Snel geleverd top service! Goede prijs en kwaliteit!
Hoi Canan, Dank voor deze review waar wij helemaal blij van worden! Fijn om te vernemen dat jij tevreden bent over de service en kwaliteit waar je niet veel hoeft te betalen. Heel veel fietsplezier toegewenst! Groetjes, Halime, Superfietsen
fijne fiets, binnen een week in huis.
Hoi Claudia, Bedankt voor het plaatsen van een review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de fiets zelf. Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers. Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
De bestelling was stipt op tijd bezorgd. De fiets was prima in elkaar te zetten, en de ritten waren tot nu toe zeer goed. Kortom een puike experiance voor een leuke prijs!
Hallo Rutger, Dank voor deze top cijfer en review! Hier doen wij het voor. Heel prettig om te vernemen dat jij tevreden bent over de bezorging. Het is ook gelukt met het afmonteren...ook is de fiets goed getest, helemaal super! Rutger heel veel veilige kilometers toegewenst! Groeten, Halime Superfietsen
Na een aantal misstanden, is alles netjes opgelost. Zeer vriendelijk te woord gestaan door Kazim, die graag meedenkt. De fiets is prima, zeer goede en degelijke kwalitiet. En ziet er gewoon prachtig uit. Gelukkig de uiteindelijke service ook naar wens Al met al, een tevreden klant erbij.
Beste Ronald, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Helaas verloopt niet altijd alles zoals verwacht en gepland. Gelukkig bent u eruit gekomen met onze lieve collega Kazım. Fijn om te mogen vernemen dat u tevreden bent over de dienstverlening, service en de fiets zelf. Wij wensen u veilige kilometers toe! Groeten, Halime Superfietsen
Originele beoordeling
Informatie is slecht Bezorging is zwaar klote Afspraken worden niet na gekomen
I had the best online shopping experience. Ordering was smooth, fast, and convenient. I had received the bicycle in one day. The best part is you can pay after the delivery!!
Best Dharm, Thanks for this top review and rating! This is what we do it for! It is nice to hear that you are so satisfied with the order and its progress. We try to make it easy for our customers to pay, which is great that you can also benefit from this. We wish you lots of cycling fun and safe kilometers! Regards, Halime Superfietsen
Ben supper blij met me fiets Ik ben 181 lang de fiets van 58 inch is lekker groot en goedkoop wat voor mij belangrijk is voor me uitkering zoek u een betaalbare goed stevige fiets raad ik het u zeker aan om hier u fiets te bestellen je kan het zelfs nog in termijnen betalen wat supper handig is bij supperfietsen.nl
Hoi Maik, Wat zijn wij blij met deze top cijfer en positieve review. Dank je wel! Het is heel fijn om te horen dat jij een gepaste en goedkope fiets bij ons hebt kunnen vinden. Wij zijn trots om onze klanten meerdere betaalmogelijkheden te kunnen bieden, in dit geval ben jij daar ook tevreden over. Hier doen wij het ook voor! Maik wij wensen jou vele veilige kilometers en fietsplezier toe. Groetjes, Halime Superfietsen
Zondagavond besteld en dinsdagmiddag fietsen ik al heerlijk rond
Hallo Sofie, Dank voor jouw positieve review en top cijfer! Heel goed om te horen dat de bestelling super snel is geleverd en dat jij al bent gaan genieten van jouw mooie fiets. Dan wil ik jou alleen maar nog meer fietsplezier en veilige kilometers wensen! Groetjes, Halime Superfietsen
Super fiets. Rijd perfect. Hè blij mee. Een aanrader
Carla hartelijk dank voor je positieve review! Daar doen we het voor, tevreden klanten is ons streven! Leuk dat jij tevreden bent met jouw fiets en ons kan aanraden. Wij wensen jou heel veel fietsplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Halime Superfietsen
We hadden een fiets besteld met de gedachte we zien het wel voor die prijs Fiets was erg snel thuis bezorgd en goed verpakt Na wat knutselen om de fiets in elkaar te zetten is het toch een degelijke fiets Onze zoon is er erg blij mee en fietst er met veel plezier op
Hallo Alexander, Dank voor je positieve review we blijven ons best doen om het zo goed mogelijk te doen voor de klant. Het is leuk om te horen dat de fiets beter was dan jij had verwacht. Wij zijn tevreden om te horen dat het ons ook dit keer is gelukt om de fiets verzorgd en snel af te leveren. Wij wensen jouw zoon veel fietsplezier toe! Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
De instructies voor het in elkaar zetten waren niet heel hoed
Beste Erik, Bedankt voor het delen van jouw ervaring door het plaatsen van deze review! Wat jammer dat de instructies niet goed was voor u. Heeft u een tip hoe het anders beter kan? Wij staan altijd open voor suggesties en tips om onze dienstverlening te verbeteren! Fijn dat u tevreden bent met de fiets. Wij wensen u dan ook veel fietsplezier en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Stevige en mooie fiets die prima rijdt!
