Toppie

Fijne snelle levering! Veel plezier van de fiets!

Geweldige fiets voor een scherpe prijs!

Op een zaterdagmiddag was ik helemaal klaar met mijn oude fiets. Ik besloot op internet op zoek te gaan naar een nieuwe. Al snel kwam ik op de website van Superfietsen.nl terecht. Duidelijke website met filterfunctie waar ik naar op zoek was. Dinsdag kreeg ik zoals gepland mijn fiets thuisbezorgd. Ik had ervoor gekozen om de fiets zelf in elkaar te zetten. Met de gebruiksaanwijzing en een beetje logisch nadenken kon ik binnen 1,5 uur de eerste proefrit maken. Ik ben super blij met mijn nieuwe fiets. Ik zou het iedereen aanbevelen!

Degelijke fiets voor goede prijs

Goede prijs kwaliteit , snelle levering. De fiets moest wel iets meer afgemonteerd worden nog als de website aangeeft maar goed te doen en prima fiets !!

Perfecte customer service

Ik twijfelde over de grootte van de aan te kopen fiets en heb toen gebeld met Inge en ben perfect geholpen (ook haast geen wachttijd bij bellen). Daarna is er tijdens het vervoer hier in de straat naar ons huis het achterlicht eraf gevallen die vonden we later op straat. Had echter al gebeld en ze stuurden gelijk een nieuw achterlicht op en ook een cadeau’tje voor mijn zoontje. Ik had nog gebeld dat het achterlicht gevonden was maar ik mag het houden als reserve achterlicht. Daarna was de afstelling van het voorspatbord niet helemaal 100% en ben gelijk de dag zelf nog gebeld door een monteur en hij heeft met een kort videobelletje uitgelegd hoe dit iets bij te stellen. Ik ben dus uitermate tevreden en doe deze review dan ook graag.

goede fiets

Ik heb de fiets gisteren ontvangen, hij is goed, maar hij maakt een sterk geluid uit voorwiel, zoals een motorfiets, is dat normal? Ook heb ik geen papier met garantie gekregen, wil hijer geen garantie op? vriendelijk groet.

Uitstekende service!

Een zeer snelle levering (2 werkdagen). Helaas mankeerde er een aantal dingen aan de fiets. Maar na het invullen van het klachtenformulier werd ik binnen 1 werkdag gebeld door een medewerker die een goede oplossing bood voor de problemen. Een goede en snelle service. En mijn dochter is dolblij met haar prachtige fiets!

Vlot geleverd en al bijna gemonteerd

Nog een paar puntjes in elkaar zetten en klaar.

Gewoon perfect!

Bestellen verliep prima! Track en trace code was verkeerd gemaild maar deze hebben ze direct naar mij gemaild! Vervolgens levering van de fiets was zeer snel en helemaal zoals van te voren aangegeven. En de fiets zelf is echt heerlijk! Goede stevige kwaliteit, fietst heerlijk en alles stond al op perfecte hoogte dus ik kon gelijk lekker gaan trappen :) Al bij al dus gewoon in 1 woord perfect!

Niet duur en super service

2 fietsen besteld voor nette prijs netjes geleverd en super service en contact

Snel geleverd en zoals beschreven

Fiets kwam netjes verpakt binnen in een doos. Alles zag er prima uit.

Super goede webwinkel

Goede webservice Mooie stevige fiets Was wat beschadigd alles heel netjes super afgehandeld Netjes te woord gestaan netjes de spullen na geleverd Kind is super blij met deze mooie fiets Zouden zo weer een fiets hier bestellen Kwaliteit is echt super kind blij wij blij

super blij

super winkel. super service.

LEVENSGEVAARLIJK

Koop niets bij dit bedrijf! LEVENSGEVAARLIJK. Omdat het stuur zo los zat dat het bij de kleinste schokken scheef ging staan, is mijn 70 jarige vader twee keer gevallen. Als dat midden in het verkeer gebeurd was....maar dat is maar een klein deel van de problemen met onze bestelling! Je vindt meer hieronder. En wat kwam na dit allemaal? Ik zou "een betere fiets kunnen kopen met 10% korting" omdat "dit onze goedkoopste fiets is en niet onze beste". Terwijl het allemaal aan hun montage en controle lag, niet aan de fiets. Dus in plaats van verantwoordelijkheid te nemen, schuiven ze alles op de fiets! Vraag me af hoe Altec dat zal vinden. Bij andere bedrijven krijg je voor veel minder al véél meer ter compensatie. Ze hebben het leven van mijn bejaarde vader in gevaar gebracht. 1. De fiets werd de eerste keer niet gemonteerd ( zou rijklaar zijn), verkeerd geleverd ( heren ipv dames, maar dat "mijn eigen schuld") en moest ** euro betalen om hem om te ruilen. Factuur kwam niet en moest ik zelf aanvragen. Duurde twee weken. 2. Daarna kwamen bij mij 2 fietsen aan van hun, die ik niet had besteld. Maar het ze maken zulke fouten niet, toch? Had ze gewoon moeten houden, maar ben eerlijk geweest en heb ze niet aangenomen. 3.Toen de juiste fiets eindelijk aankwam, was het stuur dus te los ( waar we later dus achterkwamen), de steunder was fout gemonteerd en blokkeerde de pedalen. De lamp aan de voorkant was veel te zwak en de versnellingen waren niet goed afgesteld, wat bij het schakelen voor geratel zorgde. 4. Mijn vader kwam net val en moest op 70 jarige leeftijd, met de hond in een aanhanger, 10km door het donker naar huis lopen met een zere knie door deze val. Nogmaal: Hij had dood kunnen zijn, als dit in de stad was gebeurd. 5. Ze zouden de fiets maken. De stuurpen moest worden verwisseld. Sturen ze ons een nieuwe fiets, terwijl wij onze fiets al hadden laten verzekeren, met een tracker en een koppeling om de aanhanger mee vast te

