Superfietsen is bereikbaar voor vragen en hulp. De fiets hebben we snel ontvangen en het in elkaar zetten was leuk en makkelijk! Top ook dat ze na een paar dagen bellen om te vragen of alles naar wens is verlopen. Dat is service! Overigens zijn de prijzen ook uitstekend. Keep it up!
Beste Sven, Bedankt voor het delen van jouw ervaring omtrent je bestelling bij ons. Het doet ons altijd deugd om zulke recensies terug te mogen lezen. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Goede ervaring met superfietsen.nl Een stoere fiets voor onze zoon besteld, bij uitpakken en in elkaar zetten bleek dat het slot niet goed functioneerde. Een mail gestuurd en niet snel daarna kreeg ik antwoord. Na een foto/video gestuurd te hebben van het niet goed werkende slot, werd er de volgende dag al een nieuw slot bezorgd. Wij zijn helemaal tevreden en zo ook onze zoon!
Hallo Elise, Bedankt voor het schrijven van deze leuke recensie. Helaas was jouw fiets in eerste instantie met een technisch mankement geleverd, gelukkig hebben wij dit snel en naar alle tevredenheid kunnen oplossen. Veel veilige kilometers toegewenst aan jouw zoontje! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Makkelijk te monteren, mooie fiets
Goedendag Jing, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Het doet ons altijd goed om positieve recensies te mogen ontvangen. Veel veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Een super fijn fiets
Hallo Chris, Bedankt voor het delen van jouw ervaring, goed om te mogen lezen dat je de fiets fijn vind. Veel veilige kilometers toegewenst! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Goede service van Superfietse.nl. Op de dag van bezorging werd ik door PostNL gebeld dat de fiets beschadigd was en retour ging. Ik heb gebeld naar Superfietsen.nl en zij hebben gelijk aangeboden dit op te lossen. Ik kreeg de fiets, inclusief nieuwe standaard en slot, de volgende dag in goede staat in huis. Top prestatie en de fiets is uiteraard ook prima in orde!
Beste Jeffrey, Bedankt voor het schrijven van deze positieve recensie. Ik weet nog dat ik deze case heb opgepakt en ik ben blij om te mogen vernemen dat ik je naar tevredenheid heb kunnen helpen. Veel plezier toegewenst met je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
De fiets zag er mooi uit maar het was allemaal heel krakkemikkig. Een keer wat harder trappen en de ketting lag er af en de as kwam los van de fiets. Repareren heeft dan zelfs bij zo'n nieuwe fiets geen zin meer, zit je zo op E 80 tot E 120. Misschien moeten de verkopers soms een fiets zelf af en toe testen?
Beste Pieter, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Dit waarderen wij zeer. Zoals zojuist met u telefonisch besproken heb ik geen melding terug kunnen vinden van uw klacht betreffende de fiets. U gaf aan dit inderdaad ook niet eerder bij ons te hebben aangegeven. Helaas hebben wij dan ook niet de mogelijkheid uw klacht op te lossen. In dit geval betrof het naar alle waarschijnlijkheid fabrieksgarantie en hadden wij het makkelijk voor u op kunnen lossen. Helaas heeft u de fiets niet meer. Mochten wij alsnog iets voor u kunnen beteken horen wij dat natuurlijk graag! Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen
De fiets is rijklaar binnen 5 werkdagen geleverd, echter bleek de fiets toch iets te klein. Afhaaldatum voor de retourzending overeengekomen en een andere fiets besteld, goede communicatie en duidelijkheid over de procedure.
Fiets besteld via internet. Aantal maal niet gelukt. Toen contact gehad met het bedrijf. Samen gekeken naar wat er mis ging. In het vervolg bestel ik mijn fietsen hier. Fiets zelf, mooie kwaliteit. Veel ruimte voor kinderen en tassen. Erg tevreden, ik raad aan een Fiets hier te kopen
Mijn man wilde een simpele fiets en vond het leuk om hem zelf in elkaar te zetten. Dus de gewenste fiets besteld met montage kit, was even puzzelen maar de fiets stond na een uur in de huiskamer. Sindsdien fiets mijn man er praktisch elke dag op. Daarnaast belde ze van superfietsen.nl een paar weken later of alles naar wens was. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt, vond het heel erg netjes.
Alles in perfecte staat ontvangen
Supersnelle levering van de fiets. Omdat het voor een verjaardag was, last minute besteld. Altijd spannend met de huidige leveringen maar hij was op tijd zoals afgesproken. Keurig verpakt en eenmaal in elkaar, iemand super blij gemaakt. Bedankt!
Hele fijn fiets. Geen problemen mee. Ze doen precies wat hun vertellen met leveren! Ik raad mensen aan om hier hun fiets te gaan halen!
Goedendag Rachelle, Bedankt voor het schrijven van deze positieve recensie. Wij zijn blij om te mogen vernemen dat je tevreden bent met je fiets. Veel veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Twee weken geleden hier een dames transportfiets besteld van 419 euro. Dat was een Altec Vintage Transportfiets 28 inch kleur roze. Bezorging was door DHL gedaan en was snel. Misschien een beetje te snel want de fiets kwam kapot binnen. De stuur was verbogen, reflectoren kapot en geen gratis telefoonhouder. Ik heb het vermoeden dat de fiets kapot was bij de winkel want de doos was nauwelijks beschadigd. En ze waren de telefoonhouder vergeten. Het terugkrijgen van het geld duurde ook lang. Dat terwijl de geroutineerde fiets al een week in het bezit was van Superfietsen.nl . Gelukkig had ik mijn betaling via Paypal gedaan waardoor ik er een beetje druk achter had. In de week dat ik op mijn terugbetaling wachten, kreeg ik van Superfietsen een vriendelijk 'sorry' kaartje. Dat vond ik wel aardig maar ook goedkoop. Waarom geen presentje erbij? Advies voor iedereen koop hier niks! Superfietsen is trouwens ook Adobike.