Hoi Marion, Bedankt voor jouw mooie review. Fijn om te horen dat de fiets lekker stevig is en prima rijdt! Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Top fiets, alles netjes geleverd en ook snel!
Hoi Eveline, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om je ervaringen met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm! Wat fijn dat je onze service beschrijft als snel en uitstekend! Uiteraard doen wij ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe! Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Ik heb voor mijn zoontje een 20 inch kinderfiets besteld. De fiets werd netjes binnen 2 dagen bezorgd. Je moet deze dan zelf nog wel monteren, maar dat is eigenlijk heel simpel (voorwiel, zadel, stuur, trappers bevestigen). De fiets ziet er prima uit, alleen de spatborden zijn van plastic dat niet heel stevig oogt, maar dat is niet zo'n punt voor dat geld. Tevreden over Superfietsen!
Beste familie Libregts, Bedankt voor deze mooie review en cijfer! Leuk dat u tevreden bent over de fiets en de snelle levertijd. Mocht u problemen treffen met de spatbord dan weet u ons te vinden! Het is goed om te horen dat de laatste handelingen zoals het bevestigen van de zadel, stuur etc. u geen moeite heeft gekost. Wij wensen u zoon veel fietsplezier toe! Met vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Super fiets snel in elkaar en goed verpakt
Dag Alexandra, Dank voor deze review en top cijfer! Hier worden wij vrolijk van. Heel fijn om te vernemen dat jij tevreden bent met jouw mooie super fiets. İk begrijp dat het ook makkelijk af te monteren was. Dan is het nu tijd om er lekker van te gaan genieten, wij wensen jou veilige kilometers toe! Groetjes, Halime Superfietsen
Aan alle verwachtingen en wensen voldaan!
Hoi Marjanne, Bedankt voor deze review en top cijfer! Wat fijn om te horen dat Superfietsen aan jouw verwachtingen en wensen heeft voldaan. Dit horen wij graag! Heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst! Groetjes, Halime Superfietsen
Ik was op zoek naar een nieuwe goede fiets voor een leuke prijs. Uiteindelijk bij superfietsen.nl uitgekomen. Het was makkelijk te bestellen, snel ontvangen en een hele leuke goede fiets. Precies wat ik zocht! Volgende fiets word zeker hier gekocht.
Hoi Monica, Wat leuk dat je nog even een review plaats en ons een 10 gunt! Fijn dat jij bij ons bent beland en bent geslaagd voor een fiets met een leuke prijs. Het is een eer om te vernemen dat je voor een volgende fiets weer voor ons wilt kiezen. Je bent van harte Welkom! Monica heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groetjes, Halime Superfietsen
Zondagochtend 2 fietsen besteld, dinsdag zijn ze al geleverd en heel snel in elkaar te zetten. Alles werkt perfect, het is geen straf om met de fiets ergens heen te gaan..
