Geweldig super goed. Komplimenten

Beste mensen. Ik geef deze mensen van (super fietsen )een diiiikkke 10. En vooral Britt. Ze krijgen mijn komplimenten. Super goed, super eerlijk, M.vr.gr. Ben

volledig aan verwachtingen voldaan

Helemaal tevreden over bestelling en levering. De enige opmerking die ik heb, is dat AfterPay niet geldt voor een bestelling die pas na een maand geleverd wordt. Dan kun je net zo goed gelijk betalen. Maar verder geen opmerkingen. Hoop alleen dat het slot, dat helaas niet bij de bestelling was meegeleverd, snel nageleverd gaat worden.

Mooie fiets voor een lage prijs

Ik heb ervoor gekozen om de fiets zelf te monteren, dit is gemakkelijk aangezien de fiets al grotendeels in elkaar zit. Het materiaal is van hoge kwaliteit en de prijs is laag.

Snelle levering,toffe stevige fiets.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd. Blij verrast toen ik de doos open maakte,de kleur was echt heel mooi en de fiets lekker stevig.

Goede fiets voor goede prijs

Mijn zoon had een nieuwe fiets nodig. En via internet bij Superfietsen terecht gekomen. Leuke fiets gevonden voor een leuke prijs. Na 6 dagen kwam dan de doos (als ik minpunt moet noemen is het de levertijd.. die was echt 6 ipv 3-5 dagen...) maar prima verpakt, goede handleiding. Uit de doos kwam een mooie fiets, lekker gekleurd zonder te veel poespas maar wel veilig en robuust Dus nu helemaal blij kind rond aan het fietsen

Zeer goed.

Goede service. Fiets rijdt perfect.

Super mooie fiets

Stoere jongensfiets! Makkelijk in elkaar te zetten.

Correcte levering

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Degelijke fiets voor een reële prijs.

Onduidelijkheid bezorging

Op jullie site staat na bestelling binnen 4-6 dagen bezorgd. Bleek achteraf dat dit 4-6 WERKdagen zijn en dat de fiets dan pas rijklaar wordt gemaakt en nog moet worden verzonden. We hadden de fiets op Dinsdag besteld. Toen ik dus de woensdag erna belde met de klantenservice werd mij verteld dat dit zo was en de fiets dus die dag rijklaar gemaakt werd en dan ongeveer 2 dagen erna bezorgd zou worden. Nog geen uur na dit gesprek kreeg ik een appje van mijn buurvrouw dat mijn dochter haar fiets binnen was. Geen bericht of notificatie gehad niks en ik was niet thuis. Gelukkig heeft mijn buurvrouw een sleutel van mijn huis en heeft zo de fiets aan kunnen/mogen nemen anders had het langer geduurd voor mijn dochter haar fiets had... hier zit duidelijk een verbeterpuntje! Hierna was het wel makkelijk in elkaar zetten, duidelijke handleiding op de site en mooie fiets. Dochterlief is er erg blij mee!

Mooie stevige fiets

Bestelling werd vrij snel geleverd, ook netjes verpakt . Mooie stevige fiets , fiets fijn en licht. Echt een goede aankoop.

Snelle levering, mooie fiets

Mijn kind is helemaal blij met de nieuwe fiets. Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Echt een aanrader

Mooie, stevige fiets

Ik heb van tevoren gebeld over deze fiets en werd vriendelijk te woord gestaan. De fiets werd snel geleverd. Was nog best veel om in elkaar te zetten maar uiteindelijke een mooie en stevige fiets en heb ik een heel blij kind!

Mooie fietsen, snelle levering

Voor mijn zoon en dochter ieder een transport fiets gekocht van het merk Altec. Het werd erg snel geleverd en de fietsen zijn erg mooi, de kids zijn er blij mee. Bij levering bleek dat de fietskrat er niet bij zat, maar na 1 e-mailtje werd deze dezelfde week nagestuurd. Dus zeer tevreden.

Super goede fiets en een hele mooie prijs!!!

Super goed geholpen en een snelle levering! In een woord TOP!!!

Snelle en goede levering De fiets was netjes en goed verpakt Het in elkaar zetten ging redelijk makkelijk maar als je niet erg handig bent en niet begrijpend tekening/uitleg kunt lezen en niet het gereedschap er voor hebt wordt het wel moeilijk

Snel en goed.

Snel geleverd, mooie fiets voor juiste prijs

Mooie stevige fiets, en makkelijk in elkaar te zetten. Zeer tevreden

Goede fiets

Goede fiets, snel geleverd.

Snelle levering mooie fiets

TOP!!!!

Mijn fiets was snel binnen en al heerlijke ritten mee gemaakt! De kleur is zo mooi en al een prachtige mand op mijn trans sport fiets gezet. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, mijn fiets koste al met al nog geen 200 euro. Al veel complimenten gehad! AANRADER!!!

Goede ervaring

Fiets besteld, volgende dag geleverd. Goed verpakt en eenvoudig in elkaar te zetten. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Enkel het dopje van de standaard zat er verkeerd op, maar is eenvoudig zelf te wisselen. We zijn tevreden met de aankoop.

Super stevige fiets

Snelle levering En het in elkaar zetten ging mij goed af. Top!!!!!!!!

Snelle levering en goed product

Erg snel geleverd en de fiets is erg mooi .onze dochter is er erg blij mee

Erg Balen van de beschadiging

Dames fiets gekocht en rijklaar af laten leveren. Dan betaal je €60 voor het rijklaar maken en dan word die geleverd met aantal krassen op beide spatborden. Tevens de bagagedrager zit een flinke deuk in. Erg balen , nieuwe fiets zo afleveren vind ik niet kunnen!

Superfietsen levert super service

Bestelling en levering verliepen vlekkeloos. De instructies meegeleverd met de fiets om hem zelf in elkaar te zetten zijn overduidelijk. De los meegeleverde voordrager was in verkeerde kleur geleverd. Na melding hiervan bij Superfietsen is dit supersnel opgelost, inclusief een sorry berichtje en extra presentje. Alle lof voor Superfietsen. .

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.