Score: 6

Snelle levering, netjes verpakt en duidelijke omschrijving

Dik tevreden

Snelle verzending en bij telefonisch contact heel vriendelijk. En scherpe prijzen

Score: 10

Snelle levering, simpel in elkaar te zetten..

Enorm tevreden

Duidelijke website, snelle verzending al met al enorm tevreden met alles.

Score: 10

Vlotte levering en goed zelf in elkaar�

Vlotte levering en goed zelf in elkaar te zetten. Keurig! Wel even na een week alles goed aandraaien en de ketting checken. Mijn zoon van 15 jaar fietst er super op!

Score: 8

Score: 10

De fiets was van redelijke kwaliteit

De fiets was van redelijke kwaliteit, maar voor die prijs was dat ook te verwachten. Het voorspatscherm zat gedeukt in de doos, maar Superfietsen wilde geen nieuw spatbord leveren, tenzij ik �24,95 zou betalen. Levering vlot en volgems afspraak.

Snelle levering mooi product

Snelle levering mooi product

Ord92749 2 januari kwam de fiets binnen�

Ord92749 2 januari kwam de fiets binnen dar op zicht waz netjes, maar we hadden ook 80 euro betaald voor montage. De bezorger was een postbode die ook de fiets in elkaar moest zetten . Hij wist totaal niet hoe hij dit moest doen. Ik moest hem uitleggen hoe het moest. Ook was er bij aflevering al een spatbord beschadigd. Die 80 euro zouden we terug willen zien. Wij hebben 2 dagen later een email gestuurd en tot op heden geen antwoord gekregen. We zijn met de fiets al bij een fietsenmaker geweest alles laat steeds los levens gevaarlijk voor mijn dochtertje ook d'r voorlamp heeft nooit gewerkt. Mijn dochtertje was heel verdrietig was haar eerste kompleet nieuwe fiets. Stuur moeten we steeds weer vast maken want is nooit goed geweest. Slechtse aankoop wat we ooit hebben gedaan. Standaard is ook nooit goed geweest .je betaald 80 euro extra voor een monteur en dat blijkt gewoon de postbode te zijn die er totaal geen verstand van heeft. Graag hoop ik dat jullie contact met ons opnemen want de email die we gestuurd hebben we ook nooit geen antwoord op gehad

Geweldig !!!

Ontzettend goed en voor een fantastische prijs, fietst ontzettend lekker, ik zelf ben er ontzettend blij mee !!!

Snelle levering van een mooie fiets maar montage veel werk

Snelle levering van een mooie fiets. Gekozen voor een budget model die ik zelf in elkaar moest zetten. Ik moet er eerlijk bij zeggen: die fiets had wel wat meer liefde nodig dan dat ik had verwacht, en om de fiets naar wens te krijgen moest ik meer werk verrichten dan wat geadverteerd werd. Zo waren onder andere het balhoofd en beide wielnaven te straks vastgedraaid. Afijn, na twee dagen sleutelen heb ik een prachtfiets en ik heb weer veel geleerd over hoe een fiets in elkaar steekt.

superfijne fiets en snelle levering

Super zeker een aanrader. Er werd snel op mails en gereageerd en de monteurs was super aardig met een volledige duidelijke uitleg hij heeft echt de tijd ervoor genomen. Top!!

Super mooie praktische fiets!

Super mooie praktische fiets!

De fiets was snel geleverd en de�

De fiets was snel geleverd en de klantenservice erg vriendelijk en vakkundig, mijn dochtertje was er erg blij mee

Heerlijke fiets

Heerlijke fiets Jammer van de reflectoren in de wielen Onmogelijke opgave om te monteren Verder top fiets

Goede fiets en makkelijk in elkaar te�

Goede fiets en makkelijk in elkaar te zetten.

Uitstekend, kan niet beter

Zeer snelle levering , en persoonlijk contact wbt de levering. Prima prijs kwaliteit fiets En de omschrijving om de fiets af te monteren was duidelijk en niet ingewikkeld. Zeer te vrede.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.