Erg blij met de fiets! De volgende dag geleverd en een duidelijke handleiding.
Hallo Sophie, Dank voor deze geweldige review. Wat leuk om te vernemen dat jij zo tevreden bent met de snelle levering en de fiets zelf. Wij wensen jou heel veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Halime Superfietsen
Top. Snel afgemonteerd geleverd.
Hoi Arjan, Dankjewel voor deze review en top cijfer! Fijn dat de fiets snel is geleverd. Dan is het nu tijd om te gaan genieten van jouw geweldige fiets. Heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groeten, Halime Superfietsen
Dit is echt de mooiste fiets die ik ooit heb gezien!! Ben er echt ontzettend blij mee :) Snelle levering (eerder dan verwacht) en goed verpakt. Echt een top ervaring, ik zal het zeker aanraden!
Hallo Daisy, Bedankt voor het plaatsen van een review en deze top cijfer! Wat leuk om te vernemen dat jij zo super blij bent met jouw nieuwe fiets en dat deze snel is geleverd. Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Blij met de snelle levering van deze fiets. Nadat de vorige gestolen was zeker met spoed nodig gehad. Het afmonteren is even een klusje maar dan heb je ook wat. Voor je het weet zit je weer op je fietsie naar de supermarkt.
Hallo Joy, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Fijn dat jij tevreden bent met de snelle levering en de fiets zelf. Daar wij streven naar perfectie ben ik erg benieuwd wat wij anders kunnen doen voor een mooie 9 of 10? Wij wensen jou nog vele veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Ik kan wel fijne fietsen prettige gevoelens makkelijk mee
Hallo Amal, Bedankt voor jouw review. Wij wensen jou heel veel fietsplezier met veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Super goede fiets. Snel geleverd.
Hallo Pieter, Dankjewel voor deze review en cijfer! Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Het mooiste cadeau wat ik mijn man heb kunnen geven. Een prachtige stoere heren fiets met een opoefiets tintje. De army-green kleur maakt het helemaal af. Zeker een aanrader voor jezelf of voor een ander cadeau te doen. Goede kwaliteit, netjes-/op tijd afgeleverd en betaalbaar.
Hallo Carmen Bedankt voor deze leuke review. Wat leuk dat jij jouw man een fiets cadeau hebt gedaan en hier helemaal tevreden over bent. Wij wensen hem veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten Halime Superfietsen
De montage was redelijk eenvoudig. Al was de beschrijving mij ietwat onduidelijk. Gelukkig kon ik aan de hand van de foto's op de website de fiets snel en gemakkelijk in elkaar zetten. De fiets zelf rijdt, zoals een fiets hoort te rijden.
Hoi Eelco, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Goed om te vernemen dat jij tevreden bent met jouw aankoop. Jammer dat het monteren iets meer tijd heeft gekost, maar het is jou gelukt. Veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groeten, Halime Superfietsen
Ongelooflijk dat je voor dit geld zo’n super fiets kan kopen. Mooi van kleur, mooie vormen, fietst licht, makkelijk in elkaar te zetten. Enorm tevreden. Raadt iedereen deze fiets aan!!!
Hoi Daan, Bedankt voor deze leuke review. Heel fijn dat jij zo tevreden bent en ons kan aanraden. Ik wens jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Overzichtelijke website. Snel en duidelijk kunnen bestellen. Snelle levering. Via de uitleg op de website de fiets eenvoudig in elkaar kunnen zetten. Zeker een aanrader!
Hoi Wouter, Bedankt voor deze mooie review. Ik ben blij om te vernemen dat jij tevreden bent met onze website, snelle levering en dat het makkelijk is gelukt met het monteren. Namens Superfietsen veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Met de sportieve groeten, Halime Superfietsen
Fijne site met juiste informatie. Goede fiets en knappe prijs. Goede klantenservice. Zeer tevreden!
Hoi Tamara, Dank voor deze mooie review en cijfer! Ik vind het fijn om terug te lezen dat jij zo tevreden bent met de fiets en de service. Hier doen wij het voor! Heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groeten, Halime Superfietsen
Jammer genoeg geen handleiding om in elkaar te zetten dus soms een beetje puzzelen, maar voor het geld een leuke fiets.
