Mooie vouwfiets.

Snelle levering en een correcte bezorger. De handleiding voor de vouwfiets was niet aanwezig of ik heb niet goed gezocht maar zonder handleiding is het ook gelukt.

Score: 6

Het gemak en de aan huis service is�

Het gemak en de aan huis service is super Vriendelijke man goed geholpen

Slechte service

De trapper komt tegen de standaard. Ongebruikelijk, maar toch echt waar, een simpel technisch defect waar ik niets aan kan doen. De service van superfietsen houd de klant aan het lijntje met nutteloze adviezen; blijft wijzen op de instructiefilmpjes (die niets helpen) en probeert de deskundigheid van de klant in twijfel te trekken (u hebt de fiets in de doos gekocht dus zal u wel de oorzaak van het defect zijn) totdat de klant uiteindelijk opgeeft. Ik heb zelfs een oplossing geboden maar die kost 20 euro en dat is kennelijk nog teveel.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Make delivery a bit faster.

Make delivery a bit faster.

Gisteren besteld

Gisteren besteld, vandaag rijklaar bezorgd. Fiets ziet er goed uit en ons zoontje is er super blij mee. Goede prijs en goede service vooralsnog!

Ik heb een e-bike besteld en heb�

Ik heb een e-bike besteld en heb precies gekregen wat ik heb verwacht , ben super blij mee

Tijdens het oppompen van de band is er�

Tijdens het oppompen van de band is er een binnenband geknapt. Na mijn uitleg en het eerlijke verhaal dat ik een bar had overschreden werd mij keurig een nieuwe binnenband en buitenband nagezonden. Heel netjes.

fiets online besteld

fiets online besteld, nooit bevestiging ontvangen van bestelling, na 2 weken per e-mail gevraagd wanneer wij fiets kunnen ophalen, blijkt dat fiets niet meer op voorraad was tijdens bestelling, hier geen melding van gekregen. er was nu wel een alternatief, maar ja deze was natuurlijk wel iets duurder....

Geweldige Client Service!

Geweldige Client Service!

Simpelheid siert de kunst

Het gehele traject van bestelling, verzending, op de hoogte houden en ontvangst was prima geregeld. Dochter erg blij met haar nieuwe fiets.

Score: 8

Mooi fiets met een korte levertijd en�

Mooi fiets met een korte levertijd en gemakkelijk te besteed

Fiets met voordrager gekocht

Fiets met voordrager gekocht. Hij was op die voordrager na gemonteerd, keurig. Maar ik kreeg het niet voor elkaar. De jongeman die ik aan de telefoon had, had eindeloos geduld met mij. Uiteindelijk is het gelukt en heeft hij mij van harte gefeliciteerd en met een *samen komen we er wel* kon ik lekker fietsen:-)

Bezorging en kwaliteit fiets.

Goede bezorging. Fiets is makkelijk om in elkaar te zetten. Goede kwaliteit voor die prijs. Zoon is erg blij en tevreden.

Het bezorgen is snel en de fiets is�

Het bezorgen is snel en de fiets is netjes afgeleverd. Goed beschermd met karton en plastic. Ook makkelijk te monteren.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.