Ik heb mijn fiets snel ontvangen en deze was makkelijk in elkaar te zetten. Daarnaast was het ook nog een een true beauty!
Hallo Karan, Bedankt voor deze mooie cijfer en review! Wij zijn ontzettend blij dat jij zo tevreden bent met de fiets en ook dat de montage goed is verlopen! Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Wij hebben een mooie fiets voor onze zoon besteld, grotendeels al in elkaar gezet door Superfietsen. De fiets was er snel en toen we daarna nog even contact zochten met betrekking tot een spatbord was de service wederom snel en goed. Wij zijn tevreden klanten!
Beste Annemiek, Bedankt voor jouw prachtige review! Wat fijn dat jullie blij zijn met de fiets en over de service. Dit horen wij heel graag terug. Wij wensen uw zoon veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Zeer tevreden. Prima fiets
Hallo Patty, Wat leuk dat je nog even een review schrijft. Bedankt voor deze mooie cijfer en review! Fijn om te vernemen dat je tevreden bent over de levering en de fiets. Wij wensen jou veel fietsplezier toe en veilige kilometers. Groeten, Halime Superfietsen
Snel en makkelijk besteld. Kost geen enkele moeite. Levering de volgende dag. Mooie fiets voor een mooie prijs. Niks op aan te merken.
Goedemiddag, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om je ervaringen met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm! Heel fijn om te vernemen dat jij super tevreden bent. Wij wensen jou fietsplezier en veilige kilometers toe namens Superfietsen. Groeten, Halime
ik had problemmen met de versnelling, zadel en stuur. Er is snel op gereageerd waardoor ik het allemaal kon oplossen
Beste Peter, Dank voor de positieve review. Jammer dat jij eerst problemen had, maar heel fijn dat jij dit bij ons hebt aangegeven en dat het probleem snel is opgelost. Fijn dat jij onze dienstverlening als prettig hebt ervaren, dit horen wij graag terug en doen er alles aan om het zo te houden. Peter, wij wensen jou heel veel fietsplezier en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Onze dochter had een nieuwe fiets nodig naar lang zoeken was dit dat helemaal wat ze wou. Geen kleurtjes maar zwart en de details van de mat zwarte ketting kast. De bestelling is geplaatst en naar 2 dagen is daar de fiets dan al. Samen met haar vader zet ze deze inelkaar super duidelijke instructies en de fiets staat in elkaar. Super uitstraling stevig frame... nog even in de Doos kijken over en snelbinders bij zitten die ontbreken maar zijn zo bijbesteld. Zeer tevreden over dit product holijk heeft ze er veel plezier van
Jacquelien, Bedankt voor jouw mooie review en het prachtige cijfer! Wat ontzettend fijn dat jij zeer tevreden bent. Dat waarderen wij enorm! Leuk om te lezen dat jouw dochter bij Superfietsen is geslaagd en dat ze haar eigen fiets heeft afgemonteerd met haar vader. Knap hoor! Wij wensen haar veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Halime Superfietsen
Top ervaring! De fiets werd super snel geleverd en is precies zoals ik hem had verwacht dus de foto’s op de website zijn niet gelogen of mooier gemaakt. Daarnaast mijn respect naar de medewerker die mij per mail snel te woord stond, ik hoefde niet lang te wachten op een antwoord waardoor ik snel mijn bestelling kon voltooien en heb mogen ontvangen! Kortom zeker voor herhaling vatbaar! Groet.
Halima, Hartelijk dank voor je positieve review! Heel fijn om te vernemen dat je tevreden bent over de fiets zelf, maar ook onze dienstverlening, Hier doen we het voor, tevreden klanten is ons streven. Jij bent altijd van harte Welkom. Halima, Fiets veilig en met veel plezier. Groeten, Halime Superfietsen
Mooie fiets aan gekocht helemaal toppie
Hoi Frans, Bedankt voor je review, dit spoort ons weer aan om zo door te gaan! Leuk om te vernemen dat je tevreden bent met jouw aankoop. Wij wensen jou veilige kilometers toe namens Superfietsen. Groeten, Halime Superfietsen
Ik heb gekozen voor de optie “in doos” en heb dus zelf mijn fiets gemonteerd. De fiets kwam netjes en beschermd in de doos en werd bovendien ook snel geleverd. Na een middagje knutselen met hulp van de handleiding kon ik lekker op mijn nieuwe fiets fietsen. Super handig en snel concept, helemaal tevreden en zal zeker terugkomen als ik weer een nieuwe nodig heb!
