Kan ermee door

Prima fiets om even naar de supermarkt te fietsen of de kids naar school te brengen, maar niet om kilometers mee te fietsen. Maarja dat kan voor dat geld ook niet. Moesten de bagagedrager recht trekken. Die zat helemaal scheef.

Goede en super snelle levering

Goede en snelle levering

Levering volgens afspraak, zelf nog pedalen en voordrager afmonteren goed te doen via beschrijving!

prima levering en op tijd

De fietstassen waren de volgend dag al bij ons thuisbezorgt. Alleen waarom de fietsen in een megadoos geleverd moet worden snap ik niet helemaal. Er zat namelijk meer lucht in dan dat er inhoud in zat. Ik weet niet of de fietstassen die we besteld hadden van Altec niet in een kleiner doos gepakt kunnen worden, dit vanwege het mileu. Verder goede levering zoals ik al had gezegd

Toplevering van een superfiets

Onze zoon is helemaal gelukkig met zijn nieuwe fiets. Keurig in elkaar gezet, keurig op tijd geleverd....

goede service, snelle levering

goede service, snelle levering

Goede afhandeling van een klacht

Helaas is de aanschaf niet wat er van verwacht was. De seniorenfiets had een afwijking naar rechts en na het bezoek van een mobile fietsenmaker kon het euvel niet verholpen worden. Superfietsen heeft de fiets op laten halen en netjes het aanschafbedrag terug betaald.

Uitstekende klantenservice

Vriendelijk en behulpzaam team, goede bereikbaarbaarheid en adequate handeling in oplossen van klacht. Ik ben zeer tevreden hierover en blij met mijn prachtige fiets :)

Snelle levering, top kwaliteit.

Ik heb de aankoop als zeer prettig ervaren. Verrassend goede kwaliteit voor een zeer goede prijs. Dit is zeker niet onze laatste aankoop. Er was 1 onderdeel bij levering kapot en dat werd snel en adequaat opgelost. Ook het contact was zeer prettig.

Uitstekend, super service!

Ik kocht in December een fiets voor mijn zoon. Super tevreden, well wat week om in elkaar te zetten en remmen afstellen etc. maar geen probleem! Kreeg een mail om op facebook te beoordelen. Heb ik gedaan. Spatlapje voor ontbrak en slot ging NIET goed dicht. We waren NIET van plan te klagen, goede fiets voor zijn prijs. Enige weken later ontvang ik een mail i.v.m. bovenvermelde. Keurig spatlapje en nieuwe slot nagestuurd gekregen! Supersnelle bezorging, super naservice, erg klantgericht befrijf die snappen dat ze klanten aan zich moeten vinden en dat je ooit weer een fiets wil kopen bij heb. Alle lof voor deze ondernemer! Chapeau........ J-P de Rijcke

Twee mooie fietsen besteld bij dit bedrijf. Helaas een probleempje met 1 voorrekje van de fietsen. Nadat ik dit heb doorgeven ben ik heel goed geholpen. Ik krijg een nieuw voorrekje en uit coulance een mooie krat toegestuurd. Helemaal super

Prima zeer tevreden

Mooie fiets

De gekochte fiets ziet er fantastisch uit en werkt fantastisch

geweldige uitrusting, geweldige service

geweldige uitrusting, geweldige service - snel, efficiënt en zonder problemen

Ik bestelde een fiets voor mijn 8-jarige zoon. Snel administratiewerk, top levering en super mooie fiets met sterke wielen. Dit bedrijf is ook echt een goede en betrouwbare website. Jongens, probeer het en je zult er nooit spijt van krijgen ... veel geluk en geniet ervan

Prima fiets, snelle levering

Prima fiets, in elkaar zetten lukt ook eenvoudig

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Mijn zoontje van 9 is superblij met zijn nieuwe fiets! Gelukkig hadden we besteld dat hij afgesteld gebracht zou worden. Dat maakte de fiets direct rijklaar. Alleen even het stuur recht en de trappers er aan. De fiets in eenvoudig, stevig en goed op maat. Er staat bij van 10-14 jaar en hij is zeker groot voor ons zoontje maar niet té groot en zo kan hij er nog jaren meer doen. Ergens jammer dat hij geen versnellingen heeft, maar dat was hetgeen bij de vorige fiets het eerste kapot ging, dus dat is de andere kant. We werden een week na bezorging nog netjes gebeld of alles naar wens was geweest. Heel attent. Prima fiets en prima service.

Prettig en aardig personeel als service

De levering was heel vlot en een supercompensatie gekregen voor communicatie dat langs elkaar heen liep. Dat is natuurlijk fantastisch! Zeker een aanrader!

Goede fiets en goede service.

Ik heb een nieuwe fiets bij superfietsen gekocht, het was een goede service en een stevige fiets.

Snel

Stevig en snel is de prijs waard

Blije dochter

De fiets van mijn dochter heb ik rijklaar besteld voor haar verjaardag. In de opmerkingen had ik aangegeven dat het om een verjaardagcadeau ging en of ze er een strikje om wilde doen, Kasim belde mij op om aan te geven dat het helaas niet mogelijk was om een strikje te plaatsen maar hij kon wel als cadeautje een kabelslot opsturen. Ik vind het echt tof dat er moeite wordt genomen om te bellen, het gaat niet eens om het slotje. De fiets is netjes geleverd met een roze kabelslot en een handgeschreven kaartje. Hier kom ik zeker terug als ik een fiets nodig heb.

Snelle service en vriendelijk

De fiets is heel goed! De medewerker is zo behulpzaam en vriendelijk en denkt mee aan een oplossing. Hier mogen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ik ben blij met de fiets en de mederwerker. Als je een goedenfiets wilt voor een aangename prijs kan het hier

Matig

Ik heb een vouwfiets besteld, maar het zou wel fijn zijn als er een handleiding bij zou zitten!

Zeer tevreden over de winkel

Snelle levering, fiets was makkelijk in elkaar te zetten & fietst heerlijk! Zeker een aanrader!

Zo als gehoopt

Was optijd binnen. En goed in elkaar te zetten, door de beschtijfing.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.