Goedemiddag Lydia, Bedankt voor het delen van je ervaring met Superfietsen. Wij vinden het uiteraard spijtig om terug te moeten lezen dat u het zo negatief heeft ervaren. Ik heb ons contact natuurlijk even terug gelezen en kan concluderen dat alles volgens afspraak is verlopen. Wij hebben zelfs telefonisch met elkaar gehad dat u inderdaad elders slechte ervaring met het retourbeleid had waardoor u zich genoodzaakt voelde er direct met gestrekt been in te gaan. Gelukkig is dat bij Superfietsen niet nodig en hebben wij inderdaad een leuk kaartje gestuurd omdat u een fiets met transportschade heeft ontvangen. Deze heeft u uiteraard kosteloos kunnen retourneren en wij hebben deze 11 maart terug ontvangen. Ondanks een kleine storing in ons systeem heeft u op maandag 21-3 uw geld terug ontvangen, keurig binnen de 7 werkdagen zoals beschreven in ons retourbeleid. Nogmaals bedankt voor uw feedback. Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen
Originele beoordeling
Problemen gehad met bezorging. Buiten openingstijden om heeft superfietsen contact gelegd met ons en met bezorgdienst! Klantgericht meedenken en oplossingsgericht. Super actie!
Beste Sander, Wij van Superfietsen proberen altijd zo ver mogelijk te gaan in het verlenen van service, leuk om te mogen lezen dat u onze service als positief heeft ervaren top! Veel plezier toegewenst met je nieuwe fiets. Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Kreeg de fiets goed verpakt in een doos. Omdat ik werktuigbouwer ben was het monteren van de fiets gesneden kaas. Alles paste goed. Fijn 70 euro verdiend Resultaat was mooi kado voor mijn kleinzoon.
Beste Andre, Bedankt voor het schrijven van deze leuke recensie en leuk om te lezen dat u als grootvader de fiets zelf in elkaar heeft gezet! Wij wensen uw kleinzoon veel veilige kilometers toe op zijn nieuwe fiets. Groeten, Jeroen Team Superfietsen
DHL had er een zooitje van gemaakt waardoor de levering weken heeft geduurd. De helpdesk van superfietsen heeft echt hun best gedaan om alles geregeld te krijgen. Niks op aan te merken.
Beste Vincent, Helaas loopt het niet altijd even soepel met DHL, wat wij zelf belangrijk vinden is om ondanks dit er dicht op te zitten en ons best te doen voor onze klanten. Fijn om te mogen lezen dat jij dit ook zo ervaren hebt! Veel plezier toegewenst op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Na goed geresearched te hebben naar de beste prijs kwaliteit verhouding vonden we Superfietsen.nl De fiets werd supersnel geleverd en was helemaal perfect. Makkelijk om zelf in elkaar te zetten en het meest belangrijk: een heel blij kind op een supermooie en superstoere kwaliteitsfiets.
Goedendag Willem, Bedankt voor het delen van jouw ervaring, het doet ons goed om te mogen lezen dat jouw kind helemaal blij is met zijn nieuwe fiets. Veel veilige kilometers toegewenst aan jouw kind! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Fiets was heel mooi en de kwaliteit was meer dan ik verwacht. Met deze prijs heb je een hele mooie fiets.
Beste M, Bedankt voor het delen van jouw ervaring, dit is een erg leuke recensie om terug te lezen. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Deze fiets voor onze dochter gekocht die na 2 zware hartoperaties gewoon nog niet de energie had om ver te fietsen! Deze fiets maakt dat ze er weer lekker op uit kan en aan haar herstel kan gaan werken!
Hallo Marion, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij wensen jouw dochter heel veel succes met haar herstel en hopen dat ze snel weer helemaal de oude zal worden! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Ook heel netjes dat ze bellen of alles naar tevredenheid is.
Beste Juliette, Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Veel veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Mooie fiets gekocht, fijn geholpen door vriendelijk personeel. Levering was alleen slecht.
Originele beoordeling
Wacht al een week op mijn fiets. Ik word helemaal niet op de hoogte gehouden, moet steeds zelf bellen. Echt belachelijk dit!
Was supper snel met mijn bestelling dat vond ik gwn super van superfiets! En zwz en echte mooie fiets met het beste kwaliteit!
Hallo Chelsea, Bedankt voor het schrijven van deze toprecensie. Het doet ons altijd goed om zulke leuke recensies te mogen ontvangen. Wij wensen jou veel plezier en veel veilige kilometers toe op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Heb een fiets voor mijn zoontje gekocht en bij de kleinste wijziging belden ze me al netjes op over hoe en wat en oplossing jullie zijn Toppers
Beste Miranda, Bedankt voor het plaatsen van deze leuke recensie. Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met de door ons geleverde service, hier doen we het voor! Veel veilige kilometers toegewenst aan jouw zoontje! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
De ketting van mijn Altec Walesa liep wat aan. Dit werd binnen no time verholpen en bovendien werd de hele fiets nagekeken en hier en daar wat bijgesleuteld, want ik had hem namelijk zelf "gemonteerd".
Goedendag Hans, Bedankt voor het plaatsen van deze recensie, leuk om te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen door onze monteurs. Veel veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Goed en netjes geholpen. Fijne fiets Ben er blij mee
Beste Shirley, Bedankt voor het schrijven van deze mooie recensie. Wij zijn blij om te mogen vernemen dat je tevreden bent met je nieuwe fiets. Wij wensen jou veel veilige kilometers toe op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.