Meisjesfiets 24 inch

Snel geleverd, compleet. Zelf in elkaar gezet met de handleiding op de site.

Score: 2

Super snelle levering

Super snelle levering. Goede fiets voor het geld. Er zat een beschadiging op toen hij uit de doos kwam. Meteen een mail gestuurd en er werd een mooie oplossing geboden. Helemaal blij, dank jullie wel. Echt een aanrader..!!

Is een mooie kleur zelf nog een tas�

Is een mooie kleur zelf nog een tas erop gezet.moet alleen nog kratje erop doen

Score: 6

Fiets snel ontvangen en duidelijke�

Fiets snel ontvangen en duidelijke uitleg hoe de fiets in elkaar te zetten. E�n onderdeel was afgebroken omdat de schroef te ver was doorgedraaid. Hierover contact opgenomen en de volgende dag, kosteloos een nieuw onderdeel ontvangen. Ik ben erg tevreden!

Uitstekende service!

Superfietsen biedt uitstekende service aan! Ik ben in de winkel goed geholpen en van informatie voorzien! Ik ben super blij met mijn aankoop!

Geen gebruiksaanwijzing en schroeven pasten niet

We hadden de fiets rijklaar gekocht. Dit gold niet voor de voordrager en het licht. Er zat geen gebruiksaanwijzing bij en de meegeleverde schroeven waren te groot. Zelf 10 schroeven in de winkel gekocht en uiteindelijk is het gelukt maar dus toch nog een hele middag bezig geweest met een fiets die rijklaar is.

werkfiets snel in huis

mn bestelling was er snel, fijn wat had m ook gelijk nodig voor werk

Uitstekende bezorging

Uitstekende bezorging , goede service & binnen afgesproken tijd afgeleverd.

Snelle levering kwaliteit minder.

Snelle levering kwaliteit minder. Er brak bij het in elkaar zetten direct een bout af.

Goed begin, nare afloop

De fiets was zo binnen, sneller dan verwacht dus top! Daarna helaas veel problemen gehad met de fiets terwijl die rijklaar afgeleverd is. Voor en achterlicht deden het niet (ook niet na vervangen batterij), ketting minstens 4 keer per week eraf gevallen, remmen die piepen.. jammer dat er zoveel werk voor ons in moet zitten dan nog, en dan nog zo goed als niets vergoed krijgen/ vernieuwd krijgen ook.. hele dikke afknapper dus en nog steeds is niet alles verholpen jammer genoeg..

Er mocht wel een brief bij hoe je de�

Er mocht wel een brief bij hoe je de fiets inelkaar zet

Prima prijs kwaliteit

Prima prijs kwaliteit, levering van de fiets was ook binnen de gemelde tijd.

Score: 10

I recommend!!!

I recommend!!!! all steps from order to delivery quickly and transparently

De fietsen zijn niet super slecht maar�

De fietsen zijn niet super slecht maar tis jammer dat je toch eigenlijk wel extra gereedschap nodig hebt zoals een kabel knipper

Kan beter

Fiets kwam netjes binnen, had een vraag over een zakje die ik over had en wat ik niet terug kon vinden in de handleiding. Kreeg van de service een link met de handleiding en opmerking het staat beschreven. Beetje apart

Score: 6

Jammer dat achter spatbord los zat�

Jammer dat achter spatbord los zat heeft me �25 extra gekost bij de fiestboer

prima, op tijd geleverd en netjes gemonteerd

Er was wat mis met de fiets en dat is�

Er was wat mis met de fiets en dat is super snel opgelost

Snelle levering en goedkoop

Snelle levering en goedkoop Fiets is binnen 2 werkdagen geleverd en heel goedkoop. Hou er rekening mee dat de kwaliteit niet te vergelijken is met een duurder merk fiets maar zolang je er goed voor zorgt kan je er zeker een paar jaar mee doen

Compleet en op tijd

Compleet en op tijd

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.