Hoi Denise, Dank voor jouw review en top cijfer! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst! Groetjes, Halime Superfietsen
fiets snel ontvangen goede service en klantvriendelijk super mooie fiets voor deze super goedkope prijs.super super blij meeree
Hallo Bianca, Bedankt voor deze review en een 10 als cijfer! Fijn om te horen dat jij tevreden bent over de snelle levering en dienstverlening. Wij wensen jou dan ook veel fietsplezier met jouw super mooie fiets! Met de sportieve groeten, Halime Superfietsen
Goed product, goede prijs kwaliteit verhouding, en snelle levering! Zeer tevreden!
Dag Louis, Wat leuk dat je nog een review achterlaat en ons een 10 gunt! Heel fijn om te horen dat je zeer tevreden bent. Hier doen wij het voor! Heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst namens Superfietsen! Groeten, Halime
Fiets is erg mooi en fijn. Helaas moet je zelfs bij de rijklare (98% gemonteerd) versie nog heel veel zelf doen. Dit kostte me meer moeite dan ik van te voren had bedacht. De onderdelen die superfietsen had gemonteerd moesten ook nog eens extra aangedraaid worden
Beste Jane, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het klopt dat het laatste stukje nog afgemonteerd moet worden zoals de pedalen erop draaien, het stuur vast zetten en bij sommige fietsen de voordrager te monteren. Jammer dat het afmonteren niet meeviel en u daardoor meer moeite heeft gekost dan verwacht. Het is niet de bedoeling dat de gemonteerde fiets nogmaals aangedraaid moest worden, hiervoor onze excuses! Het is wel fijn om te horen dat u verder tevreden bent van de fiets. Ik wens u namens superfietsen veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Vriendelijke groeten, Halime Superfietsen
Fiets voor mijn zoontjes verjaardag was snel geleverd!!!! Wat is hij blij (zie foto op fscebook) de mooiste dag van zijn leven zoals hij het zelf zegt
Beste Ikram, Bedankt voor deze mooie cijfer en review! Wat enorm leuk om te horen hoe jouw zoon zijn verjaardag heeft benoemd. Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering. Wij wensen jouw zoon nog heel veel fietsplezier toe! Groetjes, Halime Superfietsen
Uitstekende service, snelle reactie op emails, fiets zat snel in elkaar, niet ingewikkeld en mooie, stevige fiets voor uitstekende prijs!!
Beste Tom, Bedankt voor deze leuke review en cijfer! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de snelle service en dienstverlening. Fijn dat het snel en moeiteloos is gelukt om de fiets verder te monteren. Heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groeten, Halime Superfietsen
Geweldige fiets voor een goed prijs. Snelle levering en eenvoudig te monteren. Ik raad aan :) Super fiets!
Hoi Sara, wat leuk dat je ons nog een review stuurt en een mooi cijfer geeft! Fijn dat het makkelijk is gelukt met monteren. İk wens jou nog vele veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
De fiets heb ik gekocht voor mijn dochter en deze was vrij snel rijklaar binnen. Toen ik belde om te vragen of de fiets er op tijd zou zijn hebben ze aangegeven dat het bezorgd zou worden want het was een verjaardag. 2 dagen daarna krijg ik een kaartje met een attentie, heel erg tevreden was echt verast!
Hoi Monica, Bedankt voor deze review en cijfer! Leuk om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen uw dochter veel fietsplezier toe! Groeten, Halime Superfietsen
De fiets werd op tijd geleverd. Nette medewerkers aan de telefoon die bereid zijn om te helpen! Mijn probleem is fantastisch opgelost!
Beste Romy, Bedankt voor uw mooie review. Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent, daar doen wij het uiteraard voor! Heel erg veel fietsplezier en veilige kilometers namens Superfietsen. Groetjes, Halime
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.