Ik heb voor een enorm lage prijs een mooie omafiets met versnellingen kunnen kopen. Nergens kon ik een betaalbare variant vinden inclusief versnellingen, tot dat ik superfietsen.NL tegen kwam. De fiets heb ik zelf gemonteerd en dit was erg makkelijk. Ben erg tevreden over de snelle service en kan ook niet anders dan 5 sterren geven.
Hallo Lindsey, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om je ervaringen met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm! Leuk dat je bij Superfietsen bent beland en dat je erg tevreden bent van onze snelle service. Uiteraard doen wij ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Lindsey, fiets veilig en met veel plezier! Groeten, Halime Superfietsen
Bike was sent disassembled in the box, instruction manual was NOT present so you have to look it up yourself on the internet. Some small things were tricky to figure out. The bike also arrived with couple of scratches on the paint, and you could see the metal underneath - these spots are more prone to rust in the long term.
Dear Salua, Thanks for posting a review. You have purchased a bicycle from us with the choice to assemble it yourself. We email our customers a manual, could it be that it ended up with you among the spam messages? I think it is very clever that you could still assemble it without a manual. Regarding the paint damage, I can tell you that damage is not intended. We apologize on behalf of Superfietsen. If you wish, you can still report this via our complaints form: https://www.superfietsen.nl/service/klachtenformulier/ I wish you a lot of cycling fun and safe kilometers. Regards, Halime Superfietsen
Leuke en goede fietsen voor zeer mooie prijzen.
Bedankt Benjamin voor deze mooie review! Wij zijn erg blij dat je zo tevreden bent, daar doen wij het uiteraard voor! Heel erg veel fietsplezier en veilige kilometers namens Superfietsen. Groetjes, Halime Superfietsen
Het bestellen van een fiets bij "Superfietsen" gaat simpel. De fiets is super vlot geleverd. Goed verpakt en eenvoudig te monteren. Hij rijdt goed en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Beste An, Bedankt voor deze review! Wat leuk dat je nog even jouw ervaringen deelt met ons en anderen. Heel fijn dat de fiets aan jouw verwachtingen voldoet en dat het is gelukt met monteren. Ik wens jou namens Superfietsen veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
De fiets in goede orde ontvangen. Alles zat netjes verpakt. Alleen jammer dat je bij de combideal van de fiets en de krat geen bevestigingsmateriaal krijgt om de krat vast te zetten op de voordrager. Dit moet ik dus los kopen. Verder is mijn dochter zeer tevreden met de fiets.
Beste Priscilla, Dankjewel dat je bij ons een review hebt geplaatst. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets en de manier waarop deze was verpakt. Het klopt inderdaad dat je zelf tie wraps moet aanschaffen om de voordrager te monteren. Ik zal het wel meenemen als tip! Wij wensen jou dochter veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Gekocht vanaf een plaatje op Internet en na het eenvoudig in elkaar zetten van de Transportfiets stond het plaatje in de schuur. Kortom - een mooie degelijke fiets voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Beste Dick, Bedankt voor deze review! Wij zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent met de fiets en ook dat de montage goed is verlopen! Namens Superfietsen wensen wij u veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Kreeg hem rijklaar binnen fietst super lekker alleen even wennen de terug trap rem.
Hoi Nick, Dank voor deze review en top cijfer! Hier worden we vrolijk van! Fijn dat je tevreden bent met de fiets en de service, we blijven ons best doen voor onze klanten. Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Hele nette service
Hallo Henny, Dank voor deze review en top cijfer! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We blijven ons best doen om het zo goed mogelijk te doen voor onze klanten. Henny heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst! Groeten, Halime Superfietsen
Heel erg tevreden met de fiets. Conform beschrijving en we maken er al meteen veel gebruik van. Tevens het kinderzitje wat van goede kwaliteit is en waar ons kleintje erg van geniet. Fietsen is nu haar favoriete momentje. Toen de fiets op de dag van levering nog niet was geleverd heb ik het eea nagevraagd. Ik werd keurig te woord gestaan en direct geholpen. De fiets werd de eerstvolgende dag meteen geleverd. Super goede service.
Hallo Safiaa, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om je ervaringen met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm! Het is een eer om te vernemen dat je zo tevreden bent met de klantenservice en dat de fiets en kinderzitje volledig naar verwachting is. De zomer komt eraan, jullie kunnen straks nog meer genieten met jouw dochter van het weer en de fiets. Wij wensen jullie in ieder geval veel fietsplezier en veilige kilometers toe! Groeten, Halime Superfietsen
Een leuke fiets voor een scherpe prijs kunnen kopen. Bestelling de volgende dag ontvangen, en met de duidelijke handleiding in elkaar kunnen zetten. Na wat vragen via de mail netjes en snel een reactie gekregen. Kortom, de volgende fiets bestellen we weer bij jullie!
Hoi Dennis, Wat leuk dat je een positieve review hebt geplaatst en ons een 10 gunt, Bedankt! Goed om te horen dat je de fiets meteen de volgende dag hebt ontvangen en dat het je makkelijk is gelukt met de montage. Je bent altijd van harte welkom bij Superfietsen! Dennis fiets veilig en met veel plezier. Groeten, Halime Superfietsen
Uitkiezen op de site ging erg soepel en was erg duidelijk en makkelijk. Levering ging snel en goed. Ik had verwacht een deel van de fiets nog in elkaar te moeten zetten maar hij was netjes, in zijn geheel, afgeleverd. Top!!
