Top service en zeer snelle levering.

Netjes te woord gestaan nadat ik belde en goed geholpen. In een woord...Top service!!! Hier word je vrolijk van

Super snelle levering . Netjes verpakt ,volgbare levering. Prima kwaliteit

Zeer mooie fiets

Het was superfijn dat de fiets al helemaal klaar bezorgd werd. Iets later dan verwacht door de drukte, maar evengoed helemaal prima.

. Goede kwaliteit. Hele goede service.. Goede prijs verhouding. Fijn dat je achteraf kunt betalen hele goede communicatie.

Altec Altec Urban Transportfiets 24 inch Sugar pink

Een hele mooie fiets. zeer goede service 10/10

Goede fiets voor een betaalbare prijs

Mijn (bonus)zoon had een nieuwe fiets nodig waarbij er eigenlijk zo weinig mogelijk stuk aan kan gaan (tja pubers en zuinig met spullen...). Deze fiets is degelijk en makkelijk zelf te monteren, het laatste stukje dan. Een goede fiets voor een betaalbare prijs, super fijn met 3 opgroeiende knullen hier in huis. Mocht de fiets van één van de andere knullen het begeven, ga ik hier weer op zoek naar ook een nieuwe fiets voor hun.

Mooie en stevige fietsen

Ik heb voor mijn beide zoons een fiets gekocht. Ik heb de fietsen rijklaar besteld en zo zijn ze ook afgeleverd. Ik heb alleen de trappers en de voordragers zelf hoeven te monteren. Dat was met een uurtje gebeurd. Mijn kinderen zijn direct op hun fietsen gesprongen en zijn er heel blij mee! De fietsen zijn mooi en stevig en rijden heel lekker.

Snel en voordelig

Na eindelijk de knoop doorgehakt te hebben om een nieuwe fiets aan te schaffen begon de zoektocht online. Na een keuze van merk en model verder gezocht naar de voordeligste! Superfietsen.nl kwam niet als eerste zoekresultaat naar boven maar was wel de voordeligste. Daarnaast is de site overzichtelijk en zijn er veel manieren om binnen de site een keuze te maken. Na online de bestelling en betaling geregeld te hebben werd drie dagen later al de losse accessoires geleverd. Dit kwam als verrassing omdat dit niet duidelijk was wat er werd geleverd aan de hand van de track and trace link ( verbeter puntje ). Omdat ik de fiets zelf had verwacht Superfietsen gemaild. De reactie op het bericht was zeer snel. De reden dat alleen de accessoires was geleverd was omdat dit uit een ander magazijn werd geleverd. Twee dagen later werd alsnog mijn fiets geleverd en zitten de eerste km fietsplezier er alweer op

Snelle afhandeling

Mooie fiets snelle levering

Mijn zoon heeft hem zelf in elkaar gezet en fietst nu heerlijk rond, hij is er super blij mee en dat voor dat geld super

Goede service, goede kwaliteit, snelle levering

Ik had de verkeerde maat fiets besteld en werd telefonisch meteen geholpen. Men had al meteen gekeken wanneer de goede maat binnen zou komen en dat is zonder problemen geleverd. De fiets was afgemonteerd en netjes verpakt. Zonder haarscheuren geleverd en een heerlijke fiets!!!

Super fijne fiets

Ik heb de fiets zelf in elkaar gezet en dit ging heel eenvoudig (ik ben geen monteur oid). De fiets fietst heel fijn en de bezorging was ook snel! Ik raad iedereen aan hier een fiets te kopen!

Redelijke prijs/kwaliteit verhouding

Het monteren ging niet super, sommige onderdelen waren lastig te monteren.

Prachtig mooie fiets!

Mijn dochter was aangereden en haar oude fiets lag in de kreukels. Snel online gekeken en deze fiets gevonden. Mijn dochter is 11 dus het moest wel een stoere fiets zijn met een mandje voorop, nou genoeg keuze! Wij hadden hem 85% afgemonteerd besteld en hoefde alleen de trappers en nog wat kleine dingen te monteren. Hiervoor heb je wel zelf sleutels nodig, maar dit pakket kon je meebestellen voor 10 euro. Ze is er heel erg blij mee en hij fietst goed! Dankjewel Superfietsen!

Prima fiets

Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten. Was even zoeken naar een gebruiksaanwijzing, maar het meeste sprak voor zich. De drukknopen van de kettingkast zijn echter wat lastig vast te maken.

Mooie fiets voor kleine prijs

Mijn dochter is heel blij met haar fiets. Fietst lekker. We hadden er voor gekozen om hem zelf in elkaar te zetten, maar dan was een omschrijving wel fijn geweest. Wat kik persoonlijk jammer vindt dat je verzendkosten betaald op dit bedrag. Maar al met al blij met de fiets.

Mooie fiets, blij kind

Mooie fiets en correcte aflevering. Mijn zoon is er heel blij mee!

Fiets was makkelijk en duidelijk in elkaar te zetten en heel goed om mee te fietsen.

Ik krijg mijn fiets snel en hij was ook snel in elkaar te zetten de fiets fietst heel goed en ook voor een heel redelijke prijs.

Een kwalitatief uitstekende fiets voor een aannemelijke prijs.

Wij zijn heel goed geholpen door superfietsen

Ons probleem werd heel netjes en snel opgelost..! Mijn zoon is erg blij met zijn nieuwe fiets!

tevreden

Ik ben tevreden over de klantenservice, de snelheid van levering van de bestelling, de mogelijkheid om deze in de tijd te spreiden. de fiets is geweldig, zeer comfortabel, mooie kleur. het enige kleine minpuntje - voor het feit dat er geen instructies zijn om de fiets in een doos te vouwen (maar het is eerder aan de fabrikant, niet aan jou) Bedankt dat je de droom van een nieuwe, prachtige fiets hebt laten uitkomen!

Mooie fiets crown new york zwart

Mooie fiets, wel is er nog veel afstelwerk van toepassing om het zelf te doen. Voor zekerheid laten we de fietsenmaker er nog even naar kijken of alles goed is afgesteld. Handleiding kan iets duidelijker. Verder zeer tevreden.

Super gaaf

Super fijne snelle levering. Een hele fijne service omhoog gebracht zodat ik de trappers erop kon zetten. Dank je wel !!!

Binnen 1dag geleverd en goede service

Beste lezer De fiets kwam keurig verpakt aan in een doos binnen 1 dag makkelijk in elkaar te zetten. Helaas was hij te groot voor mijn zoon en gelijk gemaild binnen een paar uur een mail terug met een retour bon. Fiets gedemonteerd en weer ingepakt in de doos. Gemaild en binnen 24 uur antwoord en de volgende dag word hij weer opgehaald. Perfecte service Met vriendelijke groet, Mark de Groot

Slechte kwaliteit

Fiets gekocht, bij aflevering beschadigd en kapot. Na 13 maanden is de fiets niet meer te maken door de fietsenmaker en valt het buiten de garantie. Ik zal hier nooit meer een fiets kopen.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.