Top!!

Goed en netjes geholpen. Fijne fiets Ben er blij mee

Heel erg tevreden met mijn damesfiets!

Ik heb vorige maand een omafiets gekocht via Superfietsen.nl De prijskwaliteitverhouding is top. Stevig frame en een mooie prijs. De fiets werd ook erg nog snel bezorgd. Erg tevreden.

een superfiets en superkwaliteit voor een superlage prijs

een groot assortiment fietsen om uit te kiezen, snel besteld en snel geleverd. de kwaliteit vind ik echt geweldig voor de prijs die ik heb betaald. wij zijn er superblij mee. bedankt Superfietsen.nl

Tevreden over de fiets.

Kreeg een licht beschadigd spatbord binnen. Gemeld inclusief foto en binnen 2 dagen had ik een nieuw spatbord binnen. Top service!

Fiets met verkeerde standaard en mankement aangeleverd

Fiets had een aanlopend geluid bij het achterwiel (het gedeelte wat al prefab wordt aangeleverd) en de bijgevoegde dubbele standaard is te klein. Uiteindelijk is het aanlopende geluid opgelost door de fietsenmaker om de hoek, netjes vergoed door Superfietsen.nl. De standaard is op dit moment nog niet helemaal correct. Diverse soorten opgestuurd gekregen, maar allemaal zijn ze te klein. Daar zijn we nu nog mee bezig samen met de klantenservice.

Grandioos geregeld en super service

Toen ik bestelde ging het allemaal vrij vlot en de fiets was super netjes in gepakt en bezorgd en het in elkaar zetten ging super snel goede instructie video dus kwam helemaal goed

Super fietsen, super service!

Een fiets besteld via super fietsen en deze netjes op de gevraagde leverdatum geleverd gekregen. Achteraf geconstateerd dat de fiets te groot was, net 1 telefoontje was het geregeld. De fiets kon omgeruild worden! Bij aankomst stond de goede fiets al klaar en werd nog even snel rijklaar gemaakt! Super fietsen en een super service!!!

Mooie fiets

We hebben een mountainbike gekocht voor onze zoon, een 26 inch maat, Altec Attack model. De fiets is het "duurste" model van de 3 beschikbare modellen van deze fel gele mountainbike (is inmiddels iets goedkoper dan ons aankoopbedrag) Een medewerker heeft mij telefonisch uitgebreid de verschillen tussen de modellen uitgelegd. Snel geleverd. Niet 100% gemonteerd ondanks dat ik daar 70 euro voor betaald had. De bezorger heeft zich daar makkelijk vanaf gemaakt, want het was zijn taak om hem af te monteren maar wij waren niet thuis (heel laat gemeld per mail wanneer hij kwam en wij werkten die dag) en heeft de fiets toen in de vervoersdoos in de schuur gezet. Gebeld, kreeg ter compensatie een kettingslot (waar ik nog 3x zelf over heb moeten mailen). Filmpje over het zelf monteren van de laatste onderdelen heb ik ook een paar keer achteraan moeten zitten. Aan het eind van het verhaal hebben we wel overal achteraan moeten zitten maar is mijn zoon heel erg blij met zijn opvallende gele nieuwe mountainbike.

Tot nog toe ronduit slecht.

Afgesproken leverdatum/tijd niet nagekomen. NOG GEEN FIETS GEZIEN ... maar al wel om een review vragen, erg slordig en frustrerend.

Fijne winkel, nog betere klantenservice

Mooie fietsen, snel geleverd en met topservice van de klantenservice. Ik had een fiets besteld (rijklaar) maar niet goed gekeken naar de levertijd. Daarom nog een fiets besteld (in doos en sneller leverbaar) en daarna met de klantenservice contact opgenomen. Zij hebben ervoor gezorgd dat de fiets zoals ik hem in eerste instantie bestelde (rijklaar) extra snel klaargemaakt werd i.v.m. de verjaardag van mijn dochter.

Snel en supergoed!

Dit is echt topservice. Fiets heel snel geleverd en daardoor de mogelijkheid met kindjes weg te kunnen..

Goede fiets voor een mooie prijs

Voor onze zoon van 8 een fiets gekocht hier. Snelle levering en het in elkaar zetten was heel goed zelf te doen. Mooie stevige fiets waar alle vrienden jaloers op zijn.

Superfijne fiets

Superfijne fiets!! fiets zo lekker en makkelijk zelfs met kind achterop heerlijke fiets!!

Goede service!

Vandaag een fiets aangeschaft en helemaal blij mee! Super fijne service!

Prima fiets

Snel en eenvoudig in elkaar te zetten

Fiets voor de verjaardag van mijn zoon besteld. Hij is er super blij mee. Prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed. Fiets was ook makkelijk in elkaar te zetten.

Goede fiets

Snelle levering. Goede prijs. Mooie fiets. Kleinzoon was er superblij mee. Hopelijk heeft hij er lang plezier van.

Super fijne fiets met duidelijke beschrijvingen!

Ik heb deze fiets gekocht voor mijn zoontje zijn verjaardag. Hij fietst er nu een kleine 2 weken op en hij is echt dolblij met de fiets. De kwaliteit en prijs verhouding zijn heel goed. We zijn blij dat we onze zoon een mooie en veilige fiets hebben kunnen geven voor deze prijs.

Echt een hele fijne fiets!!! Super mooi

Super levering. Super fiets!!!

Helemaal geweldig een mooie fiets voor een zeer mooie prijs

Heel goed en makkelijk. Betalen ging snel en de fiets is super mooi en rijd geweldig. 1 van de beste sites waar ik een fiets heb besteld. Zeker een aanrader!

Uitstekende klantgerichtheid

Ik had één fiets besteld. Ik kreeg er twee. Een telefoontje was voldoende om de vergissing op te lossen. Dat ging heel plezierig.

Er was een onderdeel stuk, na melding werd dit direct vervangen.

Goede fietsen, heel blij mee!

Kwalitatief goede fietsen, met de online handleiding heel goed in elkaar te zetten. Goede klantenservice toen ik de fietsen door een rekenfout moest omruilen voor een kleinere maat. De retouren zijn ook goed afgehandeld.

Kwalitatief mooie stoere fiets

Voor mijn 6 jarige een prachtige fiets gekocht. Hij kwam goed verpakt aan zonder enige beschadigen. De dag ervoor kregen we al een email waar we de gebruiksaanwijzing voor het monteren van de fiets konden downloaden. Top service, goede uitleg en snel geleverd

Kleurrijk, licht beschadigd

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede kleuren qua kinderfietsen. Verpakking of levering kan beter: schaafplekken op frame.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.