Netjes te woord gestaan nadat ik belde en goed geholpen. In een woord...Top service!!! Hier word je vrolijk van
Hallo Rick, Bedankt voor jouw review! Ook wij zijn bij om te vernemen dat we jou tevreden hebben kunnen stellen met onze klantenservice en snelle levering. Wij houden van tevreden klanten en doen er alles aan dat te bewerkstelligen. Rick heel veel fietsplezier toegewenst! Groeten, Halime Superfietsen
Super snelle levering . Netjes verpakt ,volgbare levering. Prima kwaliteit
Hallo Jort, Bedankt voor jouw review, dit spoort ons weer aan om zo door te gaan! Heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groetjes, Halime Superfietsen
Het was superfijn dat de fiets al helemaal klaar bezorgd werd. Iets later dan verwacht door de drukte, maar evengoed helemaal prima.
Hallo Karin, Dankjewel voor deze review en geweldige cijfer! Het is inderdaad een gemak om op een rijklare fiets te stappen. Excuses voor de vertraging, maar bedankt voor uw geduld! Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
. Goede kwaliteit. Hele goede service.. Goede prijs verhouding. Fijn dat je achteraf kunt betalen hele goede communicatie.
Beste Miranda, Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de service! Het klopt dat wij meerdere betaalmogelijkheden bieden voor onze klanten, fijn dat jij hier ook van hebt kunnen profiteren. Bedankt voor het delen en veel fietsplezier toegewenst! Groeten, Halime Superfietsen
Een hele mooie fiets. zeer goede service 10/10
Hallo Daniel, Dank voor jouw review en top cijfer. Wat een eer om aan te nemen dat jij zo tevreden bent over de service en de fiets zelf. Wij houden van tevreden klanten en doen er alles aan dat te bewerkstelligen. Daniel wij wensen jou namens Superfietsen veel fietsplezier toe! Met de sportieve groeten, Halime Superfietsen
Mijn (bonus)zoon had een nieuwe fiets nodig waarbij er eigenlijk zo weinig mogelijk stuk aan kan gaan (tja pubers en zuinig met spullen...). Deze fiets is degelijk en makkelijk zelf te monteren, het laatste stukje dan. Een goede fiets voor een betaalbare prijs, super fijn met 3 opgroeiende knullen hier in huis. Mocht de fiets van één van de andere knullen het begeven, ga ik hier weer op zoek naar ook een nieuwe fiets voor hun.
Nicole, Hartelijk dank voor jouw positieve review. Wij willen iedereen graag tegemoetkomen met een fiets en houden daarom de prijzen laag. Voor elk budget, een passende fiets. Graag zien wij u terug voor een volgende aankoop. Namens Superfietsen wensen wij de jonge heren veel fietsplezier en veilige kilometers toe! Groeten, Halime Superfietsen
Ik heb voor mijn beide zoons een fiets gekocht. Ik heb de fietsen rijklaar besteld en zo zijn ze ook afgeleverd. Ik heb alleen de trappers en de voordragers zelf hoeven te monteren. Dat was met een uurtje gebeurd. Mijn kinderen zijn direct op hun fietsen gesprongen en zijn er heel blij mee! De fietsen zijn mooi en stevig en rijden heel lekker.
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons en met anderen. Wij zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent met de fiets en ook dat het afmonteren goed is verlopen! Namens Superfietsen wensen wij uw zoons veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Na eindelijk de knoop doorgehakt te hebben om een nieuwe fiets aan te schaffen begon de zoektocht online. Na een keuze van merk en model verder gezocht naar de voordeligste! Superfietsen.nl kwam niet als eerste zoekresultaat naar boven maar was wel de voordeligste. Daarnaast is de site overzichtelijk en zijn er veel manieren om binnen de site een keuze te maken. Na online de bestelling en betaling geregeld te hebben werd drie dagen later al de losse accessoires geleverd. Dit kwam als verrassing omdat dit niet duidelijk was wat er werd geleverd aan de hand van de track and trace link ( verbeter puntje ). Omdat ik de fiets zelf had verwacht Superfietsen gemaild. De reactie op het bericht was zeer snel. De reden dat alleen de accessoires was geleverd was omdat dit uit een ander magazijn werd geleverd. Twee dagen later werd alsnog mijn fiets geleverd en zitten de eerste km fietsplezier er alweer op
Beste Maurice, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven en deze te plaatsten op onze site. Het is leuk om te lezen dat u met u zoektocht bij ons bent beland en hier ook tevreden over bent. Ik kan mij voorstellen dat u de fietskrat samen met de fiets had verwacht. Wij hadden dit vooraf kunnen aankondigen, dus u heeft hier zeker een punt wat wij zullen meenemen. Maurice, wij wensen jou heel veel fietsplezier en veilige kilometers toe! Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Snelle afhandeling
Hallo Lisa, Hartelijk dank voor jouw positieve review daar doen we het voor, tevreden klanten is ons streven! Wij wensen jou namens Superfietsen vele veilige kilometers toe. Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Mijn zoon heeft hem zelf in elkaar gezet en fietst nu heerlijk rond, hij is er super blij mee en dat voor dat geld super
Hoi Bianca, Dank voor deze top cijfer en review! Wat knap van jou zoon. Het afmonteren is niet voor iedereen weggelegd. Je mag trots zijn op hem. Fijn dat de fiets snel is geleverd. Hier doen wij onze uiterste best voor! Wij wensen jouw handige zoon heel veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Ik had de verkeerde maat fiets besteld en werd telefonisch meteen geholpen. Men had al meteen gekeken wanneer de goede maat binnen zou komen en dat is zonder problemen geleverd. De fiets was afgemonteerd en netjes verpakt. Zonder haarscheuren geleverd en een heerlijke fiets!!!