Beste Noa, Bedankt voor deze mooie cijfer en review! Wij zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent met de fiets en ook dat de montage goed is verlopen! Uiteraard doen wij ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Noa, je bent altijd van harte Welkom! Wij wensen jou heel veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
De fietsen waren snel geleverd waardoor de meiden op hun coole fietsen op pad konden. Ze zijn stevig en van goede kwaliteit. En dat allemaal voor een leuke prijs.
Goedemiddag, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om je ervaringen met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm! Wat fijn om te vernemen dat jij zo tevreden bent over de snelle levering, de service en de fiets zelf! Namens Superfietsen wensen wij de meiden heel veel fietsplezier en veilige kilometers toe! Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Contact leggen gaat makkelijk. Fiets is erg mooi. Mijn dochter is super blij!
Hallo Fadua, Wat leuk dat je ons een review stuurt en een dikke 10 gunt, Bedankt hiervoor! Goed om te horen dat jij tevreden bent over de service en de fiets zelf. Ik wens jouw dochter veel fietsplezier toe namens Superfietsen. Met de sportieve groeten, Halime Superfietsen
Ik heb een fiets besteld en alles is volgens afspraak verlopen. Totaal geen klachten gehad.
Goedemiddag, Dankjewel voor deze top cijfer en review! Heel fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij doen er ook alles aan om dit te bewerkstelligen. Namens Superfietsen wens ik jou veel fiets plezier en veilige kilometers! Groeten, Halime Superfietsen
Super mooie fiets, Makkelijk in elkaar te zetten. En was de volgende dag al in huis
Hoi Serena, Wat leuk om een top cijfer en een positieve review te ontvangen. Bedankt! Fijn om te horen dat het afmonteren makkelijk was en dat jij tevreden bent over de snelle levering van de fiets. Dan is het nu tijd om te genieten. Serena, fiets veilig en met plezier! Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Fiets gekocht voor onze zoon zijn 10 e verjaardag. Helemaal blij. Na een maand zijn wiellagers helemaal kapot. Klachtenformulier opgestuurd, goed te woord gestaan en vlot nieuwe onderdelen toegestuurd gekregen. Netjes geregeld.
Beste Hanneke, Bedankt voor deze review! Natuurlijk is het niet de bedoeling dat er na een maand al schade is, excuses voor het ongemak. Zeker bij een schade willen wij er voor onze klanten zijn! Fijn dat u tevreden bent over de service. Wij wensen uw zoon veel fietsplezier toe! Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Waar begin je als de klantenservice keer op keer compleet faalt maar je uiteindelijk wel krijgt wat je hebt besteld... Tweemaal een fiets gekocht bij superfietsen.nl en het gelieerde bedrijf adobike. Tot tweemaal toe werd ik afgescheept met het bericht dat de betreffende fiets niet meer geleverd kon worden vanwege problemen met de leverancier. De tweede keer geloofde ik het niet meer, vooral omdat men meteen een duurdere fiets probeert aan te smeren. Laf. Na veel heen en weer ge-mail blijft Superfietsen bij het standpunt dat de fiets niet geleverd kan worden en je twee keuzes hebt: (1) Geld terug zonder compensatie, (2) duurdere fiets en bij betalen. Compleet in strijd met het consumentenrecht, mogelijk zelfs sprake van consumentenmieleiding. Waarom dan toch 2,5 sterren? De eigenaar (? of manager) nam na 4-5 weken contact op nadat ik een klacht had ingediend bij het Keurmerk Webshops en opeens was de bestelde fiets wel op voorraad. Fiets werd de volgende dag kosteloos rijklaar geleverd met een gratis slot. Betere service, maar waarom pas na zoveel getouwtrek? Kortom, de wil lijkt er op zich te zijn maar de klantenservice mag echt een goede training krijgen want je klant op deze manier bejegenen is echt klantonvriendelijk. Op basis van de totaalervaring zou ik ze niet aanbevelen. Op basis van de service van de manager wel.
