Zo als gehoopt

Was optijd binnen. En goed in elkaar te zetten, door de beschtijfing.

Goede Service!

Zeer klantvriendelijk personeel en goede Service!

Super leuk

De kleur is mooi en de versnellingen werken goed. De lichten nog niet gebruikt maar zaten wel zonder schade nog op de fiets! Top!

Ik kreeg geen mail voor de bezorging, werd bij buren afgeverd zonder papieren... beetje raar. Fiets

Goed in elkaar gezet, snel bezorgd. Zoon is er blij mee, zal straks misschien nog 1 kopen voor mijn dochter.

Great bike, great service

Fast and smooth service, very happy with it

Niets op aan te merken.

Je krijgt waar voor je geld. Medewerkerster aan de telefoon was erg meegaand. Fiets werd op tijd geleverd zoals aangegeven in de bevestiging

Prachtige fiets

Een woord geweldige service

Goed opgelost

Fiets later binnengekomen dan de oorspronkelijke leverdatum goed opgelost door superfietsen

Service? Nee dat kennen ze niet!

Afgelopen week via bol.com een fiets aangeschaft bij Superfietsen. Redelijk snel in huis, maar je moet dat ding zelf in elkaar zetten. Nu is het geval dat de trapper niet op de linker crank past, die schroefdraad is dol. Ik heb op verzoek een filmpje gestuurd dat ik het linksom maar ook rechtsom probeer. Krijg een vrij onbeschofte mail terug dat het mijn eigen fout was en dat hij wel een nieuwe crank op kan sturen voor 25 euro. Probeert ie me ook nog op te lichten! Een crank kost je gemiddeld 12,50 euro!!! Koop hier niets!

Heel goede service en levering Toppie!! De fiets is van top kwaliteit...

Binnen 2 dagen de e bike na bestelling al in huis. De altec voor een prijs van onder de duizend euro ziet er goed uit. Rijd lekker geen gerammel niets. Nu kijken op termijn wat het word. Tot op heden super goed ook waar ik hem besteld heb bij superfietsen.nl lijk mijn een goede zaak ook nog een ansichtkaart gekregen.

Snelle levering en kwalitatief prima kinderfiets voor een goede prijs. Ook het monteren ging prima. De onderdelen waren perfect verpakt en alles wees voor zich.

Topfietsen

Dit is onze 2de fiets die we besteld hebben bij superfietsen. Word snel geleverd, en kwaliteit is tot dusver ook goed. Dochter en man zijn er erg blij mee.

Goede prijs kwaliteit

Tot nu toe is de vrouw tevreden met de aanschaf van de e-bike

Alleen dat voorrek erop zetten geeft problemen bij de afstelling vd handt.

Service goed

Er is wat mis gegaan in de mailwisseling waardoor een antwoord niet ontvangen is. Ik kan nu netjes de fiets retour sturen om de klacht op te lossen.

Top fiets!

Mijn zonen rijden ieder nu op een fiets van jullie, en dat bevalt zeer goed! Snelle bezorging, goede prijs/kwaliteit verhouding! Mooie, stoere fietsen voor basis onderwijs leerling maar ook voor voortgezet onderwijs! Ik raad jullie zeker aan! Ook zeker in deze lastige corona tijd!

Zondag besteld, maandag in huis. Uurtje bezig met afmonteren. Prima fiets voor een mooie prijs. Fietst echt lekker.

Snelle levering. Stevige, prima fiets, voor een hele schappelijke prijs. Helaas geen 10 omdat er een boutje mistte.

Prima te doen om zelf laatste stukje van de fiets te monteren. Een goede prijs voor een degelijke fiets.

Geweldige fiets !!

Het is een superfiets.

de fiets is is binnen

we hebben vanmorgen de wel belovende fiets mogen ontvangen en hij is nu ook helemaal rij klaar gemaakt het was een fluitje van een cent

Goede service en levering

Na besteld te hebben snel bevestiging en levering. Goed verpakt in beschermend materiaal. Fiets helemaal naar wens

De fiets was zelfs eerder geleverd erg mooie fiets alleen jammer dat er een slag in het voorwiel zit je verwacht als je iets nieuws koop dat het dan ook in orde is

Uitermate tevreden

Snelle levering. Super mooie fiets. Degelijk stevig goede kwaliteit. Wij zijn heel erg tevreden. Onze kleinzoon is superblij met zijn stoere fiets. Echt een aanrader.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.