij wensen je dochter veel fiets plezier! We nemen je tip ook zeker mee! Groet, Kazim
Zeer tevreden over Superfietsen! Snel geleverd en goed bereikbaar. Als jullie ook nog eens in t weekend open zijn is her nog beter.
Beste Corrie, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Zo besteld en betaald;slim om erbij te vermelden dat het 3 werkdagen kan duren want vandaag verzonden zegt bij dhl helemaal niets. 85% gemonteerd zou suggereren dat je die 15% zo in elkaar zet wat waar zou zijn als er een handleiding bij zou zitten.(kosten besparing,milieu .......vraag gewoon of klanten een handleiding willen)
Goedemiddag Astrid, Bedankt voor jouw beoordeling! Als je de fiets voor 14.00 uur besteld wordt het dezelfde dag verzonden. Echter de eerst volgende bezorgdag bezorgd. Het weekend telt niet mee. Dit kunt u terugvinden onder het kopje bezorging op onze website. De handleidingen zijn online op onze website. Als u liever een hardcopy wilt, horen wij dit graag sturen wij het mee met de brievenpost. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
De achterband was geklapt tijdens de montage van de fiets. Na contact met de klantenservice werd direct een nieuwe binnenband opgestuurd, de band was met een dag binnen, maar bleek de verkeerde maatvoering te zijn. Na aanschaf van een nieuwe binnenband werd het bedrag vergoed door superfietsen.nl
Beste Iris, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wij wensen je veel fietsplezier! Groet, Kazim
Zeker aan te raden! Superfietsen heeft Super fietsen! Mijn rem was kapot valt niet onder de garantie maar ik heb een nieuwe opgestuurd gekregen, dankjewel!
Beste Marinda, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wij wensen je veel fietsplezier! Groet, Kazim
Mijn fiets is op tijd en netjes bezorgd! Snel contact? Klantenservice reageerd snel
Beste David, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wij wensen je veel fietsplezier! Groet, Kazim
Snel gereageerd word geregeld.
Originele beoordeling
Heb 2 fietsen gekocht voor mijn vakantie Bij de eerste fiets breekt de trapper af bij de eerste rit gelukkig geen letsel . Bij het in elkaar zetten van de 2de fiets breekt de imbus van de zadelklem af en valt het zadel niet vast te krijgen na het oppompen van de voorband klapte deze uitelkaar. Deze fietsen zijn niet te vertrouwen en zeker omdat je geen telefonisch contact kan krijgen met dit bedrijf of service. Moet op mijn vakantie 2 andere fietsen aanschaffen. Gelukkig met achteraf betalen aangeschaft zal deze zeker niet voldoen. Als je gewoon kan bellen om iets te regelen hoef je niet via deze weg je verhaal te doen.09023
Wij hebben de kinder fiets zelf in elkaar gezet. Mijn man is monteur, handig zat. Bij het in elkaar zetten, zag hij dat bij 1 kabel, de bedrading inwendig niet goed gemonteerd was. Met veel gepriegel heeft hij dit zelf weten te repareren. Moet niet de bedoeling zijn bij een nieuwe fiets. Verder mooi, stevig, ziet er uit als.een degelijke sterke fiets.
Ik heb een mooie ice - blauwe 28inch omafiets besteld en gekregen … Maar de doos was beschadigd en de fiets ook op verschillende plekken beschadigd..door de bezorger. Maar na mn mail is er snel contact met mij gezocht en er is een passende oplossing aangeboden. Eeen echte aanrader dus
Beste meneer Van Velzen, Wij hebben na uw beoordeling contact met u gehad en het probleem in overleg opgelost. ik wens u dochter veel fiets plezier! Groet, Kazim
Originele beoordeling
Ik heb een mooie ice - blauwe 26inch omafiets besteld en gekregen … Maar de doos was beschadigd en de fiets ook op verschillende plekken beschadigd.. Dus niet echt tevreden over deze bestelling. Maar om de fiets terug te sturen haalt het blije verjaardagskado-gevoel meteen weg bij mn dochter. DUS BIJ DEZE ….SLECHT AFGELEVERD.
Tevreden! Goed bereikbaar en makkelijk te bestellen.
