Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt in een sterke doos. Ook alle frame delen afgeschermt met karton of plastic zodat de fiets zonder beschadiging aankomt! Dit is super.

Een duidelijke beschrijving bij de doos in de beschrijving in de mail was niet heel duidelijk naar mijn mening.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

We hebben de fiets in elkaar laten zetten en afmonteren door een professionele fietsenmaker. Deze zei al dat er een aantal zaken niet helemaal klopte aan de fiets. Nog steeds loopt de ketting er af en gaat het schakelen niet geweldig. Mijn zoon heeft al met al er dus nog maar 1x op kunnen rijden. Terwijl het hele kostbare centjes zijn in mijn situatie. Ik beveel dus niet aan om hier een fiets te kopen.... Het spijt me.

Pluspunten

Vooraf mijn bestelling eerst gebeld. Ze waren goed bereikbaar. Ik heb toen mijn fiets online besteld. Het was fijn dat ik een dag kon kiezen dat mijn fiets geleverd kon worden. Fiets kwam gelukkig in de ochtend en zat in een grote doos. Ik zag achteraf dat ik ook iets extra's erbij kan krijgen vanwege mijn bestelling.

Graag een pakbon/afleverbon Handleiding ontbrak, hoe je de fiets moet monteren en wat voor gereedschap je nodig hebt. Ik kon de fiets namelijk zelf niet in elkaar zetten. Wat specifiekere levertijden. Nu was het van 08.00-18.00 uur thuis blijven.

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijk en behulpzame medewerkers Goede prijs en kwaliteit Makkelijk te monteren

Bij de betalingsbevestiging word gewezen naar de monteer pagina. Ik adviseer dit ook bij te voegen bij je bestel mail.

Pluspunten

Goede service, ik had een verkeerde maat besteld en na contact opgenomen te hebben binnen 20 minuten werd mijn bestelling netjes aangepast. Goede handleiding beschikbaar voor zelf monteren van de fiets

Mini slag in mijn wielen( verder niet zorgelijk tijdens fietsen) misschien de fiets iets beter controleren voordat hij verzonden word

Pluspunten

snelle reacties

Pluspunten

Goede levering en goede after sales

Kan ze op dit moment niet bedenken.

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijk om in elkaar te zetten.

Handleiding is niet heel duidelijk bij sommige onderdelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en nette levering

De beschrijving om de fiets in elkaar te zetten was niet geheel duidelijk

Pluspunten

Goede snelle levering, alles zat netjes en goed beschermd verpakt.

We wisten niet dat de handleiding online te vinden was

Pluspunten

Super snelle levering en goede kwaliteit fietsen

Nog meer kleuren aanbieden van fietsen

Pluspunten

Snelle levering, was goed zelf te monteren. Tevreden.

Pluspunten

Snelle levering, goed zelf in elkaar te zetten en prima fiets voor onze zoon.

Pluspunten

Pluspunten

Goede levering. De fiets was netjes en stevig in de doos verpakt. Met de handleiding (die via de website te downloaden is) was het gemakkelijk om de fiets in elkaar te zetten. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en de mogelijkheid om op zaterdag te leveren is erg fijn!

Montage handleiding op papier bij bestelling leveren zou fijn zijn.

Pluspunten

- Snelle levering, dag later - Duidelijke website met goede info - Levering moest worden aangepast (wilden eigenlijk de levering op zaterdag, maar dat ging niet bij onze fiets), maar daarvoor hield men goed persoonlijk contact.

Vermeld duidelijk op website als zaterdaglevering niet mogelijk is.

Pluspunten

Snelle bezorging. Concurrende prijs

Jammer dat de bagagedrager niet in de kleur van de fiets is, maar gezien de prijs is dat misschien iets teveel gevraagd

Pluspunten

Het bestelproces ging volgens verwachting. De fiets wordt netjes afgeleverd en in goede staat. Het zelf assembleren van de onderdelen is heel goed te doen. Zeker ook met de bijgeleverde online handleiding.

Te verbeteren is wel dat de handleiding algemeen is en niet specifiek op het type fiets gericht. Dan is het even puzzelen welk deel van de handleiding noodzakelijk is en welk deel niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Levering op tijd - Beschrijving website juist - Website handig en overzichtelijk

- Gereedschap bij fiets leveren of aangeven wat nodig is - Handleiding duidelijk maken inclusief specifiek maken voor de fiets.

Pluspunten

Zeer goede en snelle bezorging van een goed en niet te dure fiets

Op dit moment nog geen

Pluspunten

Goede communicatie snelle levering.

Pluspunten

Fiets is netjes verpakt en op tijd geleverd.

Miste wel een handleiding om hem in elkaar te zetten was vlotter geweest maar wel gelukt.

Pluspunten

Snelle levering. Alles volgens afdpraak. Fiets compleet geleverd en gemakkelijk in elkaar te zetten. Website duidelijk en modern. Fiets rijdt geweldig. Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Top

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.