Op dinsdag 2juli kregen wij rond 12u onze voorgemonteerde fiets binnen, gezien mijn man nog aan het werk was werden het stuur, pedalen en voordrager er eind vd middag opgezet, Vervolgens ging ik een rondje fietsen, aan het einde vd straat (nog niet geschakeld of iets.. alleen getrapt en gestuurd!!) Kon ik ineens niet meer trappen en hoorde ik een harde tik! Ik ben terug gelopen naar huis want ik kon niets meer met de fiets! Mijn man constateerde dat de derieur krom was?? Blijkbaar was ook de ketting tegen de velg geslagen waardoor daar ook een beschadiging zit. Toen we een mail stuurde werd er in eerste instantie gezegd dat het heel vervelend was en dat de fiets zou worden omgeruild.. niet meer dan normaal want superfietsen heeft blijkbaar Iets verkeerd gedaan bij het monteren want anders kan dit niet! De volgende dag ontvingen wij een mail dat ze toch niet gaan omruilen maar dat wij maar op een of andere manier naar een winkel van hun moeten komen en dat we daar dan maar moeten afwachten wat er wel of niet vervangen word! Een fiets waar dus nog geen 100meter mee is gereden, gemonteerd is voor 60euro door dit bedrijf en nu dus gewoon zegt dat je maar 1 uur en 20 minuten met een kapotte fiets lopend naar een servicepunt moet gaan in de hoop dat deze het oplost! Gezien er tot nu toe nog niets is gedaan wat in eerste instantie is afgesproken een onderneming welke niet betrouwbaar voelt. Op iedere mail welke wij tot nu toe hebben gestuurd krijgen wij een onaanvaardbaar antwoord. Dus op de vraag om een recensie te schrijven voor dit bedrijf kom ik tot nu toe op een zeer onaangename ervaring (4 juli 2019) en een zeer ontevreden gevoel en het onbehaaglijke gevoel onheus behandeld te worden!
Beste meneer vd Broek, Allereerst nogmaals mijn oprechte excuses dat u een nare ervaring heeft gehad met ons. Op het moment dat er een mankement is aan de fiets zoeken wij naar de beste en snelste oplossing. De servicepunt van Altec was bij u in de buurt, dit is de reden dat wij dit hebben aangeboden. Hier is uw fiets ook gemaakt. Echter was u van mening dat de fiets terug moest naar ons. Dit hebben wij uiteindelijk gedaan, wij hebben de fiets weer retour genomen. Jammer dat u het zo heeft moeten ervaren, daar wij streven naar 100% service. Mocht u in de toekomst ons een kans willen geven, heel graag! u mag er dan ook van uitgaan dat het vlekkeloos zal verlopen. Groet, Kazim
Zéér nette services. Na bestelling ter verificatie aflevering adres geverifieerd. En dat de bestelling de volgende dag thuis bezorgd zou worden.
Beste Armand, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Is goed.
Hallo Raymond, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Snel en goed
Beste Marlies, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Zeer aan te raden om hier de fiets te kopen
Beste Inge, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
We hadden een probleempje met het stuurslot van de geleverde fiets en dat hebben ze super en snel opgelost. Raad Superfietsen zeker aan!
Beste Wen, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Snelle service, goede prijs/kwaliteit, maar geen handleiding om fiets in elkaar te steken wat het zeer moeilijk maakte.
Beste Eva, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Ik wens je veel fiets plezier toe! De handleidingen staan bij ons enkel online. Groet, Kazim
Snelle service en goede fiets!
Beste Angelita, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Supersnelle levering boven verwachting. Besteld volgende dag al geleverd! Fiets zit nog in de doos maar op het oog ziet deze er heel mooi en stevig uit!
Beste Harriët, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Het enige puntje van kritiek is dat ik een mailtje kreeg dat hij ingepakt is en dat ik meer zou horen als hij was verzonden. Helaas nooit bericht gehad wanneer hij verstuurd zou worden. Maar toen ging op zaterdag (2dagen later) de bel en daar was de fiets. Dus onaangekondigd op mn verjaardag toch de fiets. Dus afhandelen van email misschien verbeteren om onnodig irritatie tegen te gaan.
Beste John, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Ik wens je veel fiets plezier toe! Wellicht dat de track en trace in jouw spam-box is terecht gekomen. Had je hier ook gekeken? Groet, Kazim
Prachtige opafiets voor mooie prijs. De fiets was makkelijk in elkaar te zetten en fietst heel fijn.