Uitmuntende klantvriendelijkheid en service!

Wat een geweldige service bieden jullie! Nadat de fiets geleverd was zag ik dat het display beschadigd was. Dit is tijdens het transport gebeurd. De bezorger zag het en heeft hier foto's van genomen. Ik heb dit zelf ook gedaan en contact gezocht per mail. Al een uurtje later werd ik gebeld door Kenan van de klantenservice en hij heeft afspraken met me gemaakt over hoe we het gaan oplossen. Alle afspraken zijn netjes in een vervolgmail bevestigd. Wat een topservice! Superfietsen.nl raad ik iedereen aan!

Enorm goed geholpen door Sebastian in Rotterdam. Zijn zeer tevreden met het geduld en uitleg. Vr.Gr. Akker Valkenburg/Piet Roosen PS De website heeft goed en overzichtelijk geholpen.

Super fiets en goede service

Erg blij met onze altec nevara fiets voor onze zoon. Montage was nog best een klusje en er miste 2 boutjes maar die zijn netjes nagestuurd.

Bijna Helemaal naar wens...

Bijna Helemaal naar wens... zat alleen een klein krasje op de fiets maar niet iets waar verder druk om wil maken... Voor de rest alles allemaal goed & helemaal uitstekend!!!

Super goeie service en geduldig

Gebeld hadden nog 1 fiets die ik wilde. Geen probleem om apart te zetten, ik kon pas na 3 dagen langs gaan. Toen ik kwam stond hij al klaar om proef te rijden afgesteld op mijn lengte. Top geholpen zeker een aanrader voor nieuwe fiets te kopen. Goede service!!,

Goede kwaliteit en Super goede service!

Onlangs heb ik een transportfiets gekocht als kerstkado voor mijn zoon van 10 jaar. De fiets werd snel geleverd en was makkelijk in elkaar te zetten. Tijdens het monteren van de fiets kwamen wij erachter dat er een onderdeel stuk was. We hebben contact gehad met Sultan van de klantenservice en zij kwam met een passende oplossing. Na het invullen van het klachtenformulier op de website, kregen wij de volgende dag een nieuwe onderdeel waardoor wij de fiets gelijk konden gebruiken! Wij zijn ontzettend tevreden met de klantvriendelijkheid en het snelle handelen van superfietsen.nl.

Keurige levering mooie fiets

Snelle adequate afhandeling van de bestelling. Alles compleet en netjes afgeleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Eerst telefonisch contact gehad en goed uitleg gehad over de vragen. Daarna online fiets gekocht. Fiets werd nog sneller geleverd dan de dagen die er voor stonden. We hadden er voor gekozen dat de fiets bij aflevering direct te gebruiken was. En ja de laatste onderdelen werden er netjes aangezet. Gekeken als de fiets op de juiste hoogte stond. En ja fietsen maar. Wij zijn dik te vreden met superfietsen.nl En kopen waarschijnlijk over een halfjaar nog een fiets daar.

Betaalbaar en kwaliteit

Fiets met mooie prijs en netjes kosteloos bezorgd en uitgepakt en verpakkingsmateriaal meegenomen. Dochter is blij en tevreden met deze fiets en ze vindt dat de fiets fijn en licht fietst. Ook fijne communicatie met Superfietsen over bezorging en bij vragen gauw een reactie.

Geweldig!

Fiets besteld voor onze Zoon, deze werd vlug geleverd en rijklaar gemaakt voor onze deur door de vriendelijke medewerker van PostNL :).. gewoon een super fiets voor een mooie prijs waar onze zoon nog vele jaren rijplezier van heeft! Ga zo door!

Alles naar wens verlopen

Mooie degelijke moederfiets voor goede prijs

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie degelijke (Altec) moederfiets voor een mooie prijs. Het zelf afmonteren van de fiets is toch nog wel eventjes werk en zoeken, maar met rust en beleid is het goed te doen. We kunnen nu lekker gaan fietsen met de kleine voorop!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.