Zeer nette fiets bezorging fantastisch. Ik ben tevreden dank je wel

Een prima fiets gekocht voor een mooie prijs.

Voor weinig geld koop je bij Superfietsen een mooie fiets. De fiets moest ik zelf in elkaar zetten, maar daarmee bespaarde ik €60,- Helaas zit er geen handleiding bij de fiets. Dus het is soms erg zoeken waar ringetjes en schroefjes geplaatst moeten worden. En het is jammer dat ze na de bestelling direct voormelden bij DHL, maar pas dagen later de fietst bij DHL aanbieden. Daarmee wordt de indruk gewekt dat je fiets snel wordt geleverd, maar de werkelijkheid is anders. Maar de bezorging is verder netjes en de fiets was goed verpakt.

Prachtige, solide fiets

Wij hebben de Crown Istanboel gemonteerd laten bezorgen. Netjes verpakt kwam hij aan. Nog enkele kleine dingen zelf doen, zoals stuur recht zetten en de trappers er op bevestigen. We zijn er helemaal blij mee en denken veel plezier te gaan beleven met de fiets!

Supermooie fiets en snelle levering

Mooie fiets besteld en ook nog snel geleverd. Makkelijk in mekaar te zetten en online goede gebruiksaanwijzing erbij. Ik raad het zeker aan hier een fiets te bestellen. Ik ben er erg blij mee!!!

Super service

Ik heb voor de verjaardag van mijn schoonzoon een fiets besteld. De levering was supersnel Mooie fietsen voor mooie prijzen

Hele mooie fiets me dochter is er super blij mee!!!

geweldige fiets!!

Eerst dacht ik dat er een te grote voorband om heen zat. uiteindelijk was dit niet het geval en fietst de fiets super fijn! ik mag namelijk graag grote stukken fietsten en dat is door deze fiets weer mogelijk. Nu maakt het mij vrij weinig uit of ik het bedrag terug win (natuurlijk is het wel mooi meegenomen voor mijn studie) maar ik wilde ook gewoon even zeggen dat ik jullie bedankt voor de mooie en fijne fiets! ook mijn vriendinnen weten nu van jullie website. Ga zo door!! :)

Mooie fiets

Snel geleverd. Was zo in elkaar gezet. Brede banden.

Super fiets voor een leuke prijs.

Sinds een week erg blij met mijn nieuwe fiets...een transport / oma fiets in een super mooie kleur. De fiets zelf met mijn (stief)vader gemonteerd. Daar kon ik ook nog eens 60 euro mee besparen en het klusje was redelijk snel geklaard. Al met al super fiets(en), ik ben super tevreden !

Geweldige mooie fiets!

Wat een geweldige mooie fiets ontvangen! Super snelle service en levering.

Snel geleverd en zo in elkaar gezet

Veel keuze op de site voor een zeer mooie prijs.

Tevreden

Ik heb de fiets in mijn eentje in elkaar gekregen haha. Hij rijd suuuper lekker en is prachtig. Heel blij mee.

Snelle levering, goede prijzen!

Ruim assortiment betaalbare fietsen, op mijn outlet Altec moet ik de beschadiging nog ontdekken!

Snelle levering van een top fiets

De fiets werd snel geleverd in de doos. Met een makkelijke uitleg stond de fiets snel in elkaar.

Super fiets voor een goede prijs

Fijne fiets voor een goede prijs. De levering was ook super snel!

Goeie prijs en snelle levering

Een perfecte fiets voor een zeer scherpe prijs. Supersnel geleverd en de fiets bevalt prima!! Bedankt!!

Prima fiets, matige service

Levertijden erg lang (8 dagen (ipv 3-5) voor de fiets en 7 dagen (ipv 1) voor montage kitje) en ondanks dat we 60€ hebben betaald voor montage en de fiets dus 98% gemonteerd zou moeten zijn, was de afwerking toch nog best wat werk (lamp, rek voorop, trappers etc. moesten we zelf monteren). Ook krijg je geen tijdstip en moet je dus de hele dag thuis zijn voor de levering (als je niet thuis bent, dien je 25 euro te betalen voor nieuwe levering). Op eerste gezicht prima fiets.

Hele mooie fiets voor weinig geld!

Een geweldige fiets

Hoi ik ben super trost en het is een super goede fiets zeker voor mijn wegens een hernia in rug maar met deze fiets geen last van ik kan eindelijk weer fietsen na 6 jaar gr saskia schoonderbeek

Echt super

Mijn zoontje kreeg voor zijn verjaardag de Altec Superbomber, hij was zo blij! We moesten hem er van af houden tijdens het monteren. Kwaliteit laat niks te wensen over, zeker niet voor die prijs!

Goede en snelle levering ! Helaas het systeem op afbetaling, werkt zeer eigenaardig , ik heb een goed inkomen , en betaal alles netjes en op tijd . Toch kreeg ik de melding dat ik niet in termijnen kon betalen , zeer eigenaardig , ik heb geld genoeg en een goed inkomen , dus omdat ik de fietsen wilde , betaal ik ze dan ook in een keer , en heb een andere betaalmogelijkheid gekozen . Toch zeer raar , dat dit geweigerd werd ! ? De levering verliep vlekkeloos, de fietsen zijn prachtig .

Goede service!!

Snel, vakkundig en netjes afgehandeld! Fiets was er snel, vooraf ben ik telefonisch ingelicht over het bezorg moment.

Super snel er goed geleverd

Super snel ontvangen... netjes alles volgens afspraak en mooie prijs/kwaliteit!! Dik tevreden hier

Beste kwaliteit dat je kan krijgen.

Een goede en stevig fiets zou geen ander willen hebben.

Super fijne fiets, makkelijk besteld en snel en goed thuis afgeleverd!

Wij zijn heel blij met de fiets! Makkelijk besteld, snel geleverd! een top fiets!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.