Hallo Jeannine, Dankjewel voor deze review en geweldige cijfer! Fijn dat we jou tegemoet zijn gekomen met onze service en de fiets. Dit lezen wij graag terug van onze klanten. Heel veel fietsplezier toegewenst namens Superfietsen. Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Ik heb de fiets zelf in elkaar gezet en dit ging heel eenvoudig (ik ben geen monteur oid). De fiets fietst heel fijn en de bezorging was ook snel! Ik raad iedereen aan hier een fiets te kopen!
Beste Sophie, Bedankt voor deze review en top cijfer! Wij zijn ontzettend blij dat jij zo tevreden bent met de fiets en ook dat de montage goed is verlopen! Je mag hier zeker trots op zijn! Sophie, wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe namens Superfietsen. Groeten, Halime Superfietsen
Het monteren ging niet super, sommige onderdelen waren lastig te monteren.
Beste Matthijs, Dank voor het delen van uw ervaring! Jammer dat het monteren niet meeviel. Heeft u wel gebruik gemaakt van de handleiding? Fijn dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding. Daar wij streven naar perfectie ben ik erg benieuwd wat wij anders kunnen doen voor een mooie 9 of 10? Wij wensen u veilige kilometers toe namens Superfietsen. Met vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Mijn dochter was aangereden en haar oude fiets lag in de kreukels. Snel online gekeken en deze fiets gevonden. Mijn dochter is 11 dus het moest wel een stoere fiets zijn met een mandje voorop, nou genoeg keuze! Wij hadden hem 85% afgemonteerd besteld en hoefde alleen de trappers en nog wat kleine dingen te monteren. Hiervoor heb je wel zelf sleutels nodig, maar dit pakket kon je meebestellen voor 10 euro. Ze is er heel erg blij mee en hij fietst goed! Dankjewel Superfietsen!
Hallo Bianca, Bedankt voor deze mooie cijfer en het plaatsen van een review. Niet leuk om te horen dat er een aanrijding is geweest. Ik hoop dat het goed gaat met jouw dochter. Het is ook jammer van de fiets, maar deze is gelukkig vervangbaar. Fijn dat het is gelukt om dezelfde fiets aan te schaffen, ik kan mij voorstellen dat ze hier blij van is geworden. Wij wensen jouw dochter vele veilige kilometers en fietsplezier toe! Hartelijke groeten, Halime Superfietsen
Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten. Was even zoeken naar een gebruiksaanwijzing, maar het meeste sprak voor zich. De drukknopen van de kettingkast zijn echter wat lastig vast te maken.
Beste Elsa, Bedankt voor deze review! Wat leuk dat je nog even laat weten hoe tevreden jij bent met de fiets. Al waren de drukknopen aan de lastige kant is het wel fijn dat het gelukt is met het afmonteren. Het is zeker niet voor iedereen weggelegd. Elsa veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Mijn dochter is heel blij met haar fiets. Fietst lekker. We hadden er voor gekozen om hem zelf in elkaar te zetten, maar dan was een omschrijving wel fijn geweest. Wat kik persoonlijk jammer vindt dat je verzendkosten betaald op dit bedrag. Maar al met al blij met de fiets.
Beste Jolanda, Bedankt voor jouw review en mooie cijfer! Het is fijn om te vernemen dat jullie tevreden zijn over de fiets. Wel jammer dat het monteren zonder handleiding moest gebeuren. Wij sturen per e-mail altijd een handleiding en hebben deze ook online op onze website staan. Kan het zijn dat deze aan uw aandacht is ontsnapt? Ik begrijp dat u de verzendkosten liever niet had willen betalen. Wij hanteren lage prijzen voor de fietsen, voor de bezorging moeten wij zelf ook kosten maken. Helaas kunnen wij hier niet aan ontgaan. Wij wensen u dochter in ieder geval heel veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Mooie fiets en correcte aflevering. Mijn zoon is er heel blij mee!
