Prima fiets voor deze prijs!
Hoi Simone, Dankjewel voor deze mooie review. Ik ben blij dat jij tevreden bent met de fiets en de prijs/kwaliteit verhouding. Namens Superfietsen wens ik jou heel veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Snelle levering, fiets is makkelijk zelf te monteren, snelle reactie op mail gehad en goede kwaliteit! Ik ben super tevreden over mijn fiets, de service en prijs/kwaliteit verhouding!
Hoi Miranda, Bedankt voor deze review! Wat fijn om te vernemen dat jij zo tevreden bent met de snelle levering en dat het is gelukt met monteren. Wij houden van tevreden klanten en doen er alles aan om dat te bewerkstelligen. Miranda, fiets veilig en met veel plezier. Groeten, Halime Superfietsen
Wij hebben 2 fietsen besteld. Waarvan 1 standaard niet goed was. En er zat op een fiets lak schade. We kregen gelijk een nieuwe standaard opgestuurd en ter compensatie betreft de lak schade 2 ketting sloten! Super opgelost, we kijken er naar uit het dinsdag te ontvangen!
Hoi Yordi, Bedankt voor deze review! Uiteraard doen wij ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Fijn dat jij ook tevreden bent met de geboden oplossing. Wij wensen jullie veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
De fiets week qua kleur iets af van de afbeeldingen op de site. Gelukkig vonden wij hem eigenlijk nog mooier dan op de site. Even puzzelen met het in elkaar zetten maar dit was ook duidelijk aangegeven. Ook direct een fijn cijferslot besteld. Dochter krijgt veel complimenten over haar nieuwe mountainbike. Hij fietst erg fijn. Hopelijk heeft ze er nog lang plezier van!
Hoi Laura, Dank voor het delen van deze review en mooie cijfer! Gelukkig vonden jullie de fiets in werkelijkheid mooier dan op de site was vermeld. Fijn dat het is gelukt met monteren. Wij wensen jouw dochter veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Heel snel geleverd en goede prijs. Heel blij ermee. Bedankt.
Hallo Soedesh, Dankjewel voor deze review. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets en de snelle levering. Bedankt voor het delen en veel fietsplezier toegewenst! Groeten, Halime Superfietsen
Ik kocht een mooie oudroze fiets en ben verliefd op de kleur!!! Ik rijd er goed op, ondanks dat ik de zadel heel hard vind. Heb helaas een platte bil, misschien is dat wel het probleem
Hoi Vanessa, Bedankt voor deze review en top cijfer! Wat fijn om te vernemen dat jij zo blij bent met jouw nieuwe fiets. Misschien kan je de zadel later vervangen met een zachte zadel ;) Heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groeten, Halime Superfietsen
Crown Istanbul besteld. Voordrager blijkt een scheve beugel te hebben en een deuk en lakschade. Remmen achter raken het spatbord voordat het remblokje de velg raakt. Gevraagd om passende oplossing. Verkoper vraagt of ik de fiets even terug in de doos kan doen en terugsturen... yeah right, zie je het voor je? In afwachting van betere oplossing. Als deze komt pas ik mijn review aan. Zo niet dan rechtsbijstand in de aanslag. Ik hoor graag van u!
Goedemiddag Miguel, Bedankt voor uw beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Hierdoor zijn wij in staat om onze dienstverlening te verbeteren. Laat ik benadrukken dat ik het jammer vind om te vernemen dat u niet tevreden bent met de door ons aangeboden oplossing. Nadat u dit kenbaar heeft gemaakt hebben wij een andere oplossing aangedragen, een vergoeding voor de schade en het afstellen bij een fietsenmaker. Jammer dat u uw beoordeling niet heeft aangepast. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Ik heb een fiets gekregen als cadeau, ben zelf helemaal gek van de koper kleur (rosé goud). de fiets is geweldig! de levering is perfect snelle levering. Uiteindelijk een leuk kratje erop geplaatst en fietsen maar! Ik zou superfietsen.nl zeker aanraden en de fiets komt precies over een met de foto.