Beste Silvana, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
We hebben voor onze zoon een Bmx besteld! Ik had de bestelling iets over 2 geplaatst maar na mijn telefoontje is de fiets meteen gekomen en onze zoon is super blij! Zeker met het warme weer. Dankjewel
Hallo Irene, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Ik heb bij superfietsen een transport fiets gekocht voor mijn vrouw. De fiets heb ik na levering in elkaar gezet en ben ik tegen een spuitfout aangelopen van de lak van het rekje. Dit heb ik gemeld bij superfietsen en dezelfde dag is er een nieuw rekje opgestuurd. Ik kan superfietsen aanbevelen voor andere koper. Let wel, bekijk eerst de algemene voorwaarde voordat je teleur gesteld wordt als deze niet zijn gelezen als het product niet is wat je ervan verwacht. verder een erg goede en betrouwbare verkoper.
Beste JJA, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Dit doet ons goed :). Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Fiets op tijd afgeleverd, afmonteren een fluitje van een cent. Nadeel voor niet zo technisch onderlegde mensen : fiets komt niet met een gebruiksaanwijzing of bouwinstructie, dat is een missertje voor diegenen die niet zo zeker van hun zaken zijn op dit vlak. Verder één probleempje : de schroefdraad van de bevestigingsbeugel van het voorspatbord op de voorvork was dol gedraaid bij aankomst. Heb zelf met bout de schroefdraad iets opgeruimd en toen werkte het wel. Maar als je niet handig bent in dit soort dingen, moet je er niet aan beginnen, koop de fiets dan afgemonteerd.
Beste Wim, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij nemen jouw punten mee ter verbetering van onze producten. Dit zal doorgegeven worden aan de leverancier. Wij wensen je veel fietsplezier. Groet, Kazim
ik ben goed geholpen door de klantenservice. Ik voelde me eindelijk serieus genomen door een webwinkel, persoonlijk en deskundig!
Hallo Sven, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Kwalitatief oke mooie prijzen en duidelijk
Beste Yolanda, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Mijn dochter is erg blij met haar fiets. Het was gestolen en meteen de volgende dag in huis gekregen!
Goedemiddag Aliye, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Mijn fiets was in de eerste instantie niet geleverd door DHL. Op de track en trace stond dat het wel was bezorgd. Nuri heeft dit na 1 telefoontje opgelost en de volgende dag was mijn fiets er.
Beste Jolien, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Goed! Mijn klacht is dezelfde dag nog opgelost. Dankjewel. Medewerkers zijn deskundig.
Beste Selma, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Super! Snel bezorgd duidelijke en voordelig!
Beste Henk, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Fiets gisteren besteld en vandaag al in huis. Tevreden!
Beste Hester, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Helaas is de fiets van mindere kwaliteit dan ik hoopte. Is na een week al behoorlijk pieperig. En Ondanks goed gebruik de ketting er al twee keer af. Als ik dit had geweten had ik hem niet besteld.
Beste Arianne, Bedankt voor jouw beoordeling. Wat jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent met die kwaliteit. Het is ook niet de bedoeling dat de ketting eraf gaat. Wil je per e-mail contact met ons opnemen dan kan ik kijken wat er aan de hand is met de ketting en dat de fiets pieperig is. Ons e-mailadres is [email protected] Groet, Kazim
Verkeerde fiets wordt geleverd na wat mail verkeer blijft het oorverdovend stil! Zit gewoon al 3 weken op mijn fiets te wachten. Ik ben zeer ontevreden over jullie bedrijf. Als ik maandag nog geen mail terug ontvang, ga ik stappen ondernemen bij de geschillencommissie! Jammer dat dit zoveel tijd in beslag neemt!
Beste Stephanie, Wat erg om te vernemen dat je nog steeds op jouw fiets wacht. Namens Superfietsen mijn oprechte excuses hiervoor. Dankzij de beoordeling zijn wij in staat geweest het probleem op te lossen. De fiets is retour bij ons en het bedrag wordt terug gestort. Met vriendelijke groet, Kazim
kreeg een fiets van verkeerde kleur geleverd. Na mijn eerste reactie werd er direct geantwoord en we zijn snel tot een voor iedereen tevreden stellende oplossing gekomen. Prima geregeld dus
Beste Tjeerd, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Mijn dochter is superblij met haar fiets. Als zij blij is ben ik ook blij. Goede fiets en op tijd gevleverd.
Beste Marloes, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.