Hoi Esther, Dank voor het plaatsen van een review en mooie cijfer! Heel fijn om te vernemen dat de aflevering naar wens is verlopen. Wij wensen jouw zoon heel veel fietsplezier toe. Groetjes, Halime Superfietsen
Ik krijg mijn fiets snel en hij was ook snel in elkaar te zetten de fiets fietst heel goed en ook voor een heel redelijke prijs.
Hallo Abulahi, Dank voor je review en top cijfer! Goed om te horen dat de fiets snel is geleverd en dat het moeiteloos is gelukt met het afmonteren van de fiets. Wij houden van tevreden klanten en doen er alles aan dat te bewerkstelligen. Namens Superfietsen wensen wij jou veilige kilometers toe. Groeten, Halime
Een kwalitatief uitstekende fiets voor een aannemelijke prijs.
Bedankt voor je review Jan. Heel fijn om te horen dat jij tevreden bent over de aannemelijke prijs en de fiets zelf. We blijven ons best doen voor onze klanten! Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Halime Superfietsen
Ons probleem werd heel netjes en snel opgelost..! Mijn zoon is erg blij met zijn nieuwe fiets!
Hallo Patricia, Bedankt voor deze review en mooie cijfer! Heel fijn dat we jou tevreden hebben kunnen stellen met een passend oplossing. Nu is het tijd voor jouw zoon om lekker te genieten van zijn nieuwe fiets. Wij wensen hem dan ook veel fietsplezier toe namens Superfietsen. Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Ik ben tevreden over de klantenservice, de snelheid van levering van de bestelling, de mogelijkheid om deze in de tijd te spreiden. de fiets is geweldig, zeer comfortabel, mooie kleur. het enige kleine minpuntje - voor het feit dat er geen instructies zijn om de fiets in een doos te vouwen (maar het is eerder aan de fabrikant, niet aan jou) Bedankt dat je de droom van een nieuwe, prachtige fiets hebt laten uitkomen!
Beste Gorczak, Dankjewel voor deze review en top cijfer! Het is heel fijn om te horen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening en alles omtrent de bestelling. Dit horen wij graag terug. Wij wensen jou heel veel fietsplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Halime Superfietsen
Mooie fiets, wel is er nog veel afstelwerk van toepassing om het zelf te doen. Voor zekerheid laten we de fietsenmaker er nog even naar kijken of alles goed is afgesteld. Handleiding kan iets duidelijker. Verder zeer tevreden.
Beste Ellen, Bedankt voor deze review! Heel fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent. Als je de fiets in doos besteld moet het e.e.a. nog gebeuren alvorens je kan gaan fietsen. Voor het gemak hebben wij voor onze klanten op onze site instructie filmpjes gemaakt. Maar ik begrijp dat je liever voor zekerheid gaat en de fietsenmaker ernaar wil laten kijken, dan moet je dat ook zeker doen. Als tip wil ik graag meegeven om de volgende keer te overwegen om een rijklare fiets te bestellen. Ik zal jou punt over de handleiding meenemen als verbeterpunt. Ellen wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe! Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Super fijne snelle levering. Een hele fijne service omhoog gebracht zodat ik de trappers erop kon zetten. Dank je wel !!!
Hallo Samantha, Jij ook bedankt voor deze review en top cijfer! Fijn dat jij tevreden bent met onze dienstverlening en snelle levering, daar doen we het voor. Heel veel fietsplezier toegewenst namens Superfietsen! Met vriendelijke groeten, Halime
Beste lezer De fiets kwam keurig verpakt aan in een doos binnen 1 dag makkelijk in elkaar te zetten. Helaas was hij te groot voor mijn zoon en gelijk gemaild binnen een paar uur een mail terug met een retour bon. Fiets gedemonteerd en weer ingepakt in de doos. Gemaild en binnen 24 uur antwoord en de volgende dag word hij weer opgehaald. Perfecte service Met vriendelijke groet, Mark de Groot
Beste Mark, Dank voor jouw review en fijn om te horen dat je onze benadering en behandeling als positief hebt ervaren, daar gaan we voor! Wij hopen dat jij uiteindelijk een gepaste fiets kan vinden voor jouw zoon! Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Fiets gekocht, bij aflevering beschadigd en kapot. Na 13 maanden is de fiets niet meer te maken door de fietsenmaker en valt het buiten de garantie. Ik zal hier nooit meer een fiets kopen.
Goedemorgen Vanes, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm. Wij staan garant voor onze producten en verlenen graag ook de service. De fiets is langer dan een jaar in uw bezit. De problemen die u ervaart met de banden en de versnellingen zijn een vorm van slijtage. Logischerwijs en zoals aangegeven op onze website valt dit niet onder de garantie. Dit neemt niet weg dat ik het jammer vind voor u. Uit coulance hebben wij u twee buitenbanden aangeboden, echter ging u hier niet mee akkoord. Wij hebben wel ons best gedaan om u alsnog te helpen. Fijne dag toegewenst! Groet, Kazim
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.