Goedemorgen Remco, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaring met ons en anderen te delen. Laat ik benadrukken dat ik het jammer vind om te vernemen hoe het is verlopen. Het is inderdaad niet gegaan zoals het hoor, want dat de fiets twee keer niet op voorraad is en dat het ook niet netjes wordt opgepakt door ons is inderdaad een leerpunt geweest. Ik ben het met u eens dat wij steken hebben laten vallen als klantenservice medewerkers, op dat moment niet goed nagedacht dat de fietsen vanuit onze servicepunten verzonden konden worden. Wij zullen dit extra onder de aandacht brengen en onze service hierop verbeteren. Ik heb meteen een nieuwe werkwijze opgezet. U heef er wellicht nog niks aan maar wel een verbeterpunt. Veel veilige kilometers toegewenst! Groet, Kazim
The bikes on the site are well presented and described, fast and reliable service. I received the bikes on short notice and in very good condition. The first ride was great and definitely not the last. Thank you Superfietsen
Best Kate, Thanks for this super review and rating! We are happy to hear that your wishes at Super Bikes have been fulfilled and that you are satisfied with the delivery and the bike. Thank you again and wish you lots of cycling fun and safe kilometers on behalf of Superfietsen. Regards, Halime Superfietsen
Zelf afmonteren is een grote afrader. Niet de juiste handleiding op de site en de fiets kan uit elkaar vallen. Uiteindelijk naar een fietsenmaker moeten brengen om hem in elkaar te laten zetten. Wel een nette klantenservice die meteen de juiste schroeven toestuurde toen bleek dat de verkeerde geleverd waren.
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden over de afhandeling van de klantenservice. Jammer dat het u niet is gelukt om de fiets te monteren. Wij mailen altijd de juiste handleiding, kan het zijn dat deze aan uw aandacht is ontsnapt? Als u het had laten weten hadden wij u graag willen verwijzen naar de juiste handleiding. U heeft het gelukkig wel op uw manier weten op te lossen. Omdat wij graag streven naar perfectie ben ik benieuwd wat u anders had willen ervaren om ons een mooie 9 of een 10 te gunnen? Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Na vele jaren toch telkens weer een verkeerd type fiets gekozen te hebben voor mezelf, nu eindelijk weer lekker een goede, authentieke (met moderne twist) oma fiets gevonden bij Superfietsen. Fietst heerlijk, zit comfortabel, netjes afgeleverd en ruim op tijd. Kortom Superfiets voor vele kilometers lekker touren!! Laat het goede fietsweer maar komen!!
Beste Anita, Wat leuk om een positieve review en een top cijfer te ontvangen. Bedankt! Fijn om te horen dat je na jaren bij Superfietsen bent geslaagd met een passende fiets Het is heel belangrijk dat je lekker kan fietsen, zeker met het mooie weer straks. Anita fiets veilig en met veel plezier! Groeten, Halime Superfietsen
Mooie stevige fiets. Degelijk en Mooie kwaliteit
Hallo Maya, Dankjewel voor deze mooie cijfer en review! Wij zijn blij om te vernemen dat jij tevreden bent met jouw mooie stevige fiets. Namens Superfietsen veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst! Groeten, Halime Superfietsen
Fiets 2 maanden geleden gekocht en ik kwam er achter dat de 3e versnelling en het niet deed. Naar de fietsenmaker geweest en die heeft hem gemaakt. Bon doorgestuurd naar Superfietsen en het hele bedrag terug gekregen. Snel en fijne service!
Beste Rhona, Wij hebben het probleem opgelost door de kosten van de fietsenmaker te vergoeden. Jammer dat u uw afspraak niet nakomt met het aanpassen van de beoordeling. Echter wens ik u alsnog veel fiets plezier toe! Groet, Kazim *** Beste Rhona, Bedankt voor uw review. Jammer dat u niet tevreden bent over uw fiets. Het is zeker niet fijn om een nieuwe fiets nog naar de fietsenmaker te brengen omdat deze het niet volledig doet. Dit was zeker niet de bedoeling. Excuses voor het ongemak. Wij staan garant voor onze producten en bieden ook graag de service aan die u van ons mag verwachten. Ik vind het jammer dat u ons niet tijdig op de hoogte heeft gesteld zodat wij een oplossing konden aandragen. We hadden wellicht de hoge kosten kunnen voorkomen. Graag willen wij uw ongenoegen wegnemen. Kunt u de bon/factuur met specificatie van de fietsenmaker opsturen via ons klachtenformulier: https://www.superfietsen.nl/service/klachtenformulier/ Wij horen graag van u. Met vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Originele beoordeling
Ik heb mijn fiets nog geen 2 maanden geleden gekocht. Vanaf het begin deed de 3e versnelling het al niet, maar wij moesten hem zelf monteren. De achterkant was al gemonteerd, dus ook de versnellingen waren al gereed, maar de 3e versnelling heeft het nooit gedaan. We zijn inmiddels langs geweest bij een fietsenmaker, blijkt het misschien wel meer dan €50 euro te gaan kosten. Ook schuurde het band langs de kettingkast (was al gemonteerd) en is het standaard ondanks goede montering doorgebroken. Kostte ons ook al €20 euro. Helaas. Het is zo'n mooie fiets voor een degelijke prijs. Service was ook goed, fiets was snel bezorgd, maar toch zoveel mankementen. Jammer..