Hallo Arnout, Dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Ik vind het fijn om te vernemen dat jij tevreden bent met de fiets. Wij sturen de handleiding per e-mail, kan het zijn dat deze tussen jouw spam mailtjes is beland? Knap dat je het zelfs zonder handleiding voor elkaar hebt gekregen om de fiets alsnog te monteren. Petje af! Graag zou ik willen weten wat wij anders hadden kunnen doen voor een mooie 9 of 10? Arnout, fiets veilig en met veel plezier! Groeten, Halime Superfietsen
Echt een aanrader! De fiets was de volgende dag al in huis. Er miste helaas iets, maar na een mailtje kregen we dat gelijk opgestuurd. Top!!
Hoi Inge, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat jij tevreden bent met de snelle levering en onze dienstverlening. Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Duidelijke beschrijving en goede kwaliteit
Hoi Jet, Dankjewel voor deze mooie review en cijfer. Ik ben blij om te horen dat jij zo tevreden bent met de fiets. Ik wens jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Het was een bouwpakket. Mijn vader is al 30 jaar wielrenner en had er twee dagen voor nodig.
Beste Mo, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Goed om te horen dat de fiets naar wens is. Ik zou graag willen weten wat wij anders hadden kunnen doen voor een mooie 9 of 10? Heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groeten, Halime
Service en levering en afwerking van de fiets is top.
Hoi Jan, Bedankt voor deze review. Ik ben blij om te lezen dat jij tevreden bent met de service en levering van de fiets. Jan, Fiets vellig en met plezier! Groeten, Halime Superfietsen
Trapt lekker door en rijd heerlijk
Hoi Gul, Bedankt voor deze positieve review. Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Voor een redelijk bedrag hebben wij een prachtige fiets mogen ontvangen welke ook nog eens supersnel werd geleverd. Ook is het feit dat je bij Superfietsen in 3 termijnen mag betalen ideaal! Kortom: je krijgt waar voor je geld, mijn volgende fiets koop ik dan ook uiteraard bij Superfietsen!
Hallo Mihrican, Bedankt voor deze review en top cijfer. Ik ben blij om te vernemen dat jij tevreden bent en dat de bestelling naar jouw verwachting heeft voldaan. Namens Superfietsen heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groeten, Halime Superfietsen
De site is duidelijk en overzichtelijk. De levering ging snel en het monteren was binnen een uurtje klaar. Goede instructiefilmpjes beschikbaar. En natuurlijk een goede prijs / kwaliteit verhouding.
Beste Eric, Bedankt voor deze review en top cijfer! Ik vind het fijn om te vernemen dat de instructiefilms duidelijk waren waardoor het monteren makkelijk is verlopen. Namens Superfietsen wens ik jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Ik had een fiets besteld van 1149 euro, na lang nadenken of ik het wel zou doen ivm de kosten heb ik het toch gedaan. Ik dacht een de prijsverhouding is opzich prima voor een elektrische fiets EN hij word rijklaar geleverd, beter kan niet. Vervolgens krijg je de fiets rijklaar, zadel was al afgesteld. Ik ga 1 keer op de fiets zitten en de vering van het zadel komt zo op de bagagedrager terecht. In 1 min is de bagage drager per direct beschadigd. Dat is wel het laatste wat je wilt na 1150 euro. Na mailen kreeg ik een marker opgestuurd om het aan te stippen.. uiteraard ging dat ook mis. Een marker geleverd die niet goed dicht is gedraaid en lekkend werd geleverd. De fiets zelf is prima in orde maar nu moeten ze nog aan de service werken en zorgen dat rijklaar geleverd niet rijklaar en gelijk beschadigd word. Belachelijk dit, al mijn vakantiegeld zit in deze fiets.
Zeer blij mee, mijn man is 1,98 meter en heeft nu een fiets waar hij lekker rechtop kan zitten. De fiets is zeer stevig, ziet er mooi uit en fietst erg fijn!
Hallo Mandy, Bedankt voor deze review en mooie cijfer! Het is ons een genoegen om te vernemen dat jouw man blij en tevreden is met zijn fiets. Wij wensen hem dan ook heel veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Mijn fiets is omgewaaid, de sensor van de trapondersteuning is defect en nu word er door de winkel gezegd dat ik hier geen garantie voor kan krijgen. De fiets is nu 3 maanden in mijn bezit, en is niet meer bruikbaar. Slechte service, geen garantie , nooit meer kopen.