Hoi Denice, Dankjewel voor het plaatsen van deze review. Wij horen heel graag terug dat onze klanten tevreden zijn over de aankoop, en de levering. Fijn dat het jou ook is bevallen. Wij wensen jou heel veel fietsplezier en veilige kilometers op jouw mooie fiets. Groeten, Halime Superfietsen
Snelle levering fijn optijd Mijn zoon is heel blij met zijn fiets!
Hallo Shirley, Bedankt voor deze review en mooie cijfer. Fijn dat de levering op tijd was en dat jouw zoon blij is met zijn fiets. Wij wensen hem veel fietsplezier toe! Groeten, Halime Superfietsen
5/5
Hallo, Bedankt voor deze review en mooie cijfer! Fijn dat jij tevreden bent! Daar doen wij het voor. Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
prima fiets om mn eerste MTB ritten weer mee te maken al 2 ritten gemaakt en de fiets bevalt prima
Hoi Robert, Dank voor je positieve review we blijven ons best doen voor onze klanten. Leuk om te horen dat jij al hebt genoten van jouw MTB en dat het bevalt. Het is een eer om te vernemen dat de levering, verpakking naar wens was en dat het goed gelukt is om de fiets te monteren. Veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groeten, Halime Superfietsen
Ik heb bij Super fietsen een BSP La Dolce Vita fiets gekocht, wat een fijne fiets is dit. Ook de service (kant & klaar geleverd) & de snelle levering van Super fietsen maakte mij erg blij.
Hoi Mieke, Dankjewel voor deze mooie review! Erg fijn om te vernemen dat jij zo tevreden bent met jouw fiets en de service. De BSP La Dolce Vita is een comfortabele fiets waar je nog lang van gaat genieten. Mieke, fiets veilig en met heel veel plezier. Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
De fiets is net zo als op de site mooi en degelijk en dat voor die prijs. We zijn er erg blij mee.
Hoi Thea, Dank voor je review, we houden van tevreden klanten en doen er alles aan dat te bewerkstelligen. Wij wensen jou veel fietsplezier toe. Groeten, Halime Superfietsen
Prijs kwaliteit verhouding is geweldig. Het is dan geen gazelle van 700 euro. Maar het komt bijna in de beurt! Voor die prijs is het zeker waard.
Beste Radoslaw, Bedankt voor het delen van u ervaringen. Het is fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de prijs en kwaliteit verhouding. Ik ben wel erg benieuwd wat wij anders hadden kunnen doen voor een mooie 9 of 10? Tot slot, veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groeten, Halime Superfietsen
Fiets ziet er heel goed uit, mensen geloven mij niet dat ik zij dat het onder de 300 euro was. Fiets is stevig en fiets lekker met 7 versnellingen Iedereen die niet veel te besteden heeft raad ik aan om deze fiets te kopen
Hallo Joey, Bedankt voor deze leuke review en mooie cijfer! Wat fijn dat je bij Superfietsen bent geslaagd met een stevige fiets en dat het betaalbaar was voor jou. Wij wensen jou heel veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Halime Superfietsen
Besteld, volgende dag geleverd en zelf in elkaar gezet. Perfecte fiets en service.
Hallo Jessica, Wij zijn ontzettend blij dat jij zo tevreden bent met de snelle levering, de fiets en ook dat de montage goed is verlopen! Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Hele snelle levering! De fiets rijklaar besteld en had ‘m binnen een week in huis! Ik ben ontzettend tevreden.
Hoi Funda, Dankjewel voor deze prachtige review! Super leuk dat jij zo tevreden bent met de snelle levering en de aankoop. Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Goede service, goede fiets we zijn er blij mee.
