Compleet en op tijd

Compleet en op tijd

Zit geen standaard bij

Zit geen standaard bij

Heel goed en vriendelijk geholpen

Heel goed en vriendelijk geholpen. Op advies van medewerker een (achteraf) fout artikel besteld, dit is keurig opgelost!

Snelle service. Volgende dag fiets is huis, top!!

Goede prijs voor een leuke kinderfiets

Goede prijs voor een leuke kinderfiets

Geven geen antwoord op mail

Geven geen antwoord op mail! Jammer wacht tot vandaag nog op antwoord

Goede klantenservice bij vragen

Ik had veel twijfel over de fietsmaat voor mijn zoon, ik heb contact opgenomen en ben goed geholpen. De fiets is goed aangekomen en afgemonteerd, en mijn zoon past er prima op en is er blij mee. Kwaliteit van de fiets kan ik nu nog niet zoveel van zeggen, we hebben m net een paar weken in bezit

Snel contact

Heel fijn dat ik snel contact op kon nemen nadat er wat mis was gegaan met de ketting. Goed oplost

Super goede en snelle service

Super goede en snelle service

Score: 10

Hoi Fikriye, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij waarderen het enorm dat je nog een review wilt plaatsen. Dit kun je doen door een review te plaatsen via onderstaande link: https://www.trustedshops.com/reviews/evaluate?shop_id=X7F0E7CE942BA983AC7A1A974C3152985 Vermeld als referentienummer bij het plaatsen van je review het volgende ordernummer: ORD89649 Na het delen van je mening maak je kans om je aankoopbedrag terug te winnen! Met vriendelijke groet, Halime Customer Relations www.superfietsen.nl Van: fikriye Gorgulu Aan: Superfietsen Datum: 16 nov 21:51 Onderwerp: Contactformulier Submission [#152246690] Form Response Waarmee kunnen we je helpen Anders / overige Naam_2 Fikriye Email_4 [email protected] Phone +31 6 49267808 Toelichting_4 Ik heb bij pas fiets cortina gekocht en ben zeer tevreden over snelle service dat jullie alsnog hebben gezorgd dat de fiets zaterdag zou geleverd worden zodat me zoon maandag met zijn fiets kon gaan, me zoon is zoon is zo superblij ( het lukte me niet op jullie goede revieuw te plaatsen vandaar deze mail Submission Source: https://www.superfietsen.nl/service/contactformulier/ Locale NL Manage your email preferences. POWR Inc. 44 Tehama St, San Francisco, CA 94105

Superservice!

Het lukte mij niet om de fiets die ik graag wilde te bestellen via de website maar 1 telefoontje was genoeg om dat in orde te maken. Hele aardige jongemannen die er alles aan doen om je tevreden te stellen. Fiets kon dezelfde avond nog bezorgd worden maar omdat ik een sterkere accu wilde en deze niet op voorraad was werd het 2 dagen later. Ben helemaal happy met mijn superfiets!

Dat is pas service

Terwij, op een zondag nog wel, 3 medewerkers met onderhoud bezig waren bij Superfietsen.nl in Rotterdam ben ik binnengelopen en gevraagd of iemand naar de linker rem van de fiets van mijn zoon wilde kijken. Zonder aarzelen vroeg een aardige man of ik hem binnen wilde rijden en hij heeft de rem gelijk prima afgesteld. Dat noem ik nou goede service. Dank u wel!

De bestelling liep niet goed bij DHL

De bestelling liep niet goed bij DHL. Echter ben ik goed op de hoogte gehouden door de klantenservice en een kettingslot als compensatie gratis gekregen. Echt een topbedrijf!

Geweldige service!

Geweldige service!

Fragiel product

Fragiel product

Prima kwaliteit

Netjes op tijd bezorgd, goede kwaliteit fiets.

Slechtste webwinkel ever!

Slechtste webwinkel ever!

de fiets is perfect niks aan veranderen

de fiets is perfect niks aan veranderen

Score: 8

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

Score: 10

Blij met mijn SuperFiets!

De gemonteerde fiets werd 2 dagen na mijn bestelling al geleverd, super snel! De bezorger was heel vriendelijk en professioneel, en heeft de fiets nog afgewerkt en bijgesteld. Goede service! De fiets rijdt heel fijn en heeft goede verlichting. Heel blij met mijn SuperFiets!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.