Beste Ivan, Dank voor deze positieve review. Fijn dat je tevreden bent met onze dienstverlening, daar doen we het voor. Namens Superfietsen wensen we jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe! Met de sportieve groeten, Halime Superfietsen
Goeie mooie sterke fiets voor mijn dochter gekocht. Zeker tevreden!
Beste van der Graaff, Dankjewel voor deze mooie cijfer en review! Wat fijn dat u zo dik tevreden bent met de fiets. Wij wensen uw dochter veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Precies wat ik had verwacht. Een mooie stevige fiets voor weinig geld en fijne rijplezier. Top
Ronda, Dank voor deze super review en cijfer! Wat fijn om te vernemen dat de fiets voldoet aan jouw verwachting. Namens Superfietsen wensen wij jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Snel geleverd, mooie fiets, fietst goed, alleen geen beschrijving voor in elkaar zetten
Dag Henry, Bedankt voor deze review en top cijfer! Heel fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de fiets zelf. We blijven onze best doen voor onze klanten. Wat betreft de handleiding...wij sturen de handleiding per mail toe. Het komt voor dat deze tussen de spam berichten beland. Zou dat het geval geweest zijn? Knap dat het jou alsnog is gelukt om de fiets zonder handleiding te monteren, ik doe het je zeker niet na. Henry fiets veilig en met plezier! Groeten, Halime Superfietsen
Dochtertje helemaal in de wolken met haar nieuwe transport Fiets ze wilt het liefst de hele dag fietsen Superblij mee
Hoi Sam, Dank voor deze leuke review en top cijfer! Wat fijn dat jouw dochter zo blij is met haar nieuwe fiets! De zomer komt eraan, dus laat maar lekker genieten. Wij wensen haar dan ook veel fietsplezier toe. Lieve groeten, Halime Superfietsen
We wilde graag een goede mountainbike met schijfremmen voor onze dochter kopen op korte termijn. Helaas nergens meer leverbaar in de buurt. Bij super fietsen.nl waren ze er nog wel en we hadden ook nog keuze in kleur. Op zondag besteld en woensdag was deze al binnen! Hij was goed ingepakt en ziet er erg mooi uit! We hadden gekozen voor zelf monteren omdat we hem voor de vakantie in huis wilde hebben. Ondanks dat de beschrijving niet te vinden was in de mail of web site was Het heel makkelijk te doen. De eerste mountainbike rit zit er al op en hij fiets fantastisch.
heel mooi en niet al te duren fiets en een top service voor de medewerkers van topfietsen.nl
Hoi Kimberly, Dank voor je review en fijn om te horen dat je onze benadering en behandeling als positief hebt ervaren, daar gaan we voor! Wij wensen jou heel veel fietsplezier en veilige kilometers toe met jouw super toffe fiets ;) Groeten, Halime Superfietsen
Super product low price solid material all super mileage
Hi Konrad, Thank you for your positive review, we will continue to do our best to do it as well as possible for the customer. Cycle safely and with great pleasure. Regards, Halime Superfietsen
Erg tevreden en absoluut een aanrader!
Hoi Cedric, Wij worden helemaal blij van jouw positieve review, Bedankt! Fijn dat jij zo tevreden bent met jouw fiets en dat je ons volmondig kan aanraden. We blijven ons best doen voor onze klanten! Heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groeten, Halime Superfietsen
Fiets heerlijk snel geleverd en makkelijk in mekaar te zetten en dan voor die prijs TOP!!
Hoi Joyce, Bedankt voor jouw review, hier worden we vrolijk van! Heel fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met jouw nieuwe fiets en dat het afmonteren goed is verlopen. Joyce, fiets veilig en met plezier! Groeten, Halime Superfietsen
Zojuist een nieuwe stadsfiets aangekocht voor mijn vriendin haar verjaardag. Door de duidelijke omschrijving was het simpel te zien welke fiets aan te kopen Duidelijke handleiding die goed bijdraagt aan het installeren en afstellen van de fiets. Zal hier in vervolg zeker nog eens een fiets aankopen en beveel dit zeker aan!
Lorenzo, Bedankt voor je review en top cijfer! Fijn om terug te lezen dat het goed is gelukt is met het monteren van de fiets en dat de handleiding duidelijk is geweest. Je bent ten alle tijde van harte welkom! Namens Superfietsen wens ik jouw vriendin veel fietsplezier en veilige kilometers toe! Met de sportieve groeten, Halime Superfietsen
Snelle levering en ben echt blij met mijn fiets
Angela, Bedankt voor het plaatsen van een review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en uiteraard de fiets zelf. Wij wensen jou namens Superfietsen heel veel fietsplezier toe! Groeten, Halime Superfietsen
Wat een supercoole fiets! Mooi merk, mooie kleur, snelle levering en duidelijke communicatie!
Hoi Carolien, Bedankt voor deze mooie review en top cijfer! Heel fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets en dienstverlening. Carolien, fiets veilig en met plezier! Groeten Halime Superfietsen
Mooie fiets, ik had alleen pech met het zadel. Dit gemeld en ergers meteen actie ondernomen. Snelle levering, goede prijs, aanrader!!
Hoi Erwin, Leuk dat je nog een review achterlaat. Bedankt voor deze mooie cijfer! Fijn dat je tevreden bent met de service. Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Ik heb mijn fiets snel ontvangen en deze was makkelijk in elkaar te zetten. Daarnaast was het ook nog een een true beauty!
Hallo Karan, Bedankt voor deze mooie cijfer en review! Wij zijn ontzettend blij dat jij zo tevreden bent met de fiets en ook dat de montage goed is verlopen! Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.