.Mooie fiets zegt Timor, de nieuwe eigenaar, jammer dat het vandaag regent !

Goed verpakt, bijna rijklaar. Tineke Veenstra verlengde Stationsweg 17 9471PJ Zuidlaren.

Goede stevige fiets en rijd super

Prachtige fiets

Mountainbike besteld voor mijn zoon. Werd al vlot geleverd. We hadden gekozen voor rijklaar. En dat was hij! Helemaal perfect. Maar merkte 1 dingetje wat we zelf niet konden fixen. Gebeld, en netjes te woord gestaan en geholpen. Het enige minpuntje is dat ik de gehele dag thuis moest zijn voor de bezorging vd fiets. Ze konden geen tijdslot geven. Maar dat heeft niks met de fiets te maken. Mijn zoon fietst alweer een week of 3 heel stoer en trots rond op zijn nieuwe mountainbike.

Super snel geleverd.

Hele prettige fiets. Zoon is heel blij mee. Stuur recht zetten trappers erop en gaan met die banaan.

Super snelle service

Na het bestellen van de fiets kreeg ik een zeer snelle bevestiging. De levertijd van de fiets bedroeg korter dan verwacht en de fiets was helemaal wat we ervan verwacht hadden.

Een geweldige fiets

Het is een hele fijne fiets hij fietst fijn en snel

Snelle service top fietsen, en snel reactie op vragen!

Mooie fiets, snel geleverd

Hele mooie degelijke fiets. Enige minpunt is de handrem die niet lekker loopt en er zaten kleine beschadigingen in de lak. Wij hebben er zelf voor gekozen dit zo te laten aangezien er zo en zo beschadigingen ontstaan op de fiets.

Een fiets gekocht vanwege de afstand naar mijn werk en deze website biedt betaling in termijnen aan. Super goede service en ook de klantenservice heeft mij uitstekend geholpen! (Mijn koplamp was defect en gelijk een nieuwe, werkende ontvangen.)

Ontzettend slecht.

Komen bezorgafspraak niet na. Krijg ze ook telefonisch niet te pakken. Nooit bestellen hier!

Netjes en Correct

Zeer vriendelijk, netjes afgeleverd. Kortom een goede webshop.

Prima fiets en goede service achteraf

Kinder MTB gekocht die er mooi en solide uitzag. Twee technische onvolkomenheden konden met de servicedesk op een praktische manier worden opgelost.

Fijn!

Mooie fiets die goed te verstellen is naar juiste hoogte!

Mooie mountainbike

Fiets was snel geleverd in een doos. Alles was compleet en montage was gemakkelijk. Kwaliteit is goed. Zoontje is er blij mee.

De fiets is zoals afgesproken netjes en correct afgeleverd.

Het is een mooie fiets. Ziet er degelijk uit. Is correct en op tijd afgeleverd.

Goede zaak

Snelle levering volgens afspraak

Fijn!

Ondanks de leveringsproblemen toch snel binnen. De fiets is zoals beloofd wendbaar en fijn!

Super snelle levering, scherpe prijs. Top!!

Fiets besteld, bleek na rond kijken het goedkoopst.. Erg tevreden.

Probleem(pje) keurig opgelosd

Er ging wat mis met de verwerking van mijn betaling (het systeem pikte de betaling niet op) na een telefoontje met de klantenservice die mij zeer vriendelijk en geduldig te woord stond was het probleem zo de wereld uit en kon ik de dag daarna lekker met mijn kids gaan fietsen! Jullie doen jullie naam eer aan! SUPER

Super bike

Heerlijk om mee te fietsen

Supermooie fiets betaalbaar en fiets heerlijk

Snelle levering en prima stevige fiets. Zelf monteren was geen probleem. Voldoet zeker aan de verwachtingen.

Fantastisch mooie fiets!

Snelle levering. Kwalitatief een super fiets voor niet al te veel geld. Makkelijk om rijklaar te krijgen. En niet onbelangrijk... rijdt super!!!

Mooie fiets

Ziet er mooi uit fietst goed en makkelijke montage.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.