Goedemiddag, Bedankt voor deze mooie review en cijfer! Wat leuk om te vernemen dat jij zo tevreden bent met de service en de fiets. Namens Superfietsen heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groeten, Halime Superfietsen
Helaas was vorige week mijn fiets gestolen, ik genoot zo van die fiets dat ik hem opnieuw heb gekocht. Deze fiets is super fijn, gaat prima mee in een drukke stad zoals Amsterdam (zolang je een dubbel slot hebt :( ) en is over het algemeen een heel fijn fietsje. Mijn eerste leek een grotere afstand te hebben tussen zadel en stuur, deze heeft dat niet, maar dat kan ook zijn omdat ik op mijn vorige fiets een rek met bak had en op deze zit die er nog niet op. Super fietsje!
Beste Luka, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Jammer dat ze u fiets hebben gestolen, heel goed dat u heeft gekozen voor een dubbele slot. Mocht u voor deze fiets een voordrager willen hebben, dan kunt u dat uiteraard bij ons bestellen. Tot slot ben ik erg benieuwd wat wij anders kunnen doen voor een mooie 9 of 10? Ik wens jou heel veel fietsplezier en veilige kilometers in een mooie stad als Amsterdam ;) Groeten, Halime Superfietsen
Betaald en dezelfde avond is de fiets verzonden. Door superfietsen.nl netjes op de hoogte gehouden middels mail De fiets had ik een dag later al in huis. Gekozen voor zelf afmonteren en dit was een uitdaging maar uiteindelijk goed te doen! Voor een mooie prijs een mooie fiets, bevalt prima!
Hoi Lou, Bedankt voor deze review! Fijn om te vernemen dat jij zo tevreden bent met de snelle levering van de fiets en dat het gelukt is met monteren. Uiteraard doen wij ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, fijn dat jij ook tevreden bent met onze dienstverlening. Lou, fiets veilig en met heel veel plezier! Groeten, Halime Superfietsen
Prima fietsen voor korte afstanden.
Hoi Joep, Bedankt voor deze mooie review. Wij zijn erg blij dat jij tevreden bent, daar doen wij het uiteraard voor! Heel erg veel fietsplezier en veilige kilometers namens Superfietsen. Groetjes, Halime Superfietsen
Goede en snelle levering
Hoi Mary, Dank voor deze review en geweldige cijfer! Fijn dat je ons nog even laat weten dat jij tevreden bent met de snelle en goede levering. Wij wensen jou heel veel fietsplezier toe. Groeten, Halime Superfietsen
De fiets is echt super fijn! Heel blij mee. Jaren lang op een oma fiets die gammel is en dan nu eindelijk een fijne fiets!
Hallo Rosanna, Dankjewel voor deze review en top cijfer! Wat fijn om te lezen dat jij zo super blij bent met jouw fiets. Heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst namens Superfietsen! Groeten, Halime Superfietsen
Een fiets besteld die de volgende dag geleverd zou worden (zou dus woensdags zijn) op donderdag maar eens contact opgenomen met DHL of ze een tijd wisten. Ja mevrouw waarschijnlijk maandag. Euhh dat is geen volgende dag levering. Ja mevrouw de verzender heeft gekozen voor een zakelijke verzending!! Geprobeerd contact te zoeken met superfietsen via telefoon. Eerst een lange tijd in de wacht en dan ben je aan de beurt en wordt de verbinding verbroken. Daarna meteen terug gebeld en weer ik weet niet hoe lang in de wacht. Jammer maar dus een slechte service van zowel de winkel als van DHL (wat van DHL al langer bekend is dus snap niet dat voor die vervoerder wordt gekozen)
De gekochte fiets is stuk. Samen naar een oplossing gezocht en opgelost door het kapotte onderdeel op te sturen. Mocht het zelfs op de kosten van hun bij een fietsenmaker laten maken. Dit was niet nodig. Maar wel top geregeld. Kazim bedankt.
Originele beoordeling
De gekochte fiets is stuk. Pak hem maar weer in. Hoe dan. Maak een foto als ie ingepakt is. We hebben geen wiel dus stuur de fiets maar terug. Wat heeft dat voor zin om de fiets terug te sturen als het onderdeel er niet is. Los het op.
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.