De fiets was zelfs eerder geleverd erg mooie fiets alleen jammer dat er een slag in het voorwiel zit je verwacht als je iets nieuws koop dat het dan ook in orde is

Uitermate tevreden

Snelle levering. Super mooie fiets. Degelijk stevig goede kwaliteit. Wij zijn heel erg tevreden. Onze kleinzoon is superblij met zijn stoere fiets. Echt een aanrader.

Super mooie fiets

Super mooie fiets goed verpakt Snel bezorgd Sterke fiets De kinderfiets is voor mijn zoon Hij er zo blij me

Superrrrr

Heeeel blij met de fiets. Waren erg verrast voor deze prijs zo'n mooie fiets. Super bedankt

zie onder kan het niet mooier omschrijven

perfect afgeleverd en zeer goed afgemonterrd en bovenal een heel mooie prijs

Snelle levering en precies zoals omschreven

Goede fiets voor een mooie prijs

Mooie fiets

Prima communicatie via mail en telefoon

ik kreeg de fiets binnen een week rijklaar. hij fietst heerlijk en ik ben best lang en deze fiets werkt goed.

Goed kwaliteit

Makkelijk te monteren .

Prima fiets voor prima prijs!

Nette levering, prima fiets

Na wat problemen toch een oplossing

De fiets die bezorgd werd bleek beschadigd te zijn. Na wat heen en weer gemaild te hebben tot een oplossing gekomen waar ik tevreden mee ben.

Alles wordt snel geleverd en opgelost

Ik heb voor mijn 2 dochters 2 mooie fietsen gekocht de levering was snel en goed. Bij het in elkaar zetten van de fiets merkte we dat we een aantal boutjes miste en dat de zadelklem was afgebroken. 1 mailtje naar superfietsen en alles was in zoals ze zeggen in een poep en een scheet opgelost. Paar dagen later gelijk een postzak ontvangen waarin alles opnieuw kosteloos werd geleverd. Top service en keep up the good work. Verdient zeker 4 sterren Groetjes François

Niks op aan te merken

Snelle levering Mooie fiets Duidelijke montage handleiding via mail (rijklaar laten bezorgen, moest alleen de pedalen en stuur aandraaien) Aardige bezorger Kortom, niks op aan te merken! Zoon is heel blij!

...

.....

Zeer tevreden rondrijdend op mijn superfiets!

Goede fiets voor een zeer redelijke prijs,en snel geleverd. Persoonlijk had ik er wel liever een papieren instruktie bijgeleverd gekregen ipv een elektronische op de smartphone. Superfiets is zeer zeker een aanrader!

Fiets moet nog afgemonteerd, maar lijkt uitstekend!

lijkt eenvoudig maar degelijke fiets met mooie kleur.

Slecht

Band knapte. De licht viel uit en de remschijven gingen kapot dit is superslecht!!!!. Ik wil een nieuwe fiets die kant en klaar inelkaar is gezet anders ga ik naar de inspectie

goede snelle service

levering super snel en netjes, de fiets is van goede kwaliteit, en het ansichtkaarten die je na gestuurd krijgt vind ik ook erg leuk en origineel. ik kan iedereen aanraden hier een fiets te kopen. dank je wel ik kom zeker terug

Hartstikke tevreden

Mijn zoon moet er nog op fietsen, maar de fiets was makkelijk in elkaar te zetten. De fiets ziet er super uit.

Prima fiets, zeker gezien prijs

Tot nou toe dik tevreden, snelle levering. Montage (zelf) geen probleem. en hij fietst prima.

goede service, niet zo'n goede kwaliteit

Ik heb een vooraf gemonteerde fiets besteld voor mijn partner. De prijs is prima maar er waren verschillende onderdelen van de fiets die niet werkten, zoals de lamp en het slot. Dat is wel jammer, omdat ik had verwacht dat ze een vooraf gemonteerde fiets eerst testen. Ook een extra slot dat ik had besteld en betaald is niet geleverd. Dat zijn de minpunten. Pluspunt is dat de klantenservice heel vriendelijke en snel (zelfs op zondag) reageert en een probleem oplost. Ze hebben ook goed ingespeeld door na te bellen na deze beoordeling en het verder op te pakken.

Mooie fiets service minder

Fiets was zo besteld en ziet er mooi uit wat ik wel onbegrijpelijk vind is dat je voor 60 euro de fiets niet helemaal afgemonteerd krijgt. de fiets komt met een koerier dus kan makkelijk helemaal goed afgeleverd worden. Zijn nu 2 uur bezig geweest met rekje trappers en afstellen! De omschrijving voor het monteren is waardeloos gelukkig bestaat youtube. Daarnaast vind ik de bezorgkosten van 15 euro helemaal ongelooflijk voor een fiets van bijna 400 euro en dan weet je ook nieteens een tijdsblok hoe laat er wordt bezorgd.De 3 sterren is voor de fiets niet voor de service en het bezorgen al word je mail wel snel beantwoord voor je hebt besteld ( daarna ook niet meer )

Mooie fiets voor mijn dochter van 10

Smiddags heb ik de fiets besteld, de dag erna kwam hij al aan, en dat in deze drukke tijd. Mijn dochter is er erg blij mee!

Supersnel geleverd, incl track and trace Nadeel was dat ik geen montageboekje had bij de fiets

Fiets voor m'n dochter besteld, 2 dagen later in huis. Monteren viel mee.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.