Mooie stevige fiets

enige wat ik miste was een goede beschrijving om de fiets in elkaar te zetten. Niet iedereen heeft technisch inzicht

Waardeloos

Ik koop bij jullie een fiets en ik heb de factuur binnen. Die avond krijg ik een mail dat de fiets toch niet meer op voorraad is. Er wordt mij een duurdere fiets geadviseerd, maar ik ben niet geïnteresseerd in deze fiets. Vervolgens zie ik die avond op de site de fiets (die ik besteld heb) weer op voorraad maar ineens wel duurder. Ik mail terug of jullie hem inderdaad toch wel hebben. En jahoor, hij is er weer. Maar dan komt het: jullie sturen hem niet naar mij op als ik niet de nieuwe prijs betaal???.. wat een onzin!! Ik had m gister al besteld, en heb voor exact dezelfde fiets het factuur al.. Erg teleurgesteld zit ik nu zonder fiets.

Goede service en klantvriendelijk

Na aanschaf van de fiets blijkt er een verkeerde stander te zijn gemonteerd en was de koplamp defect. Mailtje gestuurd en kreeg excuses en de mededeling dat dit niet mag gebeuren natuurlijk. Dezelfde dag hebben ze een nieuwe goede standaard en koplamp gestuurd. Gewoon zoals het hoort doen ze het ook.

Fijne fiets! Levering duurde iets langer als verwacht, maar de communicatie hierover ging goed.

Super snelle levering. En hij fietst heerlijk !

Super snelle levering. Alleen nog stuur recht zetten en trappers erop! De oma’sfiets fietst heerlijk!

Prima fiets, goede prijs

Jammer dat het afmonteren 60 euro kost en dan nog niet eens 100% afgemonteerd is. Ik heb de fiets in de doos laten leveren en 100% laten monteren bij de fietshandel voor 37.50 euro.

Helemaal top!

Mijn zoon van 6 is helemaal in de wolken met zijn supervette nieuwe fiets! Mijn handige schoonvader heeft 'm in elkaar gezet, alles zit erop en eraan en mijn zoon maakt dus helemaal de blits op het schoolplein!

redelijk

heb 2xeen fiets besteld de eerste fiets perfekt de 2 de fiets werd geleverd met een lekke achter binnen band van alles geprobeerd maar geen lucht er in tekrijgen sturen wel een nieuwe binnen band en zoek het maar uit,en de fiets werd ook een dag later geleverd.een hele vrij dag opgeofferd.

Leuke fiets

De fiets is erg mooi. Kleuren komen overheen met de foto, voor spatbord lijkt verkeerd te zitten maar dit is niet het geval en die zijn niet stevig. Maar voor het geld een prima fiets lekker stoer.

Afmonteren niet makjelijk

Beetje jammer dat je nog best wel moeite moet doen om het voorrekje erop te zetten. Betaal 60 euro om voor 95% klaar te zijn maar je moet toch nog de voorwiel losmaken om dat rekje erop te zetten,met alle gevolgen want de voorwiel loopt nu aan,waardeloos dus,kan me vrouw toch nog naar een fietsenmaker toe,omdat weer goed te krijgen.met als gevolg wat gaat dat weer kosten

Mooi fiets

Een mooie nette fiets Zo goed als rijklaar ideaal de kleine man kon er zo op weg fietsen Goede prijs kwaliteit verhouding

Netjes op tijd geleverd, fijne fiets. Mijn zoontje is er erg blij mee

Prima fiets, prima service

Ik kreeg precies wat ik verwachtte binnen de beloofde tijd. Helemaal blij met m'n fiets.

Uitstekende fiets !

Was snel in elkaar gezet . Snelle levering En een mooie fiets Top !

Snelle levering en duidelijke omschrijving om te fiets zelf in elkaar te zetten!

Mooie fiets en goede service.

Ik heb voor mijn zoon een Altec Attack 26inch Jongensfiets N-3 Neon kleur Lime gekocht. Bij het uitpakken kwamen ik tot de ontdekking dat er een aantal kleine beschadigingen op de fiets zaten. Dat is netjes opgelost! Ik ga er vanuit dat mijn zoon mooie kilometers met zijn nieuwe fiets kan gaan maken :)

Nooit meer bij juli kopen

*** voor verzenden *** voor retour schandalig

Gelukkig

Een betrouwbaar bedrijf, de fiets voldoet aan het aanbod op de website, snelle verzending, eenvoudig te monteren, ik had klachten, snelle reactie van de verkoper, de klacht werd geaccepteerd. 100% aan te bevelen

Uitstekend!

Super snel de fietsen ontvangen. Allebei modellen van de outlet pagina. Lijken gloednieuw op een paar "gebruiks krasjes" na. Heel erg blij ermee. Bedankt!!

Zeer snelle levering en behulpzaam bij vragen.

Goede service, mooie fiets!

Alleen wat problemen met de banden oppompen. De binnenband drukte de buitenband naar buiten.

Super stoere fiets

We hebben een stoere jongensfiets besteld voor onze zoon, helaas 5 cm te groot maar hij is super! We hebben hem even weg gezet dus straks in de zomer kan hij er vast wel op. Zelf in elkaar gezet, was prima te doen.

Hele goede ervaring

Snelle levering, fiets van goede kwaliteit

Perfecte fietsen, perfecte service

Ik heb inmiddels 2 fietsen bij superfietsen.nl gekocht. Mijn ervaring is echt geweldig. Ik kreeg de fietsen allebei de dag na bestelling geleverd. Ik had een vraag over de montage en deze werd dezelfde dag nog beantwoord via mail. Zeer duidelijke informatie op de site over afmonteren met heel goede instructiefilmpjes. De fietsen bevallen uitstekend en zijn bovendien zeer voordelig. Ook kun je via mail advies krijgen over de fiets die je zoekt. Kortom de ideale winkel voor het kopen van fietsen en accessoires. Kan echt niet beter.

Super service

Bij ontvangst van de fiets bleken er onderdelen al beschadigd te zijn. Na melding kregen wij binnen twee dagen de nieuwe onderdelen binnen. Snelle service, zeer vriendelijke medewerkers! En niet te vergeten, de fiets rijdt goed!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.