Kleindochter is ontzettend blij met haar mooie goudkleurige fiets. Enige minpuntje was dat er geen handleiding bij was.
Beste Geke, Bedankt voor deze review en top cijfer! Wat leuk om te horen dat jouw kleindochter blij is met haar fiets en dat jij tevreden bent met jouw aankoop. Wat jammer dat jij de handleiding niet hebt kunnen vinden. Wij mailen de handleiding, kan het zijn dat deze tussen u spam mailtjes is beland? Fijn dat het jullie alsnog is gelukt zonder handleiding de fiets in elkaar te zetten. Geke, wij wensen jouw kleindochter heel veel fietsplezier toe! Groeten, Halime Superfietsen
Supergoede fiets, makkelijk te monteren en een topprijs! Snelle levering!
Hallo Petra, Dankjewel voor deze super cijfer en review! Fijn dat je blij bent met jouw fiets en de snelle levering. Het monteren is jou ook bevallen, dat is goed om te horen. Petra fiets veilig en met veel plezier! Groejes, Halime Superfietsen
Het was leuk zaken te doen met superfietsen. Leuke ervaring goede service optijd bezorging. Ik beveel het ook anderen aan.
Hallo İngrid, Bedankt voor jouw review en mooie cijfer! Fijn om te lezen dat jij blij bent met jouw mooie fiets en tevreden bent over de bezorging en service. Wij wensen jou veilige kilometers toe en veel fietsplezier. Groeten, Halime Superfietsen
Ik heb mijn fiets (altec omega +) besteld via de overzichtelijke website met duidelijke omschrijving. Supersnelle levering binnen 2 dagen na bestellen. Duidelijke montage instructies te vinden op de website.
Hoi Patrick, Fijn dat je nog even een bericht achterlaat met jouw positieve ervaring. Dankjewel! Wij horen het graag terug dat klanten tevreden zijn over de service en snelle levering. Wij streven naar tevreden klanten en doen hier ons uiterste beste voor. Patrick fiets veilig en met plezier! Met de sportieve groeten, Halime Superfietsen
Zouden vandaag de fiets brengen we zijn heel dag thuis geweest maar transport is er nog niet ik heb ze na 14:00 gebeld maar niet bereikbaar heb gemaild en bericht gestuurd via de side maar nog niks gehoord ik weet niet waar aan licht maar vindt het niet leuk, Er staat ook nog dat als je niet thuis bent en dan transport nog een keer op ander tijd stip komen dan moet helaas 25 euro betalen maar hoe zit het nu met ons tijd heel dag thuis geweest en nog steeds niks gehoord, Ik hoop daycares een reactie krijg waarom het zo is gegaan en wanneer ze het wel kunnen brengen. Gr D Khorchid
Goedemiddag Djonbalat, Bedankt voor uw e-mail. Wat jammer dat de fiets niet op de afgesproken dag is bezorgd. Dit is natuurlijk vervelend als u de hele dag thuis was ervoor. Namens Superfietsen mijn excuses hiervoor, Wij zijn telefonisch doordeweeks en zaterdag te bereiken tussen 10.00 uur en 14.00 uur. U heeft op 14 april een e-mail verzonden om 18.38 uur. Mijn collega Britt heeft op 15 april om 15.23 gereageerd. Wellicht is deze in uw spam, maar de fiets is in ieder geval bezorgd. Helaas is er vertraging ontstaan waardoor de fiets niet is bezorgd. Groet, Kazim
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.