Snel geleverd top service! Goede prijs en kwaliteit!

fijne fiets

fijne fiets, binnen een week in huis.

Snelle bezorging, puike fiets

De bestelling was stipt op tijd bezorgd. De fiets was prima in elkaar te zetten, en de ritten waren tot nu toe zeer goed. Kortom een puike experiance voor een leuke prijs!

Uiteindelijk tevreden

Na een aantal misstanden, is alles netjes opgelost. Zeer vriendelijk te woord gestaan door Kazim, die graag meedenkt. De fiets is prima, zeer goede en degelijke kwalitiet. En ziet er gewoon prachtig uit. Gelukkig de uiteindelijke service ook naar wens Al met al, een tevreden klant erbij.

One of the best online shopping experience

I had the best online shopping experience. Ordering was smooth, fast, and convenient. I had received the bicycle in one day. The best part is you can pay after the delivery!!

Supper goed

Ben supper blij met me fiets Ik ben 181 lang de fiets van 58 inch is lekker groot en goedkoop wat voor mij belangrijk is voor me uitkering zoek u een betaalbare goed stevige fiets raad ik het u zeker aan om hier u fiets te bestellen je kan het zelfs nog in termijnen betalen wat supper handig is bij supperfietsen.nl

Zeer goed en mooi fiets

Zondagavond besteld en dinsdagmiddag fietsen ik al heerlijk rond

Perfecte fiets

Super fiets. Rijd perfect. Hè blij mee. Een aanrader

Super service

We hadden een fiets besteld met de gedachte we zien het wel voor die prijs Fiets was erg snel thuis bezorgd en goed verpakt Na wat knutselen om de fiets in elkaar te zetten is het toch een degelijke fiets Onze zoon is er erg blij mee en fietst er met veel plezier op

Mooie fiets

De instructies voor het in elkaar zetten waren niet heel hoed

Stevige en mooie fiets die prima rijdt!

Stevige en mooie fiets die prima rijdt!

Snelle en uitstekende service!

Top fiets, alles netjes geleverd en ook snel!

Mooie fiets en snel geleverd

Ik heb voor mijn zoontje een 20 inch kinderfiets besteld. De fiets werd netjes binnen 2 dagen bezorgd. Je moet deze dan zelf nog wel monteren, maar dat is eigenlijk heel simpel (voorwiel, zadel, stuur, trappers bevestigen). De fiets ziet er prima uit, alleen de spatborden zijn van plastic dat niet heel stevig oogt, maar dat is niet zo'n punt voor dat geld. Tevreden over Superfietsen!

Goed mooi super fiets

Super fiets snel in elkaar en goed verpakt

Aan alle verwachtingen en wensen voldaan!

Super mooie fiets, goede service

Ik was op zoek naar een nieuwe goede fiets voor een leuke prijs. Uiteindelijk bij superfietsen.nl uitgekomen. Het was makkelijk te bestellen, snel ontvangen en een hele leuke goede fiets. Precies wat ik zocht! Volgende fiets word zeker hier gekocht.

Geweldige fietsen voor een mooie prijs

Zondagochtend 2 fietsen besteld, dinsdag zijn ze al geleverd en heel snel in elkaar te zetten. Alles werkt perfect, het is geen straf om met de fiets ergens heen te gaan..

top service

fiets snel ontvangen goede service en klantvriendelijk super mooie fiets voor deze super goedkope prijs.super super blij meeree

Goed product, goede prijs kwaliteit verhouding, en snelle levering! Zeer tevreden!

Fiets is erg mooi en fijn. Helaas moet je zelfs bij de rijklare (98% gemonteerd) versie nog heel veel zelf doen. Dit kostte me meer moeite dan ik van te voren had bedacht. De onderdelen die superfietsen had gemonteerd moesten ook nog eens extra aangedraaid worden

Fiets voor mijn zoontjes verjaardag was snel geleverd!!!! Wat is hij blij (zie foto op fscebook) de mooiste dag van zijn leven zoals hij het zelf zegt

Uitstekend!!

Uitstekende service, snelle reactie op emails, fiets zat snel in elkaar, niet ingewikkeld en mooie, stevige fiets voor uitstekende prijs!!

Altec Metro

Geweldige fiets voor een goed prijs. Snelle levering en eenvoudig te monteren. Ik raad aan :) Super fiets!

Heel fijn

De fiets heb ik gekocht voor mijn dochter en deze was vrij snel rijklaar binnen. Toen ik belde om te vragen of de fiets er op tijd zou zijn hebben ze aangegeven dat het bezorgd zou worden want het was een verjaardag. 2 dagen daarna krijg ik een kaartje met een attentie, heel erg tevreden was echt verast!

De fiets werd op tijd geleverd. Nette medewerkers aan de telefoon die bereid zijn om te helpen! Mijn probleem is fantastisch opgelost!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.