Beste Els, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Was verast over de kwaliteit voor dit geld. Had even rond gekeken in de buurt naar andere fietsen maar kwaliteit van die fietsen 100€ duurder was minder. Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen omdat ik hem nog maar net heb, maar de vorige fiets van Mn dochter een Vogue was van mindere kwaliteit dus was aangenaam verrast! Donderdag besteld vrijdag erop geleverd had nog helpdesk gebeld voor de levering moest wel even zoeken naar het telefoonnummer wellicht een aandachtspunt puntje😉. Verder ben ik tot nu toe zeer te spreken over de gang van zaken! Bedankt!
Beste Yuri, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Ik wens je veel fiets plezier toe! Ons telefoonnummer staat op de homepage van onze website. Ik neem jouw ervaring zeker mee ter verbetering! Groet, Kazim
Eerst een kapot product gekregen, maar na wat mailtjes en telefoontjes is alles toch keurig opgelost. Ik heb zonder kosten een nieuw product gekregen, dus dat was heel netjes.
Beste Nicky, Wat jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent. Graag wil ik een positieve draai geven aan uw ervaringen met ons. Kunt u onder vermelding van uw bestelnummer ons een e-mail sturen met uw ongenoegen. dan help ik uw graag verder. Ons e-mailadres is [email protected] Groet, Kazim
Originele beoordeling
Kapot product geleverd en slechte service.
Mooie fiets, niet duur en snelle levering
Beste Ramona, Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Mooie fiets voor een mooie prijs . Snel geleverd . Handleidingen voor in elkaar zetten moeten beter is nu te algemeen. Heb een mail gestuurd met 2 vragen maar daar is nog niet op gereageerd . Dus veel plus punten en 2 verbeterpunten
Beste Patrick, Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Heb een 8 gegeven om de volgende redenen: 1. Fiets was snel geleverd. 2. Het is een fijne fiets. Waarom dan geen 10? 1. Kon de klantenservice niet bereiken. (Het nummer wat op de site staat.) Via google kwam ik een alternatief nummer tegen waar wel werd opgepakt. Het klantcontact kan dus beter. 2. Er zat geen handleiding in de doos. Dat moest ik dus ook via google zien te vinden.
Beste 411, Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
heb de fiets binnen een uur kant en klaar gemaakt en daarna getest. Alles is prima.
Beste Joop, Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Snelle levering... mooie producten
Beste Petra, Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
De fiets zou bezorgd worden overdag. De bezorger belde aan maar kwam niet naar boven met de lift. Toen ik uit het raam keek zag ik hem de fiets inladen. Ben gelijk naar beneden gegaan en hem gevraagd waarom hy weg wil rijden. Zijn antwoord: lift is kapot ik breng het niet naar boven. Ik zei maar er is een 2de lift en u kon mij vragen naar beneden te komen naar de fiets ipv het mee te nemen en weg te rijden. Hy was niet vriendelijk. Gelukkig had ik mijn fiets en ben daarmee tevreden. Ik beveel de site wel aan maar niet kwa bezorging.
Beste Sam, Wat jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent met de bezorging. Hiervoor bied ik namens Superfietsen mijn oprechte excuses voor aan! U mag er zeker van zijn dat wij dit zullen bespreken met de koeriersdienst. Zodat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden. Groet, Kazim
De fiets is tijdig geleverd. Na advies heeft de medewerker mij geholpen aan een juiste fiets. Er was een klein krasje op het frame, maar na contact met Nuri heb ik een lak stift opgestuurd gekregen. Binnenkort bestellen we een fiets voor mijn man!
Beste Felicia, Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Bestelling werd snel geleverd, top! Wat ik mistte was een handleiding bij de fiets om hem af te kunnen monteren. Gelukkig na wat gegoogle een filmpje gevonden.
Beste Mourik, Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Ik had een transport fiets besteld helemaal tevreden alleen waren ze de voordrager vergeten maar na 1 mail gelijk Verzonden dus ik zeg bestel je fiets gewoon hier goedkoop en kwaliteit wat wil je nog meer
Beste Shahaira, Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Prima fiets voor goede prijs. deskundig en vriendelijk personeel. Snelle bezorging.
Beste Maaike, Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Prima 👍🏻
Beste Nick, Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
snelle service en werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling
Beste Laila, Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.