Prijs/kwaliteit prima fiets!

Prima fiets voor deze prijs!

Snelle levering, fiets is makkelijk zelf te monteren, snelle reactie op mail gehad en goede kwaliteit! Ik ben super tevreden over mijn fiets, de service en prijs/kwaliteit verhouding!

Top service!

Wij hebben 2 fietsen besteld. Waarvan 1 standaard niet goed was. En er zat op een fiets lak schade. We kregen gelijk een nieuwe standaard opgestuurd en ter compensatie betreft de lak schade 2 ketting sloten! Super opgelost, we kijken er naar uit het dinsdag te ontvangen!

Fijne fiets en goede prijs/kwaliteit

De fiets week qua kleur iets af van de afbeeldingen op de site. Gelukkig vonden wij hem eigenlijk nog mooier dan op de site. Even puzzelen met het in elkaar zetten maar dit was ook duidelijk aangegeven. Ook direct een fijn cijferslot besteld. Dochter krijgt veel complimenten over haar nieuwe mountainbike. Hij fietst erg fijn. Hopelijk heeft ze er nog lang plezier van!

Heel snel geleverd en goede prijs. Heel blij ermee. Bedankt.

Hele mooie fiets voor een zeer lage prijs.

Ik kocht een mooie oudroze fiets en ben verliefd op de kleur!!! Ik rijd er goed op, ondanks dat ik de zadel heel hard vind. Heb helaas een platte bil, misschien is dat wel het probleem

Even een fiets terugsturen...

Crown Istanbul besteld. Voordrager blijkt een scheve beugel te hebben en een deuk en lakschade. Remmen achter raken het spatbord voordat het remblokje de velg raakt. Gevraagd om passende oplossing. Verkoper vraagt of ik de fiets even terug in de doos kan doen en terugsturen... yeah right, zie je het voor je? In afwachting van betere oplossing. Als deze komt pas ik mijn review aan. Zo niet dan rechtsbijstand in de aanslag. Ik hoor graag van u!

Geweldig!

Ik heb een fiets gekregen als cadeau, ben zelf helemaal gek van de koper kleur (rosé goud). de fiets is geweldig! de levering is perfect snelle levering. Uiteindelijk een leuk kratje erop geplaatst en fietsen maar! Ik zou superfietsen.nl zeker aanraden en de fiets komt precies over een met de foto.

Fijne fiets!

Snelle levering fijn optijd Mijn zoon is heel blij met zijn fiets!

5/5

5/5

snel geleverd, netjes verpakt, goed zelf in elkaar te zetten

prima fiets om mn eerste MTB ritten weer mee te maken al 2 ritten gemaakt en de fiets bevalt prima

Heel blij mee

Ik heb bij Super fietsen een BSP La Dolce Vita fiets gekocht, wat een fijne fiets is dit. Ook de service (kant & klaar geleverd) & de snelle levering van Super fietsen maakte mij erg blij.

Super service

De fiets is net zo als op de site mooi en degelijk en dat voor die prijs. We zijn er erg blij mee.

Super fiets

Prijs kwaliteit verhouding is geweldig. Het is dan geen gazelle van 700 euro. Maar het komt bijna in de beurt! Voor die prijs is het zeker waard.

Mooi fiets voor kleine prijsje

Fiets ziet er heel goed uit, mensen geloven mij niet dat ik zij dat het onder de 300 euro was. Fiets is stevig en fiets lekker met 7 versnellingen Iedereen die niet veel te besteden heeft raad ik aan om deze fiets te kopen

Fantastisch!

Besteld, volgende dag geleverd en zelf in elkaar gezet. Perfecte fiets en service.

Hele snelle levering! De fiets rijklaar besteld en had ‘m binnen een week in huis! Ik ben ontzettend tevreden.

Toppie

Goede service, goede fiets we zijn er blij mee.

2x gekocht

Helaas was vorige week mijn fiets gestolen, ik genoot zo van die fiets dat ik hem opnieuw heb gekocht. Deze fiets is super fijn, gaat prima mee in een drukke stad zoals Amsterdam (zolang je een dubbel slot hebt :( ) en is over het algemeen een heel fijn fietsje. Mijn eerste leek een grotere afstand te hebben tussen zadel en stuur, deze heeft dat niet, maar dat kan ook zijn omdat ik op mijn vorige fiets een rek met bak had en op deze zit die er nog niet op. Super fietsje!

Betrouwbaar, snelle levering, zeer mooie fiets!!

Betaald en dezelfde avond is de fiets verzonden. Door superfietsen.nl netjes op de hoogte gehouden middels mail De fiets had ik een dag later al in huis. Gekozen voor zelf afmonteren en dit was een uitdaging maar uiteindelijk goed te doen! Voor een mooie prijs een mooie fiets, bevalt prima!

leuke fietsen voor weinig geld

Prima fietsen voor korte afstanden.

Goede en snelle levering

De fiets is echt super fijn! Heel blij mee. Jaren lang op een oma fiets die gammel is en dan nu eindelijk een fijne fiets!

Niet bereikbaar, slechte levering

Een fiets besteld die de volgende dag geleverd zou worden (zou dus woensdags zijn) op donderdag maar eens contact opgenomen met DHL of ze een tijd wisten. Ja mevrouw waarschijnlijk maandag. Euhh dat is geen volgende dag levering. Ja mevrouw de verzender heeft gekozen voor een zakelijke verzending!! Geprobeerd contact te zoeken met superfietsen via telefoon. Eerst een lange tijd in de wacht en dan ben je aan de beurt en wordt de verbinding verbroken. Daarna meteen terug gebeld en weer ik weet niet hoe lang in de wacht. Jammer maar dus een slechte service van zowel de winkel als van DHL (wat van DHL al langer bekend is dus snap niet dat voor die vervoerder wordt gekozen)

De gekochte fiets is stuk. Samen naar een oplossing gezocht en opgelost door het kapotte onderdeel op te sturen. Mocht het zelfs op de kosten van hun bij een fietsenmaker laten maken. Dit was niet nodig. Maar wel top geregeld. Kazim bedankt.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.