Goedemiddag Gesino, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Dit waarderen wij enorm. Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind om te vernemen dat de trapsensor/ondersteuning van de fiets niet meer werkt. Dit is natuurlijk niet handig bij een elektrische fiets. Nadat u een e-mail heeft verzonden heb ik telefonisch contact met u opgenomen. Hierin heb ik aangegeven dat schade na een val logischerwijs niet onder de garantie valt. U bent zelf verantwoordelijk voor het stallen van de fiets als de wind de fiets omver blaast en deze valt en schade ontstaat bent u er zelf verantwoordelijk voor. De onderstaande heb ik u geadviseerd. Optie I: * Wij halen de fiets bij u op ter reparatie, de kosten hiervan zijn voor uw rekening. Optie II: * U kunt naar een fietsenmaker bij u in de buurt. U ging hier niet mee akkoord en u gaat de rechter op ons af sturen. Dit vind ik jammer echter het neemt niet weg dat wij hebben gehandeld conform regel en wetgeving. Met vriendelijke groet, Kazim
Voldoet aan de verwachting alles keurig voor elkaar.
Hallo Ivo, Dankjewel voor deze review en top cijfer! Heel fijn om te horen dat alles naar verwachting voldoet en dat het naar wens is. Namens Superfietsen veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groeten, Halime Superfietsen
Levertijd was sneller dan verwacht dus dat was een positieve verrassing. Omdat ik in andere reacties had gelezen dat de fiets zelf in elkaar zetten echt veel tijd in beslag neemt (en een lastige opgave is) als je geen ervaring met fietsen. Besloot ik dus om de 60 euro betalen om een in elkaar gezette fiets te bezorgen. Bij aankomst moet je alleen de trappers nog in elkaar zetten.. Nu kwamen de problemen helaas, geen instructies te vinden over welke trapper waar moet en welke kant je moet opdraaien. Ik had ze dus blijkbaar verkeerd om erin gedraaid (wat de fietsenmaker al knap vond). De remblokken waren niet goed afgesteld en liepen aan tegen de band en de standaard wiebelde enorm. Mijn advies voor de klant: Kijk goed op internet hoe je de trappers erin moet draaien, welke kant, etc. (die instructies via de mail zijn echt niet duidelijk). Daarnaast zou ik de standaard, remblokken e.d. controleren voordat je gebruik gaat maken van de fiets. Nu ik alles geregeld heb (en extra kosten heb gemaakt) fietst hij wel erg fijn en ben ik er wel tevreden mee. Gr, Reinier
Beste Reinier, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Ik vind het fijn om te lezen dat u tevreden bent met de snelle levering en de fiets. Jammer dat het laatste stukje afmonteren niet meteen is gelukt en dat u tegen andere problemen bent aangelopen. Onze excuses voor het ongemak. Het is natuurlijk niet de bedoeling bij een nieuwe fiets kosten te maken. Klopt het dat u hier geen melding over heeft gedaan bij ons? Middels ons klachtenformulier kunt u de klachten en de kosten die u heeft gemaakt bij ons melden via: https://www.superfietsen.nl/service/klachtenformulier/ Wij zullen nog een keer naar de instructies kijken, mogelijk kunnen wij hier het e.e.a. in aanpassen. Ook ben ik benieuwd wat wij volgens u anders hadden moeten doen voor een mooie 9 of 10? Namens Superfietsen veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Deze fiets wordt in veel meer onafgestelde onderdelen dan gebruikelijk geleverd. Vooral het afstellen van de 7 versnellingen vraagt om een heldere gebruikshandleiding, andersl: puzzel zelf maar en ontdek uiteindelijk de twee extra afstel schroeven (naast de afstelling sterkte van de kabel van het stuur naar de versnelling). Na een uur te hebben geëxperimenteerd ratelt de ketting nog steeds. Ondanks 2 rechterhanden, en enige weken ervoor een fiets van een andere leverancier (met gebruikshandleiding) te hebben gemonteerd, was dit een grote teleurstelling. Tip: controleer iedere schroefje, vooral ook van de wel al afgemonteerde onderdelen; want alles zat los.
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.